Модни консултации - 43

• 51 181
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Гледах ги тези в Зара. Имам черен, но в светлия цвят не ми допадна

# 616
В Страдивариус също има различни модели черни, както и кафяв, зелен и червен.

# 617
И аз като ученичка носех. Пак се заглеждам, ама тип клин не ми допадат. Трябва да пообиколя. На какво ги перете?

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 19:13 от Maria_Mia

# 618
  • Бургас
Химическо само,че ме е страх да не ги направя на нищо.

# 619
Панталон, пола, яке от естествена кожа никога не са демоде. Важно е с какво ще се съчетаят. Винаги могат да се носят.
Аз без кожени панталони не си представям моя гардероб.
А и са незаменими в студа.

# 620
  • Бургас
Модела и кройката са важни.Имам кожени дрехи от 90-те и въпреки,че сега пак са тренд от въпросния период-ами демоде са си от всякъде.То едни шнурове,подплънки...За мен лично,неостаряващи кожени дрехи са байкър яке и тясна кожена пола до коляното.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 19:34 от Nina_Z

# 621
На мен, само по кожен панталон ми е студено зимно време :/

# 622
Тия подплънки така ги мразех. Разшивах ги.

# 623
Прав класически панталон от мода не излиза.
Ако е по-изчанчен модел може, но винаги може и да се намери как да се носи.

Панталон естествена кожа обикновено се прави с подплата. Всички, които съм имара, са били с такава до под коляното. Няма как да е студено с такъв.

Тия подплънки така ги мразех. Разшивах ги.
И аз.

# 624
  • Бургас
Аз тогава ги харесвах подплънките,ама сега-изобщо

# 625
Сегашните скини панталони или по-точно leggings, от естествена кожа са еластични. Имам три: черен, маслинено зелен и светло бежов, нито един няма подплата и не му е нужна. Подплата имат нееластичните и такива имам няколко, но предполагам говорите за тип клин, а не нормални chino, jeans или пък relax моделите.
Каквато и да е естествена кожа не се пере в пералня, не се мокри, някой питаше по-нагоре.

# 626
Говоря за кожени панталони. Не за клинове, легинси и т. н. С клинче си е студено. Още повече, че за да е ластично, материята е тънка. Не е като кожен панталон, особено точно зимен.

На химическо се носи по принцип кожата. По принцип.
Но лично аз я мия с мека гъба и сапун, с хладка вода.
От десетилетия панталони, якета, чанти, поли от кожа така чистя. Даже имах един велурен тъмносин и един сив гладък, които си ги перях в леген с хладка вода и после си ги простирах. С години съм ги носила, нищо им нямаше.

# 627
И аз обичам кожени клинове, но в момента нямам. Носих ги с по-плътни блузки зимата. Имах един черен и маслиненозелен, но се съсипаха и ги хвърлих. Не бяха естествена кожа. Оглеждам се за нови.

# 628
  • София
Моите изкуствени клинове сдадоха багажа тази година. Сега съм си поръчала един панталон, да видим как ще е.

# 629
Аз изкуствената кожа тук не я слагам в сметките, когато пиша за кожени облекла.
Защото това не е кожа, а полиестер/полиуретан/еластан. С това естествено, че на човек ще му е студено зимно време по нашите ширини. Изобщо това е съвсем друга материя.

Общи условия

Активация на акаунт