Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 426
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Кийп и от мен много силно стиснати палци. Пожелавам ти да сложиш край на - процедури с един + кръвен тест и да повлечеш крак след себе си, че много сме се наредили.

# 226
Марго, било е писано така този път да се развият нещатА.. Ще стане! 💗 Пращаме ти положителна енергия и сме с теб! Явно просто има неща, които трябва да преживеем..
Кийп, стиснати палци имаш и от мен! 💗
При мен няма нищо ново. Утре ще ходя да видим има ли растящ фоликул (ще ми е 9 ден утре). Ще се постараем този месец. Имаме гелчето и тестове за овулация. Но не всичко зависи от нас - трябва ли да се случи нещо, то ще се случи.
Успех, момичета! 💞

# 227
Влизам да добавя още едни стиснали палци за Кийп Hug

# 228
Привет! При мен май овулацията скоро ще настъпи, 11 ден след М., гърдите ми леко започнаха да наболяват. Пуснах си изследвания рутинни и пак инсулина е висок....... не ми се иска да започа пак метформина, имам лоши спомени от него. Време е за строга диета , може пък диетата да помогне да зачена по-бързо , знам ли.
Момичета , тези от вас, които приемат Омега 3, бихте ли споделили каква приемате, защото на пазара има страшно много видове. Но от към качество кои са най-добрите не знам.

# 229
Кийп пусна ли кръвен?? Резултати?
🤞🏻

# 230
Ама много сте мили, направо нямам думи  каква енергия ми давате. Heart Heart

Резултатите утре, ще пиша задължително.

Относно симптомите, аз понеже не съм била Б., не знам и какво е усещането, и всеки път се вглеждам в тялото си и търся нещо необичайно. И това е ужасно. Но виждам, че и при вас е така.
Добре че ви има, че да си обменяме усещания, мисли, чувства.

Lilac да пиша-колко ти е инсулинът на гладно ? По принцип влияе на качеството на Я. Аз го свалих с диета, ако можеш, пробвай първо с хранителен режим, за месец два ще си покаже.

# 231
Ама много сте мили, направо нямам думи  каква енергия ми давате. Heart Heart

Резултатите утре, ще пиша задължително.

Относно симптомите, аз понеже не съм била Б., не знам и какво е усещането, и всеки път се вглеждам в тялото си и търся нещо необичайно. И това е ужасно. Но виждам, че и при вас е така.
Добре че ви има, че да си обменяме усещания, мисли, чувства.

Lilac да пиша-колко ти е инсулинът на гладно ? По принцип влияе на качеството на Я. Аз го свалих с диета, ако можеш, пробвай първо с хранителен режим, за месец два ще си покаже.
Инсулинът на гладно е 20 ,нямам кисти, редовен цикъл, всичко е наред с ЩЖ. Преди малко повече от година беше около 23, почнах да лекувам ИР с метформин, забременях, и го спрях! Но неуспешна беше бременността и затова не ми се иска да го почна пак, страх ме е да не са свързани нещата....

# 232
Хей , момичета, минавам да ви почерпя! Днес имам рожден ден! Пожелавам на всички много здраве и сбъднати желания!

П. С. аз след 6 отрицателни теста и вече 10 дни закъснение утре съм на лекар, надявам се да имам най-хубавия подарък за РД, утре след обед ще мина да ви кажа как е минало!

# 233
lara_lara, извинявай за грешката в ника, пиша от телефона и съм в движение, съжалявам още веднъж.
20 е доста високо, моят беше 9 в началото,  после стана 5.
А кой ендокринолог посещаваш, той/тя какво те съветва? Правила ли си обременяване с глюкоза?

# 234
Jo Di, честит празник! Дано това, което искаш с цялото си сърце ти се случи скоро!
Кийпче, аз ти казах на ЛС онзи ден какво чакам, та... 🤞
Аз одвана не съм писала за себе си, ама то и няма нищо. Уж оползотворихме О и гелът, но ще се разбере след 10 дни някъде. Най ще ме е яд, ако ми дойде, ще ми вгорчи пътуването за Коледното парти, ама какво да се прави. Та искрено се надявам на някакво чудо и близките 9-10 месеца да не чакам цикъл 😁

# 235
Jo di, честит рожден ден! Бъди здрава и дано скоро се сбъдне желанието ти! Хубава вечер!

# 236
Jo di, честит рожден ден и от мен! Надявам се утре наистина да се окаже, че едно малко чудо расте в теб Hug Весел празник!

И така за края на почивните дни искам да споделя с вас едни мисли, може да сте ги срещали във фб, за мен са точно навреме и си ги препрочитам, за да не допускам твърде силно разочарование утре при отрицателен тест:

"- Това е и за мен смисълът на живота!....

Бях малко над 40 когато научих че на обичайния въпрос с какво се занимаваш сега може да се отговори с" Осим Хаим(Наслаждавам се на живота)" .
За първи път чух този израз в Израел.

Градско кафене. Пладне. На съседната маса възрастна двойка. Той и тя. Не са съпрузи, по-скоро приятели. Те непринудено си говорят, пият кафе. Изведнъж телефона иззвъня. На ​​другия край на линията някои го попита: "Какво правиш?" А той каза: "Осим Хаим" (Наслаждавам се на живота)!
Не решавам проблеми, не печеля пари, не търся отговори на въпроси, не поствям цели и не ги постигам, не! Просто се наслаждавам в момента на ЖИВОТА!
Тази игра на думи буквално ме омагьоса и аз разбрах, че искам да науча нещо повече за нея.
Първият урок ми преподаде един собственик на зоомагазин. Когато рано сутринта прибягах до него за храна на кучето. Той беше отворил магазина, но още не беше се разсънил и бавно си подреждаше стоката. Аз, по стар московски навик, започнах да му обяснявам, че всичко ми трябва бързо и веднага. Той ме погледна и от една клетка извади малко зайче и го сложи в ръцете ми. В този момент разбрах какво означава "Осим Хаим"! Времето за мен спря. Искаше ми се с часове да милвам тази пухкава топла топчица. И да я гледам, да я гледам омагьосана от спокойната, незабързана работа на продавача.
След това имаше и много други уроци, всеки от които ми носеше щастие. Аз разбрах какво означава "Осим Хаим" : Наслаждавай се на живота тук и сега!
Богатството не е в това с какво кожено палто си облечен, нито каква кола караш, нито каккъв модел е твоят телефон. Богатството това са живите родители, здравите деца, верните приятели и силното рамо на любимия човек. Ако вие можете да виждате, да ходите, да говорите, да обичате, и всяка сутрин да ставате от леглото, вие сте приказно богати.
Когато се оплаквате от живота, помислете за тези, които рано го напуснаха. Когато се оплаквате от мъжа си, представете си колко много са неомъжените жени, които мечтаят да се омъжат.
Когато се оплаквате от жените си, помислете колко много са тези мъже, които са самотни.
Когато се оплаквате от непослушните си деца, помислете за тези, които всеки ден молят бог да имат деца.

Ценете това, което имате !
Има три капана, които крадат радостта и спокойствието - съжаление за миналото, тревога за бъдещето и недоволство от настоящето.
Ако намерите някой с когото можете да се прегърнете и да затворите очите на света, значи ви е провървяло.
Ние се раждаме с вик, умираме със стон, остава ни само да живеем със смях - Виктор Юго.
Бъдете щастливи! Не само по празниците, но и в делниците!
"Осим Хаим" !

Обичайте и бъдете обичани!

Автор: Дияна ДИМИТРОВА —

# 237
При 10 дни закъснение, какъвто и да е тест трябва да отчете бременност, но успех желая ConfusedStuck Out Tongue Winking Eye

# 238
keep_the_faith , за момента обременяване не сме правили, пълнея предимно в коремната част, аз съм от Русе и тук за съжаление няма добри ендокринолози, ходих при двама и двамата са на мнение, че съм с висока ИР. Трябва строга диета и лечение с метформин, фолиева киселина, б 12 и омега. Казаха ми, че ако съм упорита може и да стане само с диета, но трябва постоянство. Единият от лекарите беше на мнение, че няма нужда от обременяване, тъй като стойностите на гладно показват ИР, захарта на гладно ми е винаги между 4 и 5. Ще се опитам 2-3 месеца да съм на строга диета + инофолик и омега.

# 239
Кийп, страхотно разказче!
Желая на всички тази Коледа наистина да се случи най-чаканото чудо!
Ние в края на седмицата малко по малко ще почваме, че имам 15тина дена до О (уж). Приложението дава на 19ти ден, та мисля от 11-12 ден да се задействаме по-здраво.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:22 от Mint.

Общи условия

Активация на акаунт