Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 423
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Сетих се и аз да публикувам една мисъл, на която попаднах наскоро и вярвам, че е самата истина. Когато си пожелах моето момче, точно си представях как вече го имам и знаех, че ще е момче още от самото начало, че даже и преди това Heart

Всяка наша мисъл притежава енергия! Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената.Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате.Законът за Привличането – най-могъщият закон на Вселената откликва на мисълта ви.Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената! Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко,което имате и за това което ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ.
Първа Стъпка:ВИЕ- Пожелайте си нещо!
Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА - Вселената създава начин да ви го поднесе!
Трета Стъпка: ВИЕ - Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко,което имате и за това което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!
Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас!

Ронда Бърн

# 241
Кийп, стискам здраво палчета за тебе, миличка Heart Първа инсеминация ли правите? Кога фактически не трябва да ти дойде? Ние също вече мислим за инсе. Много време загубихме в чакане Sad Е, понаправихме поне доста изследвания, но какво от това. Чакаме с голямо нетърпение да ни зарадваш Simple Smile
Лара, с ИР ли си? Бъди сигурна, че високият инсулин и по-скоро високите нива на захарта, влияят на овулацията и на качеството на яйцеклетките, както и на сперматозоидите при мъжете. Бая чуждестранни източници изпочетох по тоя въпрос. ИР се регулира най-добре с балансирано хранене, намаляне на захарта, даже ако може въобще, поне докато правите опити за бебе, както и умерено движение всеки ден. Опитвала ли си с Иноситол? Дават го като страхотна алтернатива на Метформина. Това всъщност е витамин Б8. При ИР се получава всъщност това, че клетките ти стават нечувствителни към инсулина и не му позволяват да разгради и усвои захарта. В резултат на това клетките продължават да изпитват глад за инсулин и пращат сигнал до мозъка да произвеждаш още и още инсулин, обаче клетките ти продължават да са резистентни към него. Затова, ако не искаш да се тъпчеш с тоя Метфорим, спри сладкото, въглехидратите и почни да пиеш Иноситол - 2000гр. дневно трябва да приемаш. Уверявам те, че ще имаш резултат. Simple Smile Успех!!

# 242
Calinista , много благодаря! Да ще упорствам без метформин, за сега съм си купила инфолик, чета че съдържа инозитол +фолиева киселина, пия сутрин и вечер по 1 саше. Вече и аз сериозно се замислям, че бебето не идва заради високият ИР. Така, че вече по сериозно се захващам с проблема. Успех на всички и дано чудото се случи този месец!

# 243
Имам въпрос , след ову. мъжа продължава ли да свършва във вас?

# 244
Добро мразовито зимно утро!
Кийп резултатите??
Jo_di хайде честита да си! Много здрава и бременна! Чудото не е невъзможно! Дано този подарък получиш днес!

При 10 дни закъснение, какъвто и да е тест трябва да отчете бременност, но успех желая ConfusedStuck Out Tongue Winking Eye
Моя тест не отчете на 10 дена закъснение, просто овулацията е била мн късна. Вярно, че е по скоро голяма рядкост, но определено не е невъзможно да е бременна. А ето, че ще празнувам и аз едно 2 годишно стрелче в неделя! Simple Smile

Хубав месец е декември, студен отвън топъл отвътре. Heart

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 11:13 от Ivied

# 245
Добро мразовито утро ..
Взех си тестове за овулация...
И много съжалявам за което. Ама как да откажа на ММ , бяхме на екскурзия минахме покрай една аптека и ми завикал нашият защо пак не си вземеш лентички дето показват кога е овулацията... тука не те познават аптекарките 😂😂😂😂
И как да му откажа...
Не бях взимаша от лятото. По принцип си усещам овулацията. Имам редовед цикъл и също така редовна овулация. Проблема явно ни е друг...
И пак шах с тези тестове. Вчера имах почти положителен тест. Значи днес ще е положителен.  Ами сега как да щракаме?
Някой открил истината? Не сме щракали 3 дни. Пазя войниците за първият ден на положителният тест. Ами после..

# 246
  • София/Севлиево
Добро утро,прекрасни.
Както и предположих още в петък вечер ми дойде.Та сега в 10 съм се запътила към клиниката да видим какво ще правим.
Марго,силно гуш от мен,ще се получат нещата.
Джо ди ,ч.р.д.с малко закъснение.Бъди здрава и щастлива.
Кийп надявам се да ни зарадваш с хубави новини.

# 247
Здравейте дами, моля за помощ, направих тази сутрин два теста понеже днес ми е 1вия ден от закъснението трябваше вчера да ми дойде, единия е surecheck, другия е Престо и на двата имам втора бледа черта, но се забелязва не е от онези бледи черти,които едвам се виждат, ще се опитам да прикача снимка❤, положителни ли са

# 248
Gergggana, честито и до финал! Щом и шуъра е положителен - след 10-14 дена на преглед.
Ели, успех, дано това е месеца!
yoanna789, вие нямахте мъжки фактор май. В такъв случай най-добре според мен е всеки ден ( стига да имате сили); както бях писала количеството малко намалява, но се държи добро качество Grinning
Кийп, чакаме всички резултата Hug
На мен снощи ми дойде, хороскопът ми най-сетне е хубав след последните два неприятни месеца, и след седмица почваме и ние с тестове и коледен маратон.
Успех на всички! Heart

# 249
И трябва ли да почвам да пия фолиева киселина? ❤

# 250
И трябва ли да почвам да пия фолиева киселина? ❤

Честито и до финал:smile:
Хубаво е да си запазиш час поне 10 дни след закъснение.
Относно фолиевата киселина е хубаво да я започнеш, аз не съм я спирала от както почнахме опити за бебе.

Кийп стискам палци и очакваме хубави новини и от теб.
Лек и успешен ден на всички

# 251
  • Варна
Кийп, специално заради теб се включвам, много, ама много силно съм стиснала палците! От сърце се надявам да ни зарадваш!
Гергана, тестът ти е положителен, много хубаво Simple Smile Да кажа, че има тема за тези, които се чудят, дали 2-рата черта означава "+", не го казвам с лошо Wink Фолиевата киселина вече трябваше да си я започнала, щом правиш опити за бебе. Препоръчвам ти да си вземеш тази, която е в метилирана форма за всеки случай, понеже обикновената не се усвоява добре от всички жени.
Йоана, истината е някъде там ... Пробвайте си през ден - два, или както ви е кеф. Ако нямате доказани проблеми, просто се насладете един на друг Simple Smile Успех!

# 252
Привет от мен, благодаря на всички, които ме мислиха. Тестът ми е отрицателен, ама по отрицателен не може да бъде. Явно прогестероновият препарат ми забавя цикъла, на 1 ден закъснение съм.
Нищо де, прочитам си поста от снощи и няма да го мисля. Имам за какво да съм благодарна в живота си и се надявам, че все някога и ние ще се зарадваме.
Слагам отдолу в скрит текст малко размисли и страсти, че не са най-ведри като за началото на декеври.
Идва Коледа хеей, стягайте се, щракайте на воля, молете се и нека завалят положителни тестчета....

Скрит текст:
Дано успеем с инвитро поне, че вече почвам да се обезкуражавам. Толкова време естествени опити, вярно чат-пат и не особено сериозни,  но факт е, че не се пазим от мнооого време и аз никога не съм била Б. Ето и сега, 14 млн. бяха обработените бързи момчета, фоликулът се спука ден след процедурата, нали все пак преживяват някакво време. Викам си идеално - нацелили сме. Пробвахме какви ли не варианти при инсеминациите - на спукан, не неспукан фоликул, със стимулация, без. Все ми се иска да се надявам, че докторите някъде са сбъркали при таймирането, но по-скоро има друг проблем, който не се установява за момента. Почвам да се навивам, че незисянения фактор е най-гадно и че при него и инвитрото е хикс. Разочарованието е кофти след инсеминация, камо ли след инвитро, където вкарваш в пъти повече надежда.  Ще отида да си вмеза резултатите от генетичните и тромбофилиите, дано дадат яснота. Ще направя и имунологгични, абе всичко ще направя, нищо че според доктора ми е ненужно презастраховане. Поне да знам, че де що има сме изследвали.

# 253
# 254
  • София
Здравейте, как сте ?

Аз се връщам от фоликулометрия...
Имам си доминантен фоликул в дясно с големина 16,5 мм.
Според док О ще настъпи в края на седмицата... каза да действаме петък, събота, неделя, понеделник.
Доста съм учудена, аз знаех, че съм с късна О, ама чак пък толкова... Днес ми е 20ти ден. Anguished
Увеличи ми Еутирокс-а от 25 на 50 мкг.
Интересното беше, че ми подари тестове за О и ми каза да ги правя другия месец след 20ти ден с първа урина. Всички ги правим следобяд. Кое е вярно, иди разбери. Rolling Eyes
Започвам яко да се изнервям от тези разногласия по ВСЕКИ ЕДИН въпрос.
Ама каквото, такова.

margolotta, keep_the_faith, кураж и сили !!!

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 12:06 от rave

Общи условия

Активация на акаунт