Лято в Албена 2020 г.!

• 46 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да се обзаложим?
Ще докладвам тия дни, отиваме в хотел с хубава храна Simple Smile
А вие в кой хотел отивате? В момента май работят само по-високия клас, където би трябвало разнообразиетои качеството на храната да е по-високо.
Но както подчертах преди няколко мнения, бил съм м. май в Албена, в хотел с много добро качество храна, бяха пълни 2 етажа, предимно румънци, ами.... храната беше ужасна, и откъм разнообразие, и откъм всичко Барбекю ни веднъж не пуснаха. Но това ок. 24 май беше. Сега сме юни, но....запълняемостта на хотелите е сходна, предполагам, ако не и по-ниска.

# 616
Само не разбирам защо още може да се резервират хотели, които е ясно, че няма да отварят. Така ще е най-далавера всички са запазват в Оазис, че е най-евтин.

# 617
  • София
Само не разбирам защо още може да се резервират хотели, които е ясно, че няма да отварят. Така ще е най-далавера всички са запазват в Оазис, че е най-евтин.
Да, това го обяснихме преди една-две страници: значи всички хотели могат да се резервират, и евентуално могат да отварят  - защо, ако вие сега резервирате за Оазис за 10-и август, а до тогава обстановката се успокои и почнат да идват и чужденци и пр., да - хотел Оазис ще отвори. Албена може да си го позволи, курортът е на един собственик, за разлика от Златните, Слънчев и пр.
Ако обаче не се съберат достатъчно резервации - хотелът няма да отвори и ще бъдете пренастанени в някой друг хотел, не е ясно, към август може да работят вече 10-15 хотела, примерно. Така че - не е казано, че задължително ще ви настанят в по-хубав хотел. Особено пък, ако всички резервират за Оазис - ще отвори като стой та гледай Wink Wink

# 618
  • Северо=Западналия край
Така, чееееее - Не резервирайте в Оазис!!! Там не е хубаво Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 619
Не в толкова лесно да намерят персонал и да ги подготвят за отваряне.

# 620
Тя цялата ситуация е много объркана с този вирус. Но ако нямат и 30-40 процента заетост, защо не пуснат някакви изгодни ласт минит оферти, едва ли ще се юрнат чак толкова много хора.

# 621
  • В.Търново
И това може да направят с ласт минит.

# 622
Да ви попитам - ще ползвате ли хавлиите в банята и хавлии за плажа от хотела?
Или ще си носите лични?

# 623
  • София
Или ще си носите лични?
Би трябвало да няма проблем, какво ви притеснява? Няма да си бърша устата/очите, не би трябвало да има проблем, да?

# 624
Или ще си носите лични?
Би трябвало да няма проблем, какво ви притеснява? Няма да си бърша устата/очите, не би трябвало да има проблем, да?
Точна това ме притеснява - бърсането на очите и устата като си мия лицето, после след плажа пак след къпане...
Като си избърша ръцете, после ще си пипам лицето...
Уф, явно ще носим. А толкова харесвам огромните меки бели кърпи в хотела!

# 625
  • София
Или ще си носите лични?
Точна това ме притеснява - бърсането на очите и устата като си мия лицето, после след плажа пак след къпане...
Като си избърша ръцете, после ще си пипам лицето...
Уф, явно ще носим. А толкова харесвам огромните меки бели кърпи в хотела!
Не знам вирусът колко оцелява на ... хавлиени кърпи. Имаше данни за всякакви други - лист хартия, метал, пластмаса... В Албена специално ще ги перат при много специални условия (твърдят), и честно казано - след като вода и сапун трепят вируса, вие очаквате ли, че при 60 градуса пране той ще оцелее върху кърпата ви? Или хигиентиската ще ви достави вирусен товар чак в такива количества в чистата кърпа? Сложете я 1 час на балкона слънце, на УВ лъчите и готово.

# 626
Те ги дезинфекцират при всяко пране и без корона вируса.

# 627
Никога не съм си бърсала лицето с хотелска кърпа. С вирус и без вирус не го правя !

# 628
Никога не съм си бърсала лицето с хотелска кърпа. С вирус и без вирус не го правя !
Аз и вкъщи не си бърша лицето и ръцете с хавлиена кърпа, а с еднократни салфетки.

# 629
Искрено се забавлявам с тази параноя. Защо отивате изобщо ?
Ами ако не го лепнете от хавлиите, може да го лепнете от леглото, от бюрото, от стола, от стените, от стотиците места, до които подсъзнателно се докосвате.

Изобщо това с дезинфекцията е ала бала и за пред медиите и глупавите туристи.
Вътрешно инфо - чистенето на стаите не се е променило Wink

Общи условия

Активация на акаунт