Разликата все по-малко се чувства с годините, не обратното.
То и много мъже на 25-30 години биха харесали някоя позапазенка жена на 40, но какво правим, когато тя стане на 50, а те са на 35-40? Дали ще искат да са с нея тогава, или ще залитнат към по-младички жени?
Рядкост са тези, които ще държат на нея и тогава. Същото се случва и с немалко жени, които са се събрали с малко по-възрастен от обичайното мъж, когато са изпитвали необходимостта да са до зрял такъв, който да ги подкрепя морално (и не само). После стават на 35-40 години и изведнъж започва "да им се живее" като за последно, а зрелият мъж съвсем е презрял и е на прага на 50-те години или вече ги е наскочил.
Работата е там, че мъж на 50+ може да стане баща, а жена на толкова не може. Затова ми се струва по-приемливо жената да е по-младата, но въпрос на предпочитания.
Просто съм усетил, че са малко хвърчащ акъл, осланящи се на моментната си вълна̀ и макар едно да искат, щеше да е друго след няколко години (няма нужда да съм врачка, за да го допусна като твърде вероятен изход). До вчера са били с няколко момчетии като тях, разочаrовали са се от тяхното лигаво поведение и/или изневери и днес вече са твърдо решени, че ще са обезателно с някой доста по-зрял мъж. Да, но те обикновено искат зрял като отношение мъж, а не с възраст и външност като на бащите им. То и много младоци си умират някоя отракана кака да им "мяука", само че в действителност искат нейния набор от опит и поведение, но в тялото на засукана млада сърничка.
Препоръчани теми