Каква е подходящата жена за един 38-42 годишен мъж?

• 27 971
  • 964
  •   1
Отговори
# 540
Ясно.... оформяй ми документите за условната присъда и да приключваме с тоя цирк! JoyJoyJoy

Не бе, то не е условна присъда, по-скоро не се занимаваш и не отделяш внимание. Или ресурси. Примерно не даваш пари, не сключваш сделка. А в личен план тоя тип лица са ми неприятни и натоварващи.

# 541
Добре Братан, понеже имаш много хубав аватар, ще се опитам да направя един очерк на твоята бъдеща жена:

Красива блондинка на 26 години от родопския край. Прекрасно пее "Излел е Дельо хайдутин" и едновременно с това свири на гайда, освен това изключителна математичка. Печелила е конкурс Мис Рудозем през лето 2009-то , Мис Лъки през лето 2010-то и Мис Смолян през лето 2011-то. Паралелно с това печели няколко национални олимпиади по математика, в които я награждават със златен медал по умножаване и делене наум на 5-цифрени числа.  Всички са пленени от чаровната й усмивка с бели вкоренени зъби и румените й бузки. Красотата й е пленителна и я очаква блестящо бъдеще като е почти гарантирано да спечели и Мис Вселена, но тя решава да се посвети на математиката и започва работа във 5-то СПТУ "Никола Йонков Вапцаров" във град Кричим. Там съдбата я среща с Братан, който случайно се оказва там, когато му се чупи автобуса, с който е тръгнал за слънчева Тоскана.
Както се очаква - веднага се влюбват - от трети поглед. Той е изумен как тя пилее младините си като учителка. След дълги увещания я съветва да стане поне програмист към Дойче Баан, за да могат да си позволят повече пътешествия и да си поделят сметките.
Така, обикалят те по света и у нас. Нощуват в луксозни хотели и посещават гурме ресторанти. Ако сметката е 599,25 евро, тя държи да заплати точно 299,625 евро и нито цент повече или по-малко.
Напълно моногамна е и  дава свобода на Братан да излиза с приятели като му е позволено да изпие две бири и половина.
Не пуши. Пие коктейли Секс он дъ Бийч, защото знае, че така е модерно.
Външният й вид няма да описвам надълго и широко, защото повече от ясно е, че както и да изглежда, тя е просто прекрасна.

# 542
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

Алба, уникално Simple Smile

Описанието ми напомни на едно момиче, за което четох наскоро:
https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/mona-liza-ot-rodopite-otsra … i_news711826.html

# 543
Алба, къде ти ги ражда главата? Joy
Ако пишеш някъде, освен във форума, кажи, да се абонирам!

# 544

https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/mona-liza-ot-rodopite-otsra … i_news711826.html
Ха, дори не съм подозирала за тази девойка. Някаква синхронност значи. Но е факт, че родопчанките са красиви и добри по характер жени.
Ами ето, че имало такава. Бягай да я дириш бързо тази хубавица Simple Smile

Двойно Т, единствено тук имате шанса да се запознаете с творчеството ми, вдъхновено от неповторимите и забележителни форумни образи Sweat Smile Sweat Smile

# 545
  • Агент под прикритие
Алба, стиска ли ти да направиш един такъв потрет и на мен, че чак на мен ми стана интересно? LaughingLaughingLaughing

# 546
За първи път попадам на  Alba Rosa, но поздравления за начина, по който умее да развеселява!
И за да не е спам: трябва му жена на 20-25г. На 40+ е твърдо изграден характер и с жена на сходна възраст трудно ще се напаснат. Младото момиче не е още ориентирано и ще може да си я моделира както му е удобно.

# 547
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Хубавици са!

# 548
Алба, разсмя ме. Joy В един момент този за Гал ме подсети за моя братовчед (дали пък не е той мъжа за Гал?!), но на Поршето засрамено се отказах да го промотирам. Blush Сега, айде да си знаем мястото нашето бедно семейство... Confounded

# 549
Их, че си и ти! Дай контакти, може пък да се харесаме с момчето.

# 550
  • Агент под прикритие
Алба, разсмя ме. Joy В един момент този за Гал ме подсети за моя братовчед (дали пък не е той мъжа за Гал?!), но на Поршето засрамено се отказах да го промотирам. Blush Сега, айде да си знаем мястото нашето бедно семейство... Confounded
Само да не стане като Бор_яна, която отсвири Tyra на първо четене.
"А, тебе те знам от еди-коя-си-тема, ти не си за него..." JoyJoyJoy

# 551
Алба, стиска ли ти да направиш един такъв потрет и на мен, че чак на мен ми стана интересно? LaughingLaughingLaughing
Трябва повечко да те почета и рисърчна, че смея ли да сбъркам в преценката. Ще ми отиде агенцията в шеста глуха. Но а прима виста си представям нещо такова:

Стройна брюнетка с тънък глезен и добре оформен прасец. Възраст - малко преди 30-те. Зодия- Дева с асцендент Везни.  Носи косата си най-често на кок - нисък. когато е в унило настроение и висок кок, когато е в добро настроение. Носи очила без диоптър, за да си придаде по-строг вид. Правилни пропорции и черти на лицето. Винаги е спретната и добре изпрана и изгладена. Работи в администрацията на голям холдинг като личен секретар на изпълнителния директор. Всички подозират, че му е любовница, но всъщност изпълнителният директор е гей и не я пипва с пръст, освен когато му подава химикалката за подпис. Облича се в делови костюмчета и обожава поли с дължина 7/8-ми, които прекрасно разкриват оформения й прасец. Носи дискретни, фини бижута от бяло злато и доста често на врата си - изкусно вързано фишу с безупречен възел. Обича редът и чистотата и се опиянява от тях.
Полага огромни старания за кожата си ( като малка е страдала от акне, което е успяла да пребори с труд и упоритост - една от нейните най-големи победи в живота). Носи лек, дискретен грим и лек дискретен парфюм. Изобщо всичко при нея е леко, дискретно, премерено и балансирано.
Сутрин закусва балансирано меню с равни пропорции протеини, въглехидрати, влакнини и минерали. Къпе се много старателно със специално подбран шампоан и душ-гел със неутрално Ph. Сутрин, обед и вечер. Обедните почивки използва именно за освежаващ душ. У тях всичко блести от чистота. Особено внимание обръща на огледалата вкъщи и редовно ги полира, за да могат заедно с нейния приятел Феникс да се любуват на безупречните си отражения в тях. Интериорът в дома й е решен в черно и бяло. Има домашна прислужница, на която плаща солидна заплата, за да чисти у тях всеки ден, макар че там се прибира само на обед за душа и вечер, за да спи. С Феникс се запознават на онези speed dates и още по парфюмите се надушват, че са сродни души.  Уговорките им винаги са точни и съобразени с графиците им. Когато се видят кротко беседват на тема хигиена, поддръжка, работа и взаимоотношения - това обикновено е във фитнеса или по време на вечеря, докато старателно си броят калориите. Когато някой го надвиши, другият веднага му прави учтива забележка. Това е една пълноценна и хармонична връзка. Планират след 5 години да създадат поколение. Изчислено е кога ще е зачеването, полът и зодията на детето.

# 552
  • Агент под прикритие
Алба, направо ме отвя! Особено това за реда и чистотата звучи точно като моя човек! JoyJoyJoy

# 553
Само да не стане като Бор_яна, която отсвири Tyra на първо четене.
"А, тебе те знам от еди-коя-си-тема, ти не си за него..." JoyJoyJoy

Кой знае още колко други е отсвирила и после пита защо няма приятелка на 40 години.
Иначе, според бившата кандидат свекърва (за която беше и темата), тя никога не се меси в избора на сина си, тя винаги е добра ... той не слуша нейното мнение. Случайно, всички жени изгони....

ПП Алба, дай едно описание и за мен, моля!!! Защо само за мъжете?

# 554
Алба, ти май СИ врачка.
Прогнози за 2020 правиш ли? Flushed
Разшири бизнеса...

Общи условия

Активация на акаунт