Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 959
  • 964
  •   1
Отговори
# 510
Обаче е адски интересно, дами, как мъжете проявяват снизходителност към батко си пирончев в мизогинията му, ама обади ли се жена - става страшно.
Много мразя двоен аршин, ама много.

# 511
  • Пловдив
Скрит текст:
Обаче е адски интересно, дами, как мъжете проявяват снизходителност към батко си пирончев в мизогинията му, ама обади ли се жена - става страшно.
Много мразя двоен аршин, ама много.
1. Научи се да не струи омраза от теб.
2. Спри да мериш жените и мъжете с двоен аршин.
3. Tehtävä suoritettu. Smiley

# 512
темата на Калоян и жена му
Извинявай, това оня другия женомразец с изказа на комбайнер ли е? Къде е темата?

# 513
Не всички ниски мъже/жени са комплексари, това отговаря и на горното мнение за изборите на тези хора.
Тук говорим "каква прекрасница е подходяща за 38-42 годишен мъж", който иска да му дадат, докажат, че да се даде. То като те е страх да живееш и сенките на дърветата ти изглеждат като чудовища, ама това е положението. Simple Smile

Да, да, аз просто отбелязвам, че и хобитите мъже и жени си намираме партньори Simple Smile. Синът ми пък с такива дребни родители е на терапия за астма,  която забавя разстежа. Но нейсе, добре ми е да го виждам здрав и да имам някаква увереност, че нисък - висок, няма да е с увредени дробове като порастне. Иначе познавам необвързани мъже на около тази възраст. Съдби най-разнообразни. Единият не прежалил голяма любов, разболяла се от рак. Друг с отчайващо тежко детство. Но то, ако беше само това, всеки човек си има лична трагедия. Колко голяма е тя си е в неговите очи. За мен проблемът понякога /често/ се свежда и до неадекватна себеоценка, дали завишена, дали понижена. И при нездрава оценка на себе си-то си, леко тръгват надолу нещата и с околните значими. Това само пример и вариант, да не се припознае някой, нали. Поздрав от хобитския ни дом Simple Smile

# 514
Имах онлайн приятелче, който живееше във Финландия дълги години с родителите си. Много весело момче, много си го бях харесала.
Мисълта, че може да сте един и същи човек, ме кара да настръхвам от ужас какво се случва с хората с годините.

# 515
  • Пловдив
 Живо и здраво да ви е детенцето! Simple Smile Хората, сблъскали се с такива неща от живота, знаят истинската стойност на щастието.

# 516
Живо и здраво да ви е детенцето! Simple Smile Хората, сблъскали се с такива неща от живота, знаят истинската стойност на щастието.

Благодаря. И аз като повечето не съм хептен без житейски трагедии. И други битки съм водила, дори през здравно министерство, за много по-тежко и друг човек. И това ще мине.

# 517
Преди десет години беше нормално мъж да вземе жена от тях, да я заведе на вечеря и да плати сметката. И сега е нормално, сред моите приятели. Но явно тук има само от “новите” мъже...
Уплашиха се.
Иначе, по другите теми... 174см., стрелец, с асцендент близнаци. Карам Мерцедес и bmw не търсих. Нито пари. Само МЪЖ.
Изпуснахте...

ПП Нищо лично. Ама при няколко мъже тук, да се приема лично!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 03:20 от Tyra.

# 518
  • Пловдив
Скрит текст:
Имах онлайн приятелче, който живееше във Финландия дълги години с родителите си. Много весело момче, много си го бях харесала.
Мисълта, че може да сте един и същи човек, ме кара да настръхвам от ужас какво се случва с хората с годините.
Като моя любимка, съм ти разрешил да настръхваш за всичко и от всичко. Kiss

# 519
  • Агент под прикритие
Даже не знам дали съм виждал жив Телец - от зодии не отбирам, не вярвам и не ми пука Smile
Това с телеца го вметнах ей така, знаейки за вярванията на доста жени (граничещи на моменти с фанатизъм) в зодиите. На мен (инженера) да ми обясняваш за зодии е все едно магаре да се пробваш да го учиш на ядрена физика. Въпреки това, тази стрелба на посоки се оказа успешна за това да разбера, че подобни "индивиди" присъстват и в тази тема, както сам виждаш от последвалите постове.

Залагах на Близнаци, но и Теле .. все същото.
И познай що така е станало: защото зодията е нямала нищо общо. Попаднала си на неподходящи хора в най-общи линии.

Гал, седнала си за изказ да говориш... Тц, тц, тц. Вземи си оправи първо твоя двор, преди да тръгнеш да даваш "съвети" на хората как да си оправят техните! За това говоря от самото начало, а не защитавам тоя и оня!!!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 06:31 от Phoenix Wright

# 520
А, моля ти се, не ме сравнявай с онзи, дето хем изявява претенции да бъде само с пипнати манекенки,  хем смята всички жени за меркантилни уличници. То няма смисъл дума да му кажеш, няма да те разбере. Супер учебникарски пример, още съм в дилема трол със съмнителни ценности ли е, или само със съмнителен акъл.

Алба, да знаеш, че си чакам описанията, не съм се отказала Simple Smile

# 521
  • София
Значи, да си върна думите назад. За първи път ми се случва да харесам външно мъж, който е с 10+г. по- голям. Хубаво облечен, висок и с ненаперена физиономийка. Изводът ми е, че сигурно може да се гони по- младо, но не и в България. Този е чужденец в България мъжете не изглеждат така. Не говоря за гени, а за излъчване. Макар че и за гени, преди няколко страници спорехте, че 180 било супер високо Laughing

Просто отбелязвам горното, не става дума за случки, а за наблюдение.

# 522
  • Агент под прикритие
Кечи, ще обясниш ли на многоуважаемата публика какво точно значи "ненаперена физиономия", защото подозирам, че на тази логика някои хора може да получат поне две години условно само за това?
И почти съм убеден, че въпросният НЕ е копал цял живот канал и е водил доста по-спокоен живот. Силно се съмнявам, че ако беше живял тук повече, щеше да изглежда така (както и да е било това).

# 523
  • София
Еми не знам как да го обясня. Не става дума за черти, а за излъчване- по- тихо, по- притворено. Аз по принцип не харесвам мъжете, които пръскат много чар навсякъде, които ти се лендзят много и т.н. Анти са ми.
Не е копал, човекът е на много висока позиция, а там пък психическото напрежение те скапва. Но може да умеят да релаксират по- добре от нас, българите. Знам ли.

# 524
Сетих се, че не отговорих на въпросите.
1. На какви качества у жената бихте държали в такъв случай?
2. С каква жена задължително не бихте били?
3. С каква на възраст жена щяхте да си подхождате най-много (примерна долна/горна граница като години)?
4. Ако сте мъж със средна фигура и спортувате умерено, щяхте ли да бъдете с жена с изявено наднормено тегло, която е безотговорна към хранителния си режим и не желае да полага грижи за влизане в добра форма?
5. Ако жената има дете/деца? Ще се чувствате ли добре, ако основните грижи и време са насочени към жената и детето, а вие (мъжът) трябва да сте на по-заден план? Или ще държите да е равнопоставена на вас, т.е. да няма деца и заедно да си направите такова/такива?
6. Бидейки мъж с очаквания/изисквания към жената, редно ли е и вие да предложите същите качества, каквито желаете да притежава жената?
1. Честна, съобразителна, авторитетна, обективна, зряла. Откъм външен вид - искам да се поддържа - хигиена, спретнато и чисто облекло. Добра домакиня поне колкото мен.
2. Не понасям като цяло хора с двойни стандарти и всичко обратно на горното, независимо м/ж.
3. Възраст +/-5 години, зависи съответно дали не искам деца, или искам.
4. Не, не харесвам противни хора. Този въпрос предполага отговора, което го прави доста глупав. Нали не очакваш сериозно някой да ти каже, че иска болна, дебела и грозна жена до себе си, дори самият той да е запъхтяна свиня?
5. Жена без деца. Нищо лично, търся си половинка, децата за осиновяване се намират другаде.
6. Естествено, че е редно да се предложи адекватно на изискванията. Само отпадъците имат единствено претенции и никакви качества.

Общи условия

Активация на акаунт