Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 329
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, дами.
Новата тема е подготвена и чака да изпишем тази. Благодаря за споделените заглавия. Ще ги добавя Blush

Днес имам повод да почерпя. Имам нов Ц на 30-ти ден. О, чудо Grinning
Може да е налудничево да рявам, че всичко,  което пия ми е помогнало, но е факт, че около 25 дена пия:
Витекс, Омега3, мета фолиева, витамин Е, чай от турта и мляко кефир.

Мноооого съм хепи. Надявам се и това чуда, което доктора виждаше да го няма. Дано успеят да ме вмъкнат преди празниците на преглед, за да знам какво е положението.
Blagovesta, Lillac* Hug

Приятен ден и много поводи за усмивки ви пожелавам.

# 631
Здравейте! Аз съм се отказала да следя моята овулация - при мен всичко е наопаки. Значи като исках бебе и ходих при един обикновен АГ. Той ме караше да меря базална температура и ми я оплю. След това ми заяви, че не овулирам,  евентуалните ми фоликули не се пукали и искаше да ме бъхти с лекарства за стимулиране и пукане.
Съотвено избягах от него и тогава отидох в репродуктивната клиника. Там ме следяха нон стоп два цикъла + хормонални изследвания и се оказа, че при мен си стават нещата, но разбъркано, а не като по учебник.
Та изводът от 2 години от моя живот: ако действително искаш репродукция, зарежи класическите АГ и отиди направо в репродуктивна клиника.
Апропо - всички АГ-та, с които съм общувала, НЕ препоръчват овулационните тестове. За тях са толкова ненадеждни, колкто и уринарните тестове за бременност.
В интерес на истината, аз първоначално също ползвах ову тест, но така и никога не видях положителен. То и като забременях, не видях истинска втора силна черта на Шуър Теста. Исках да си го направя за кеф, но при доказана бременност с кръвен тест и ехограф, във втория месец тестът Шуър показа едвам видима, супер бледа втора черта, въпреки че следвах инструкциите - сутрин, първа урина и т.н.
Така че момичета не се впервайте толкова в тези тестове, следете си организма и ако още не сте посетили репродуктивен център, го направете. Там ще ви следят качествено и ще ви помогнат преди всичко за естествено забременяване. Ако ви предлагат направо ин витро - отидете в друг репродуктивен център.
Пращам ви обич!

# 632
FREKOKO в коя клиника си била?

# 633
Заглавия за новата тема и от мен:
Коледно вълшебство и Витлеемската звезда, орисват всички в темата с чудото на втората черта Gift Heart
Дядо Коледа писма с надежди ни сбъдва, нека мъничко човече коремите ни да изпълва . Bell
Като новогодишната заря в нощта , грейва на теста ясна втората черта

Аз да си кажа тихичко, бяхме на преглед в клиниката, яйпници и матка перфектни,даже видяхме кухината на матката на 4д,Ставрев каза че била идеална за брмеененост, изписа Фемара от от вчера за 5 дни и каза на 17.12 да отидем да видим как нарастват фоликулите и да пуснем необходимите изследвания, според мен инсето
ще бъде някъде на 23-24 Пред Коледно или на Коледа. Не слагам никакви надежди, за да няма накрая разочарования. Heart

# 634
Гърлс, ай ем бак. Фул тайм. Свършиха ми ангажиментите и почвам да досаждам❤

# 635
Аз съм в Пловдив и станах пациент на НюЛайф.
FREKOKO в коя клиника си била?

# 636
И аз съм в Пловдив, но в Селена.

# 637
Джули, уелкъм бек Hug

При мен нищо ново, само си ви чета и ви стискам палци. На 16 декември съм в клиниката да обсъдим новия план за действие, ще поискам и да ме прегледат, за да видим има или няма този месец О ( по мои изчисления точно тогава би трябвало да е). Имам страшно много ангажименти, както на работа, така и в свободното време, и направо не знам кога ще успеем да намерим време и сили за щракане....Пак имам проблеми и със съня, не стига че ми остават малко часове за сън, ами и през тях не мога да спя, и леко съм се зомбирала вече. Поне да беше заради малки деца недоспиването, че да си оправдава дискомфорта.

# 638
Джулиии! Тъкмо цял ден се каня да пиша пост да потърся разни момичета кокичета, ще забравя някоя ама тебе, кийп, локото, рейв, отбелязвайте се дори нищо ново да не става.

# 639
  • София
Аз да си кажа...както миналия месец имах супер силни симптоми...подут корем и тн...този път абсолютно никакви нямам, а ми е 23ти ден. Да видим дали пак ще ме изненада къс Ц 26дни или ще е по-различно.

# 640
  • София/Севлиево
Джули,добре завърнла се Simple Smile

# 641
Джулииииииииииии Heart

Ив, тук съм, ден 13ти , утре съм на фоликуметрия да видим има ли някой в хралупата . Вчера правих един oview отрицателен, но от днес започна ЦС и се обнадеждавам, че ще протече нормално този месец. Вече станаха 3 месеца от операцията на ММ и го натискам да отиде на СГ и на преглед да видим дали всичко е на място Grinning

Между другото ми направи впечетление , че този месец на всички момичета тук, почти , им направи номер цикъла  - на повечето ни дойде по- рано, а на останалите закъсня . Дет се вика, вятър няма, тревата се мести !

Гуд лък фром ми ту ю ол ! Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 18:08 от lokofenka

# 642
Еха Джулка Simple Smile липсваше ми тук.
Ние пък имаме много работа, като за последно дето се вика Simple Smile
За мен няма много за разказване. Бях на контролен за анемията, много мерси за съвета да видя Вит Б12 пак, в норма е ама близо до долна граница, сама си го пуснах, хематолога реши, че е ниско и ми предписа да пия. Иначе хемоглобинът вече е в норма.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 18:28 от Одри

# 643
Eооо, Джулии, добре завърнала се !!

Мерси, че се сещате за мен - Ив Flowers Hibiscus.

На мен вече ми е неудобно да пиша, честно, иначе си ви следя. А и всичко, което ми е в главата, са прегледи, изследвания, инвитрота ..... Взех си заповедта, края на януари почваме - ИХУ. Сега пия разни блъвочи и си настройвам чакрите за успех.

Много се притеснявам как влияя на дамите в групата, които действат натюралиш. Да не се превръща темата в проблемно, това са ми опасенията, и понаминавам в другата група да си изливам душата.

Ама наистина, вече на докторЯта основно разчитам. Ето сега, уж сме в почивка от клиники и щяхме да се радваме на живота, ама нещо не щракаме. Ми то няма време. Сили няма. Грозна работа Grinning Е иначе снощи обсъждахме къде ще е кошарката в нашето малко жилищ и го измислихме. Моят човек много се надява, че ще стане инвитрото от първия път, миличък ми е той. А, правих тромбофилии и генетични за мен и мъжо - там сме наред. Сега ми остамат имунологичен пакет и SDI test= ето пак залитнах Grinning

Добре дошли на новите момичета, извинявам се предварително, че ще ми отнеме време да ви запомня и да адресирам нещо персонално към всяка, но честно - повечето от вас бързо ще напуснете групата и ще отидете в отчетни. Винаги така става. Да се махаме вече и ние по-старите, че аман.

Frekoko - кефиш . И написаното е много вярно за изводите ти от 2-те години ходене по редови АГ-та.

Силни прегръдки.

# 644
Привет, дами! Не наминавам често, но сте ми в мислите Flowers Hibiscus Джули, много се радвам, че писа. Да станат скоро нещата и да се разкараме оттук - това си пожелавам.. Да идват нови на нашите места - млади, ентусиазирани, мечтателки Animal Bee
При мен няма ново. Работа и само работа. Не мога да се усмихна. Замислям се напоследък за смисъла на живота и отговор нямам...
Днес ходих до аптеката да си купя неофолик мета, но нямаха. Имаха Абофолик (метилирана форма на фолиевата + няколко други витамина). Някой да е пил?
А, сега виждам, че има нова тема?! Но нали Мариана ще я пуска?

Общи условия

Активация на акаунт