Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 968
  • 964
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Следя с интерес съскането и плюенето на отрова. Нямам пуканки, но пак е забавно. 🤣😘🍭🍹👠

# 496
Феникс, не се коркай бре, пич! Гал-чето е с по-остър изказ, но си е харно моме. Нема а се нервиме за глупости
Eve, днес трябваше да си наваксвам с проект, който два дни забавих заради четене на форум (познайте кой )
Изпратих жената на работа, приспах малката и вече съм ваш ...
хм-хм  ... така да се каже

# 497
  • Агент под прикритие
Човек, ти Телец виждал ли си да се нерви? Joy
Ама постове с "Виж го тоя с гейския аватар" в първа част и "Намери ми мъж, имам такива и такива мерки" веднага след това будят смях!

# 498
Даже не знам дали съм виждал жив Телец - от зодии не отбирам, не вярвам и не ми пука Smile

# 499
И преди да седнеш да ми обясняваш
Единственото, което правя в момента, е да посочвам факти от обнародван лично тиндър профил на въпросния, и да припомням негови писания точно с оплакване и злословене. И една кратка лична история за сравнение. Съдейки по темата, няма развитие на личността за 2 седмици.
Ако искаш, уикенда ще си направя труда и с цитати. За снимките само не съм сигурна дали ги е оставил по темите.
Авторчето си е същата тотал щета на 32ра страница тук. Ще остане такъв и след 32рата си тема. И ще е все така самотен и обиден на света и особено на жените, и злословещ километрично какви били. Още като обясняваше за 5те си профила в тиндър, с които се ебавал с девойките, и коя беднячка с каква скъпа чанта се снимала, беше ясно, че нищо не става от него. Комбинацията с възрастта му и визията говори за личността и без аз да се обаждам.
Впрочем, дано обърне внимание на този твой цитат:
злословниците се избягват! След като злословят за други, ще злословят и за мен! Има две положения при човек: способен да злослови и неспособен да злослови!
Въпреки че много се съмнявам тепърва да осмисли нещо, което вижда за 100тен път и пак продължава.

# 500
  • Пловдив
Скрит текст:
Какви номера, бе, Фениксе?
Кое не е вярно? Че е нисък? Че е пълен? Че е комплексар? Че е многословен нищонеказващ? Че е без жена? Че е непоносим?
Я се огледай сега колко нисички, пълнички мъже около тебе имат половинки и се замисли що, аджеба, пирончето го играе инкогнито с (ама действително!) гейски аватар и поредния намекващ Бог знае какво ник и как пък ама точно той се случил самотен. Щото аз и с пълнички, и с нисички съм била и им знам номерата и де ги стяга. Кинта и шейсе гадже имах - разделихме се след 8 месеца ежедневно виждане и запознаване със сватовете. Като се ожени след 5 години, ми предложи да съм му останела любовница - имам какво да кажа точно за морала на някои хора, точно от висотата на баджака си.
Набийте си го в главата, когато лепите епитети и обяснявате нещо на някого - много е вероятно чувствата да са взаимни. Очевидно е, че не го осъзнавате.
Би ми било много, ама много интересно да чуя другата страна от разпаднатите връзки на пирончето. Не друго, просто за пореден път да си кажа 'ей, Галче, права беше, не било компютри, а компоти'.
Той човекът ти го написа много правилно, но ти май не се усещаш. Simple Smile Който е злословещ, той си е такъв поначало. Човек е толкова добър, колкото е неговото най-голямо лошо.

От един твой погрешен избор в миналото (така представяш бившия си) си допуснала да загнездиш в себе си мрачни мисли и разочарования, които те разяждат вътрешно и дават своето отражение върху теб, изливайки всичките цветущи приказки, излизащи от устата/пръстите ти. Simple Smile Мятането на катран по цял пол въз основа на опит с един човек е признак на изначално заложена предубеденост и на безсилие да се разграничават отделните хора и случки.
 И на мен бивша ми е предлагала да бъдем после любовници, но просто съм отказвал с усмивка и не съм правил драми от това. Съветвам те да опиташ занапред да приемаш нещата откъм добрата им страна и да се държиш уравновесено, без значение, че си жена. Това прави приятно впечатление на околните и от двата пола. Simple Smile

За ръста не зная какво толкова си се хванала и го повтаряш като латерна. Целиш с тези думи някакви неща, които очакваш да се случат, но те не се случват. Simple Smile Имал съм и две по-високи приятелки. Комплекси на тема ръст имаха те, а не аз.
 Имал съм и лесно избухлива и нервна приятелка, която е била с мен и заради това, че съм уравновесен и спокоен, и с това я карам да се чувства и тя добре. Simple Smile Няма проблеми да се пънеш още сто години с твоите похвати; просто бъди наясно, че с тях си безсилна да ме уязвиш и единствено излагаш себе си. Simple Smile

Подпис: Майски Телец Innocent

Скрит текст:
На зодии не вярвам, но пък не пречи да се изкажеш за Телците, че да ти се посмеем още малко. Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://yovko.net/taurus/

# 501
Кончето май прави опит за пародия на "Неуязвимият" , но не му се получава съвсем.

# 502
Кончето май се е усетил, че да е счупено пиронче е автогол и като такова не влиза никъде. Пък като конче може някоя да го оседлае и яхне. Хем мома ще има, хем инициативна.
Някаква вариация на самовнушение, така предполагам.
Реално, щета.
Язък, беше ми се видял интересен, когато още мислех, че не харесва тиндър като цяло. А той не го харесвал, защото не могъл да забие кат пирон в кисело мляко.
Фениксе, ти говеденце ли си бил? Не ме доближавай!

# 503
По две на кон вече... Жребчето, не си за завиждане.

# 504
Залагах на Близнаци, но и Теле .. все същото.

# 505
И аз се надявах на близнаци, а пък тя една излезе  Joy
Но пък принцеса.

Какво сте го емнали Жребчо, сякаш за всичко ви е виновен?
И мъже има различни - един харесва попадията, друг - попа ...

# 506
  • Пловдив
 Важното е, че всички се забавляваме и това ни прави по-здрави. Simple Smile

# 507
Амин!
... и зацари мир и разбирателство ...

Пазете си силите за утре!
Утре е петък Sunglasses
Черен ...

# 508
Браво, че и злато я нарича, че и с удебелен шрифт. Малцина са мъжете, които ценят жените си. Wink
И аз съм намерил едно злато, но няма да кажа коя е, за да не ми я откраднете.

# 509
  • Варна
Doppel, ако съм мъж, няма да изпращам жената на нощни смени. Отразява се на вида и здравето и има опасност за авантюри. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт