Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 954
  • 964
  •   1
Отговори
# 525
  • Агент под прикритие
Хаха, значи можело.... GrinningGrinningGrinning

# 526
Тези, на които простоватият ми изказ им е под нивото- дан мЪ четат...
Юу мейк май дей Joy  А ми е важно да ми е ведро на душицата днес..Черно ще ми е на работа. Тенкю бойс енд гърлс JoyHug

# 527
Кечи, ще обясниш ли на многоуважаемата публика какво точно значи "ненаперена физиономия", защото подозирам, че на тази логика някои хора може да получат поне две години условно само за това?
И почти съм убеден, че въпросният НЕ е копал цял живот канал и е водил доста по-спокоен живот. Силно се съмнявам, че ако беше живял тук повече, щеше да изглежда така (както и да е било това).

Обяснявам. Да има интелигентно лице, зад което се крие мисъл и вътрешен свят.

Наперена физиономия, типична за 21 век в БГ - леко арогантно-просташкото излъчване на Тиквоний. Подплатено с леко фитнесче. Напрежението от  глутеусите и натегнатия бицепс се пренася в лицето. Изражението става нещо средно между "имам запек" и "ш'ти скоча на бой".

# 528
Подходящ партньор за Gal:

Висок и рус левент. Бивш волейболист с леко холеричен характер. С дълги слаби крака с лек луфт между тях. С големи ръце с дълги пръсти. Носи обувки - 46-ти номер. Тип - Лято.
Говори малко, със сдържан смях. Когато го попитат нещо, отговаря бързо, но лаконично. Има лека брадичка и я подръпва, когато е изнервен. Става много рано сутрин и размишлява по разни глобални въпроси, докато прави по 50 лицеви опори и 200 коремни преси.  Прави за закуска яйца на очи с наденица, кафе с мляко и френски кроасани. Това, докато Gal кротко спинка, добре задоволена от предната нощ.
Яде много, но не пълнее. Много подвижен. Кара колело и рядко ползва Поршето, паркирано в гаража на къщата, която е построил с изцяло собствени средства и ръце.
По професия - офталмолог.
Пуши рядко, само за компания - цигари Честърфийлд.
Всеки уикенд ходи на бар, където изпива точно по две малки уискита, чисти.
Уважава богатата си и достолепна майка си, която живее в Нова Зеландия  и й помага ( очевидно дистанционно), но рядко се виждат - да речем през година-две. Баща му се отдал на живот в Куба и му изпраща маркови пури, които той не пуши, и Gal си припалва от време на време от тях, докато си пие рома.
Възраст: 37 годишен, но изглежда като на 32 , 5 месеца и 28 дни.
По принцип слуша джаз, но тайното му увлечение са френските шансони.

# 529
  • Агент под прикритие
Кечи, ще обясниш ли на многоуважаемата публика какво точно значи "ненаперена физиономия", защото подозирам, че на тази логика някои хора може да получат поне две години условно само за това?
И почти съм убеден, че въпросният НЕ е копал цял живот канал и е водил доста по-спокоен живот. Силно се съмнявам, че ако беше живял тук повече, щеше да изглежда така (както и да е било това).

Обяснявам. Да има интелигентно лице, зад което се крие мисъл и вътрешен свят.

Наперена физиономия, типична за 21 век в БГ - леко арогантно-просташкото излъчване на Тиквоний. Подплатено с леко фитнесче. Напрежението от  глутеусите и натегнатия бицепс се пренася в лицето. Изражението става нещо средно между "имам запек" и "ш'ти скоча на бой".
Ясно. Значи аз вече имам условна присъда! LaughingLaughingLaughing

# 530
Ма той по-млад от мен ще изглежда Joy Идялен! Аз не пуша и не пия, ще те черпя ром с пура за хубавата работа Hug
А любовникът ми какъв е?

# 531
Битието и тялото определят и съзнанието. Рядко има грешки и те доказват правилото. Наперените петлета за нищо не стават. Тоест за нищо смислено, докато не се осъзнаят.

# 532
Alba rosa, няма право просто Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied Satisfied
Трябва да ти сложат титла dunkmaster Grinning

Скрит текст:

Искам и на мен Smiley

# 533
Този не е рус!

# 534
Денис Родман е изрусен, ама не знам дали харесва френски шансони Simple Smile

# 535
  • Агент под прикритие
Битието и тялото определят и съзнанието. Рядко има грешки и те доказват правилото. Наперените петлета за нищо не стават. Тоест за нищо смислено, докато не се осъзнаят.
"Наперените петлета" стават ясни, че са такива, чак след като си отворят устата.
Пак слагаш каруцата пред коня...
Битието и тялото... BS !!!

Скрит текст:
Подходящ партньор за Gal:

Висок и рус левент. Бивш волейболист с леко холеричен характер. С дълги слаби крака с лек луфт между тях. С големи ръце с дълги пръсти. Носи обувки - 46-ти номер. Тип - Лято.
Говори малко, със сдържан смях. Когато го попитат нещо, отговаря бързо, но лаконично. Има лека брадичка и я подръпва, когато е изнервен. Става много рано сутрин и размишлява по разни глобални въпроси, докато прави по 50 лицеви опори и 200 коремни преси.  Прави за закуска яйца на очи с наденица, кафе с мляко и френски кроасани. Това, докато Gal кротко спинка, добре задоволена от предната нощ.
Яде много, но не пълнее. Много подвижен. Кара колело и рядко ползва Поршето, паркирано в гаража на къщата, която е построил с изцяло собствени средства и ръце.
По професия - офталмолог.
Пуши рядко, само за компания - цигари Честърфийлд.
Всеки уикенд ходи на бар, където изпива точно по две малки уискита, чисти.
Уважава богатата си и достолепна майка си, която живее в Нова Зеландия  и й помага ( очевидно дистанционно), но рядко се виждат - да речем през година-две. Баща му се отдал на живот в Куба и му изпраща маркови пури, които той не пуши, и Gal си припалва от време на време от тях, докато си пие рома.
Възраст: 37 годишен, но изглежда като на 32 , 5 месеца и 28 дни.
По принцип слуша джаз, но тайното му увлечение са френските шансони.
Ей това с лицевите и коремните просто разцепи мрака! Както и "Яде много, но не пълнее." LaughingLaughingLaughing
Браво!

# 536
Ами не знам, не държа да съм права във всяка ситуация. Няма време да обърнеш внимание какъв е всеки реално и дали все пак това не е маска. Затова се действа евристично и ако от физиономията на човека те побиват тръпки и нещо не е наред - с голяма вероятност е така. Може да има някакви нешлифовани диаманти, с празен поглед, излъчване на Тиквоний и нотка на арогантност, които всъщност са чувствителни и мисловни типове...ма що ли си мисля, че не е точно така...

# 537
  • Агент под прикритие
Ясно.... оформяй ми документите за условната присъда и да приключваме с тоя цирк! JoyJoyJoy

# 538
Абсолютно си права. Аз искам. Искам да ме заведе в Ница, искам ново палто. Искам сега да ми смени колата с новият модел. Точно така. Аз непрекъснато искам от него разни неща. Искам по- голямо жилище. Онзи ден исках да ми купи едно страхотно черно боди. Аз непрекъснато нещо му искам. Искам всичко от него. Искам да отделя повече време за да сме заедно. Искам да отидем на кино в събота. Искам да води голямото на у-ще сутрин. А моят мъж обича да му искам. И аз съм щастлива и той е щастлив. И двамата имаме еднаква представа за любовта. Сигурно ако спра да му искам ще си помисли, че не го обичам вече и съм си намерила друг.

Защо няма повече такива мъже Bowtie

# 539
Doppel, ако съм мъж, няма да изпращам жената на нощни смени. Отразява се на вида и здравето и има опасност за авантюри. Grinning

Вив, тя държи на тази работа, въпреки отражението, което е забележимо. Няма да е за дълго ми се струва.
За авантюрите си права, но те могат да се получат във всяка смяна. Е, вярно, през нощта могат да се ползват и градинки, и скамейки (т'ва по лични спомени на искрено вашия Smile )
А Алба, както винаги, кърти, чисти и извозва Smiley

Общи условия

Активация на акаунт