Лято в Албена 2020 г.!

• 46 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Да права сте за Оазис. И нашата резерваця беше за там. Сега очквам пренасочване за друг хотел.

# 586
  • Северо=Западналия край
Да права сте за Оазис. И нашата резерваця беше за там. Сега очквам пренасочване за друг хотел.
От коя дата ви е резервацията?

# 587
  • Русе
От коя дата ви е резервацията?
От 27.06.20 г.

# 588
  • В.Търново
Здравейте, в голяма чуденка съм кой хотел да резервирам за началото на юли-евентуално Simple Smile, защото решихме с ММ да изчакаме до последния момент предвид ситуацията. Миналата година бяхме в Мура, но ни се стори доста овехтял-иначе със супер гледка, големи стаи и е точно на плажа. Сега искаме нещо подобно, т.е пак на първа линия и в по-поносим ценови клас, че и подходящ за дете на 2 г. През немския сайт ми дава много добра цена за Нона, но не намирам кой нае какви отзиви-зле ли е много? Другите варианти са Боряна, Малибу, Лагуна маре ,  Сенди бийч и Калиакра маре. Цената им през албенския сайт е сходна, та дайте някой съвет.
Първо проверете на сайта на Албена или се обадете в колцентъра, тъй като засега ще работят само няколко хотела. Мура, Елица, Нона, Боряна, Славуна - все още няма данни, че ще отворят това лято.
Как ще няма данни за Боряна.Лично от кол центъра ми казаха, че хотел Боряна ще работи това лято. Не ме стресирай.

# 589
  • София
Здравейте, в голяма чуденка съм кой хотел да резервирам за началото на юли-евентуално Simple Smile, защото решихме с ММ да изчакаме до последния момент предвид ситуацията. Миналата година бяхме в Мура, но ни се стори доста овехтял-иначе със супер гледка, големи стаи и е точно на плажа. Сега искаме нещо подобно, т.е пак на първа линия и в по-поносим ценови клас, че и подходящ за дете на 2 г. През немския сайт ми дава много добра цена за Нона, но не намирам кой нае какви отзиви-зле ли е много? Другите варианти са Боряна, Малибу, Лагуна маре ,  Сенди бийч и Калиакра маре. Цената им през албенския сайт е сходна, та дайте някой съвет.
Първо проверете на сайта на Албена или се обадете в колцентъра, тъй като засега ще работят само няколко хотела. Мура, Елица, Нона, Боряна, Славуна - все още няма данни, че ще отворят това лято.
Как ще няма данни за Боряна.Лично от кол центъра ми казаха, че хотел Боряна ще работи това лято. Не ме стресирай.
Дано, но не е много ясно. Скоро ли ви го казаха? Дано са се засилили резервациите.
За момента, и вие добре знаете, на сайта на Албена са посочени кои хотели отворят в близкото бъдеще. При така поднесена информация, за мен всички останали стоят затворени до настъпване на промяна, брой резервации и пр. И аз следя редовно сайта на Албена, да видим. Дано им се засилят резервациите.

# 590
  • Lost in a fairytale ...

Мура е реновирана тази зима. За мен лично е по-добър от Нона, дори със старото обзавеждане. Не знам как е сега, де, надявам се да са успели да направят обновяването като хората.

# 591
  • В.Търново
Не беше скоро.Но изрично ми казаха, че това ще е един от хотелите, които ще работи.Резервацията ни е в края на сезона-края на август.

# 592

Мура е реновирана тази зима. За мен лично е по-добър от Нона, дори със старото обзавеждане. Не знам как е сега, де, надявам се да са успели да направят обновяването като хората.
Ама ако ще е Мура, не е ли по-добре Боряна? Разликата в цената не е съществена, а като че линсе води по-висок клас. Иначе и от Мура нямаме кой знае какви оплаквания, ресторанта май беше най-зле- народ,  шум, цигания, дим от скарите..сигурно навсякъде е така, но скоро се бяхме върнали от Турция и нещо не ни беше комфортно.

# 593
Притеснявам се от циганския персонал. Поне преди имаше украинци, които в повечето случаи бяха много трудолюбиви. А сега ще са предимно цигани в столовата и хигиенистките. Понеже имам приятели, които са от Добрич и Варна и работят там, знам че заплатите са изключително ниски. По 400 лв. взимат масово, дори и на рецепция.

# 594
Включвам се с актуална информация.Преди два часа пристигнахме , курорта е малко пуст, но пък е спокойно.Настанени сме в Калиакра Бийч, има туристи.Няма много разнооброзие на храната в ресторанта, няколко ястия , салати, десерти , супи, риба на скара. Паркинга на автогарата е 5 лв., Пред хотела 10 лв, но на автогарата няма паркирали автомобили, няма и шатъл, така че ...Хубаво , чисто, спокойно , но много различно от предишни сезони.Хигиената смятам , че е на ниво.Туристите не са с маски.Всичко в хотела работи.

# 595
  • В.Търново
Обадих се отново в кол центъра на Албена.За сега се предвижда да отвори хотел Боряна, но зависи от заетостта като цяло на даден хотел. Ако е под 30% туристите от хотел Боряна ще бъдат пренасочени към хотел Гергана. Казах им , че ако това стане вобще не ме устройва хотел Гергана. Отговориха ми в такъв случай може да се обсъди и да ме пренасочат например към Лагуна Бийч , което също много не ме устройва.Ама хич даже, този хотел не ми е харесвал никога. Проблема е, че една приятелска двойка ще е с нас и не знам какво ще стане. Аз имам изискване да сме задължително в стаята с единични легла, да не е спалня, изглед море, искахме да сме на пясъка точно.Единствения вариант, който виждам е Калиакра, но едва ли там ще ни пренасочат.Разбрахме се да се чуем към началото на август.Парите трябва да ги довнеса до 11 август.

# 596
Може ли да.споделиш защо отхвърляш Гергана.Мои приятели бяха там и са много доволни.Ние също сме за.Боряна.

# 597
Доколкото разбрах от познати не навсякъде има чадъли по ивицата. Дали очначава това, че и спасители толкова ще има. Кой ще ти охранява пуст плаж, по-скоро залудо ще им плащат.
Някой с лични впечатления?

# 598
  • В.Търново
Хотел Гергана е най-отдалечения хотел на курорта. Последния от двете тройки, намира се на 850м от хотел Боряна.Искам да съм максимално близо до курорта, ако ми се наложи и аптека да посетя, магазин, паркинга с колата.Всяка вечер ще ходим на разходка, не ми се минават излишно километър в едната посока, километър и на обратно.Искам максимално бързо да се придвижваме до центъра, за това най-удачно ми се стори хотел Боряна, а и ми харесва обзавеждането, отзивите са добри.

# 599
В хотел Гергана имаше аптека миналото лято.

Общи условия

Активация на акаунт