Модни консултации - 43

• 51 189
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз имам два чифта такива дънки. Ако номерът е добре, стоят страхотно - прибират корема и оформят дупето.

За лъскавите поли е сложно. На картинка са шик. Реално, с пуловер и чорапогащи или клин - цинга манга. Имам една и я нося само с една определена тениска.

# 601
  • Нидерландия
За панталона: Аз се притеснявам от факта че не съм висока ( 166) и че ще изглеждам малко като палячо 😁

Шарениите също ще са актуални пък и те ми циганеят яко..

За полата: от една страна ми харесва нещо такова но може да е временно

Момичета, как слагате снимки в скрит текст?

# 602
  • Варна
Над полето за мнения има лента с опция скрит текст.
Утре мисля да се разходя до Зара, да хвърля едно-две очи на намаленията.
Поне няколко чифта дънки съм се амбицирала да купя, да видим дали ще ми се получи този път.

# 603
  • София
166 не е нисък ръст. Всъщност панталоните 7/8 стоят на всеки. Зависи ти самата дали се харесваш с тях.

# 604
  • Street of Dreams
Имам mom jeans, такива с висока талия, но с нормални крачоли. Много хубаво стоят, но мога да ги нося само права. Заседя ли се, ужасно ми се врязват в корема горе, защото нямат никаква еластичност, а са тесни в най-горната част. Затова и не ги нося почти.

# 605
Точно такива mom jeans си търся и без еластан. Ondine, на коя марка са твойте?

Тия дни бях малко на шопинг и купих едни тесни кожени панталони, малко импулсивно, тъй като имам други 3 чифта. Сега се чудя дали не са вече демоде тези скини кожени панталони (истинска кожа е). За вас базова дреха ли е в един capsule гардероб?

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 16:11 от Jeune Fille

# 606
  • Бургас
Много са актуални сега и на мен много ми харесват.

# 607
И аз много ги харесвам, но досега не съм мерила от естествена кожа, който да не ми добавя визуално едни 5 кг отгоре. С изкуственяците нямам този проблем.

# 608
  • София
И аз също много нося, търпят импровизации и различни визии. Имам и във винено червено.
Мисля и едни бежови да взема за пролетта, ако намеря хубав модел разбира се

# 609
  • Бургас
Панталон от естествена кожа,много скърца и по-не ги възприемам.Пола обаче-да.

# 610
Моите въобще не скърцат.
Мисля, че вида кожа и колко е дебела оказват значение...

# 611
  • Mediterraneo
Около мен всичко живо е с кожени панталони и клинове. Особено бабичките, всички са опнали сплескани задници в кожа.
Като ученичка имах кожен панталон, естествена кожа, син. Не го свалях. Сега по никакъв начин не се виждам така.

# 612
  • Бургас
Всеки модел стои различно.И да,май по-дебелата кожа скърца.Иначе и аз го виждам приложим в много съчетания.

# 613
  • Бургас/Пз
И аз също много нося, търпят импровизации и различни визии. Имам и във винено червено.
Мисля и едни бежови да взема за пролетта, ако намеря хубав модел разбира се

Много ги харесвам и аз. Ако намериш хубав светъл моля те да споделиш Simple Smile

# 614
аз бях пробвала такъв черен в зара, хареса ми, но имам черен, въпреки че само отпред е кожа ... чудех му се на този ... не е ли много задължаващ цвят и труден за комбинации
https://m.zara.com/bg/en/faux-leather-leggings-p09815235.html?v1=39344863

ani_d, има и в светъл тон

Общи условия

Активация на акаунт