Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 330
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Искрено съжалявам за лелките на Лилак и Благовеста , горе главата момичета   ,чудото ще се случи на всяка от нас непременно! ❤ (това смотано престо трябва да го спрат от производство , играе си с чувствата на хората)
Аз пак имам чуденка.
На някоя от Вас случвало ли се е , по време на О да сте почти сухи , а след това да имате течение наподобяващо на гъст крем и оставящо видими следи по бельото ?  Разчетох се малко и пише, че такова течение има малко преди О , и го дават като ранен признак на Б ,да ама каква Б, 3 дни след О ?!

Здравей Невър,
Точно това ми се случи и на мен преди два дни, но околу О, макар че малко трудно остановявам кога точно е О. В четвъртък на 05.12 имах две хубави черти на ову теста, но според момичетата тук не достатъчни за настъпваща Овулация. В петък вече нямах черта на теста. В понеделник / на 09ти/ имах доста обилна ЦС. Аз четох в нета, че е показател за ОВу или за настъпваща ову. Нз точно и аз какво да мисля по въпроса и се чудя дали пък няма да е настъпила снощи или пък днес. Днес ми е 16ти ден. Предния месец цикъла ми беше 32, но този трябва да ми е по - къс защото овулацията ми е с левия. Нз и аз какво да мисля вече.

# 616
  • София
Аз се зачетох по разни статии за подобряване на фертилитета и като прочетох колко важен е сънят и спокойтвието направо се отчаях. Работеща и с тригодишен, ходещ на детска градина и боледуващ, при нас качествения сън е мираж от три години насам. Sob Единственото, което мога да направя е да се лиша от единия час почивка, който си взимам след като заспи детето или поне в делничните дни. Че иначе заспивам към 12, буди ме един-два пъти през нощта и после в 7 ставам окончателно. Само че стресът няма как да го елиминирам, освен ако не напусна работа Laughing
Но както е казала Ivied, няма да се отказваме, ще правим каквото и колкото можем и все някой месец нещата ще се случат.

# 617
Искрено съжалявам за лелките на Лилак и Благовеста , горе главата момичета   ,чудото ще се случи на всяка от нас непременно! ❤ (това смотано престо трябва да го спрат от производство , играе си с чувствата на хората)
Аз пак имам чуденка.
На някоя от Вас случвало ли се е , по време на О да сте почти сухи , а след това да имате течение наподобяващо на гъст крем и оставящо видими следи по бельото ?  Разчетох се малко и пише, че такова течение има малко преди О , и го дават като ранен признак на Б ,да ама каква Б, 3 дни след О ?!
Здравей, този месец и аз на 05.12 имах така казаното гъст крем и тогава на теста за овулация инах две еднакви чертички, а на следващия ден втората беше по наситена, имах си течение, но не така гъсто, но суха-не.

# 618
ЦС не би трябвало да е такава. Това по-скоро ми говори за гъбички/инфекция.
Микробиология пускали ли сте скоро?

# 619
Момичета имате ли сърцебиене, на моменти доста се усилва и този месец се измарям много бързо. Тайно се надявам да не дойде лелката в петък, но не изключвам и някакъв друг проблем ако е само при мен. От два дена на моменти имам менстуални болки, но много кратки, което също не е типично за мен, по принцип ме боли страшно много и без хапчета не мога..

# 620
ЦС при овулация е безцветна разтеглива тип лепило или гел и по скоро течна. Може и да има лек перлен цвят, идеята е че наподобява семенната течност по консистенция и цвят, за да спомага придвижването и изхранва с цел по дълъг живот смермитата през дългия им път в иначе враждебна среда. Фертилната ЦС не трябва да е гъста и плътно бяла. Или може да са гъби или О е минала, от прогестерона се сгъстява. Логиката е ако е настъпила бременност да е максимално недостъпна влагалищната среда.

# 621
ЦС не би трябвало да е такава. Това по-скоро ми говори за гъбички/инфекция.
Микробиология пускали ли сте скоро?
Преди 2 месеца пуснах МБ и излезе чиста , иначе имах БВ ,  но я оправихме дано само да не се е върнала . След празниците пак ще пусна , сега много трудно да намеря АГ.

# 622
Ами обикновено наистина и при мене ЦС предхожда настъпването на О. Точно сега съм в такъв период даже. Течението даже е почти като вода, с лек перлен цвят. Аз рядко имам онова жълтъко-образно за което се казва, че е толкова характерно за О. Но е по-логично да е по-воднисто, ако идеята е да се услесняват плувчетата.

# 623
Момичета, не се сдържах и сега направих тест-отрицателен. Знам, че е най- добре да го правя сутрин, но след сношното и днешното неразположение се изкущих. При положителен тест за О на 24.11 и 3 дневно закъснение на Ц този резултат ме изненада- надявх се на +. Мисля утре да запиша час за преглед, защото преди лекувах поликистоза и дано нямам пак и от това да ми закъснява.

# 624
И аз не се сдържах и направих тест - отрицателен...

# 625
Момичета имате ли сърцебиене, на моменти доста се усилва и този месец се измарям много бързо. Тайно се надявам да не дойде лелката в петък, но не изключвам и някакъв друг проблем ако е само при мен. От два дена на моменти имам менстуални болки, но много кратки, което също не е типично за мен, по принцип ме боли страшно много и без хапчета не мога..

Здравей, Mnk9. Сърцебиенето аз си го имам постоянно (то при мен си е нормално или поне беше, докато не напуснах работа), но рано при първата ми пременност забелязах, че като че ли леко се задъхвах докато ходех и особено го забелязах, когато ходех да си взема обяд в обедната почивка и трябваше да изкачвам едно леко хълмче (тъй като всеки ден ходя до там и забелязах, че като че ли не ми стига въздух, още преди да излезе положителен тест).
Може и да е внушение, но аз си го обяснявах с увеличения приток на кръв към бременността.

# 626
При мин днес лелята се появи и уби и последната надежда....но по Коледа стават чудеса.
Искрено съжалявам за лелките на Лилак и Благовеста , горе главата момичета   ,чудото ще се случи на всяка от нас непременно! ❤ (това смотано престо трябва да го спрат от производство , играе си с чувствата на хората)

Аз пак имам чуденка.
На някоя от Вас случвало ли се е , по време на О да сте почти сухи , а след това да имате течение наподобяващо на гъст крем и оставящо видими следи по бельото ?  Разчетох се малко и пише, че такова течение има малко преди О , и го дават като ранен признак на Б ,да ама каква Б, 3 дни след О ?!
На мен 2 месеца вече точно ден преди теста за О да отчете + и деня на +  ЦС е гъста и съм суха,но деня след + О тест вече е прозрачна и разтеглива и определено не съм суха,а даже ми мокри и това продължава около 3-4 дни.

# 627
Предложение за заглавие:
Година нова се задава, две чертички с шепи да раздава!

# 628
Оо и аз имам предложение за заглавие на новата тема.
Годината приключва вече,дарява ми втората чертичка и бъдещо човече

# 629
Нова година се задава и скоро аз ще бъда горда мама❤На мен това ми дойде на акъла😁🤷🏻♀

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 09:56 от IvGG

Общи условия

Активация на акаунт