Модни консултации - 43

• 51 198
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Нидерландия
Аз гласувам за лъскавия топ комбиниран с черен широк, свободно падащ панталон, със удобна обувка за танците и палтенцето 😍
роклята е разкошна но не ми се връзва за Новогодишна вечеря, дори и във битов ресторант. По скоро за парти / коктейл, приятелски срещи, 🎊,

Весело изкарване ✨🎆🎉

# 556
Благодаря, момичета!
Между другото, точно това са двата варианта, между които се колебая най-много Grinning
Роклята е много удобна за танци и стои нежно и женствено, но с големите розови цветя наистина не е много новогодишна. Затова се колебая.

# 557
  • Варна
Да, прави сте. Просто аз при равни условия, май винаги предпочитам роклята.
Но предвид всичко написано, нека остане за друг повед.

# 558
  • София
Като се знам себе си, ще се въртя около роклята и накрая ще тръгна с панталона.

# 559
  • Пловдив
След като мястото за празнуване е механа и роклята с цветята отпада(иначе и аз съм за подобна рокля, но мислех, че само модела е такъв)аз съм за вариант 3- празнична половина, в случая дантелената блузка и обрана!(Ах!) такава долната част, по- скоро съм за кожената пола. Бих сложила и боти до глезена на висок ток за по- така 🧚🏻♀ визия.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 21:29 от AlexaS

# 560
  • Бургас
Роклята си е рокля.

# 561
Значиии, така като ви чета, ще пъхна в куфара всичко споменато, плюс още някоя по-празнична вечерна рокля за всеки случай, пък ще го реша според настроението в последния момент Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • Бургас
Точно

# 563
Пуловера Grinning

Прекрасно казано това за личния стил!

# 564
  • София
Light beam-Аз съм за роклята, но я виждам с дълъг гердан с бели кристали на възел и  Бордо обувките . Може и лъскавият топ с пола над коляното и лачените боти.

# 565
  • в Кошера
Аз гласувам за лъскавия топ комбиниран с черен широк, свободно падащ панталон

+1 Stuck Out Tongue Winking Eye

Като се знам себе си, ще се въртя около роклята и накрая ще тръгна с панталона.

Ооо, да! Точно това правя всеки път. Bowtie

За 4-та поредна година ще съм с панталон и бюстие/топ. Рокля + чорапогащник е най-неудобната комбинация за мен.

# 566
  • В един копнеж!
Здравейте! Имам нужда от помощ. Вчера си купих рокля, приличаща на тази от линка. С подробностите, че карето е по-дребно и по-тъмно. И дължината идва до средата на прасеца. https://twiggyshop.bg/products/nav326-3?variant=30011045609550
Проблемът ми  са обувките! Каквоо ще отива на тази дължина- елегантни боти до глезена или малко по-високи!? Обувка?! Елегантен ботуш? Единствено не го виждам в комбинация с ботуш, ама знам ли... Та това е питането ми, с какво да съм обута!? Друото, което е, не зная защо си представям, че ботата или обувката трябва да е в хубав бордов цвят.
Допълвам поста с карето на роклята ми. Така изглежда то.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 10:15 от L'altra

# 567
  • Нидерландия
Здравей, без паника ☺️ честита рокля и да си я носиш със здраве... Можеш да я носиш с черен/ зелен/червен плътен чорапогащник и елегантна обувка на ток, или пък точно черен ботуш до коляното, със или без ток. Според мен дължината не си пасва за бота до глезена, така както е на снимката не ме кефи...  скъсява визуално дължината на тялото и крака. По принцип ако нося дължина до прасенца слагам висок ботуш до коляното, може и с ниска подметка  или обувка ☺️

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 14:36 от Madelief

# 568
@Light Beam
На Нова година трябва да сме със специално облекло, празнично, нещо, което не носим на обикновен банкет. С празничен грим и прическа, аксесоари.
Полата солей, си е най-добре с показания потник, не вкарвай дантела, а с сребристобялото ще си като ученичка (бяла блузка, черна пола).
Винената дантелена блуза с дънките е хубав тоалет, но нищо Новогодишно в него. Така можеш да ходиш на кафе с приятелки.
Роклята е най-доброто ти решение, но мен специално ме притесняват ботушите в случай на цяла нощ танци. Иначе тоалетчето е супер, както е с ботуш, но за другаде. Все пак можеш да използваш роклята, съчетана с хем елегантни обувки, хем такива, че да не танцуваш боса (много грозно за мен).
На Нова година можем да си позволим блясък в облеклото, какъвто не бихме носили на работа или в ежедневието. Като материя, най-подходяща е полата ти солей. Потърси ефектна рокля от подобен плат.

# 569
  • Варна
Най-хубавите си новогодишни вечери съм прекарала вкъщи по пижама и на неформални партита с дънки и топ.

Цитат
със специално облекло, празнично, нещо, което не носим на обикновен банкет. С празничен грим и прическа, аксесоари.
рискува да е overdressed в битовата механа

Общи условия

Активация на акаунт