Магията на изтока - тема 59

• 22 110
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • DE
Ииии, стига де, а още толкова любимци участват Anguished

# 466
Много любимци участват,но това не го прави по-хубав.
Бил е в номинациите за Малинка
Сюжетът е зле,но кастът се спрява прилично. Yimou Zhang ги умеи епичните сцени и ефектите биват,но е филм правен за западния зрител с масовката,с идеите,дори с костюмите,да не споменавам пак за тези,които нападат.
5,9 му е оценката в ИМДБ
Винаги може да го видиш,но не очаквай кой знае колко.

# 467
  • MJF
Tuon  Hug
Явно за мен е кратката филмова форма към момента.
Скрит текст:
С напредването на комуникациите във фигурното пързаляне непрекъснато се увеличава удобния достъп до картина от какви ли не турнири през целия сезон и е трудно дори да смогна да видя всичко/всички което е интересно. А аз съм с безброй любимци на леда. Та направо съм се замръзила Mr. Green  ooooh! 
Summer, Bus изгледан. Симпатичен автобус се получи на края. Достатъчно топло ми стана на финала. Мига от живота достатъчно наситен. Този шофьор на градски автобус много симпатичен. Мнооооого рядко но и на мен ми се е случвало на целия сив градски фон да попадна в градския транспорт на "нестандартен" шофьор, който да разсее положително пътниците.

# 468
Венго,за добро петъчно утро.
Той първоначално бил модел,което обясни много неща.
Скрит текст:

Шош,то за финала си заслужаваше да се изгледа.Топло и приятно ти става.Страшно мил филм.
На мен ми хареса в началото,когато искаше жената пак да маркира картата си и после излезна от ситуацията с коплимент.

# 469
  • MJF
Мда,
Скрит текст:
мноооого добре отигра първия шофьор тази "заядлива" ситуация. А можеше словесно да се сбият и то на всеуслошание на целия автобус , както реално става  в повечето пъти  Tired. А този път , както се видя без знае колко напън и от двамата замесени, ситуацията завърши градивно и с усмивка и без хабене на излишни нерви. Елементарно Уотсън! Само дето редовно виждам "обратни " ситуации в общите градски части. Въобще и двамата шофьори симпатяги. Къде е този автобус?! Бих се возила с кеф на него.
Аааа и ситуацията с бременната жена и подхода към младежа, който така и така  е в друг свят с "кабелите в ушите" и просто е "ни чул, ни видял". Без нападки, без назидателни приказки и от този род "сцени".

# 470
Шош,

Скрит текст:
Аааа,студента и дъщерята се ухилиха и загледаха като котараци.Наптаво ги сватоса.

Такива автобуси има в същата държава където полубожествата се разхождат в гори и случайно срещат Кифлата.
Добре дошла Joy

# 471
  • MJF
Мда, проверих упътването на горния емотикон та видях и тези. То Bus то   Flowers Deciduous Tree  Flowers Evergreen Tree . Все там Mr. Green
Скрит текст:
Сватоса ги таткото , набързо, право куме в очи, типично по .....  ooooh!  

# 472
То полубожеството, в снощния 8-ми епизод, спаси кифлата от пожар (естествено, отново в гората), но сега той е в опасност.
Така завърши, с огромна драма.
Тя крещеше да го спасят, но той нали е герой спаси първо нея, а себе си пожертва.
Смея се и гледам. Пълна корейска фантасмагория.

Ето сцената с целувката от миналата седмица.
Като за корейски сериал е доста добра.

# 473
Шош,за другата седмица пак съм си приготвила късометражно,ако ми хареса ще ти кажа,за да си го изкоментираме. Hug

Ох,тази корейска цензура Scream Все едно Кифла не се е целувала никога и въобще не очаква,че той ще го направо.Изненада,нищо,че са толкова близо един до друг,той се навежда,приближава се и ооооооо не го очаквала.
Какво си мисли,че ще обсъждат питагоровата теорема?
Това с лекарските слушалки е нещо ново.За всеки случай да провери как му е сърцето докато си говорят.
Бива целувката.Поне не е умрялата риба.

# 474
  • DE
Китайците обаче напоследък добре се целуват Blush
Петъчно Yuan Hao, за който стилистите на "The Romance of Hua Rong" яко са се развихрили. Във всеки епизод сменяше по няколко костюма и във всеки изглеждаше страхотно. Не бях виждала пиратски крал да изглежда толкова добре Grinning
Скрит текст:

Много му се получаваше да я поднася и доволно я нацелува. Кратко ревю.

# 475
Култов е Joy
Колкото и да е луд има и много истина в думите му. Докъде я докараха американците, че наградят с най-голямото отличие корейски филм, който показва бруталната корейска действителност.

# 476
Вчера не се разбраха за бюджета на американските бази в Корея и последва тази реч.
Neon (компания, която разпространява филма) са му отвърнали,че вероятно не е разбрал филма,защото е със субтитри,шегувайки се.

# 477
Наистина е необичайно да дадат голямата награда на чуждестранен филм, но пък като че ли качеството на американските спада с всяка изминала година напоследък.

# 478
Как можахте така да се изгъбаркате с мен за Crash Landing on You Imp. Отдавна не съм се смяла с глас на корейски сериал. Какъв Бини, какъв Ха Сок Джин.... аджумите, аджумите правят сериала Joy. Няма значение от коя страна на 38-я паралел са. Аджумата си е аджума и ще оцелее дори и корейския полуостров да изчезне Joy Joy Joy.

Сега сериозно Simple Smile. След като, благодарение на вас, бях достатъчно добре подкована, започнах да гледам без никакви очаквания, само с мисълта, че ще се порадвам на няколко ИКЕ-та и толкова. И може би, точно заради тази ми настройка, сериала се оказа гледаем за мен. Аджумите са просто култови, а с търговийката със стоки от "под рафта" и цялата тази атмосфера и манталитет на общество от соц-а, ми навя спомена за едни времена, когато и тук беше същото. Честно ви казвам, но за момента нищо не може да ме подразни. Нито фантасмагориите, нито удобните "случайности", нито липсата на логика. Гледам си любими актьори и актриси, наслаждавам се на ИКЕ-тата и се смея с аджумите и любителя на драмите, дето му беше голям дерт какво е станало с Де Гил Joy.

Най-новата песен на BTS, която вероятно ще стане поредната лудост за известно време.

# 479
2в1,къде го видя Ха Сок Джин?Къде?Две появявания за по 1 мин. Scream не се брои.
И кимчито си е кимчи.

Общи условия

Активация на акаунт