Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 765
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Кийп сори, сещам се само да ти кажа, моя съученичка разбрах, че е бременна в деня, в който родих, просто ми писа ехее родила си и аз ще раждам след месец. Децата ни растат едновременно сега и нейната история е 4г неизяснен стерилитет, забременява от първо инвитро. Просто все нещо не можело да се съберат тия яйца и спермита.
 Интродукцията беше, че аз забременях на 2 месец, тя след 4г, но не съм усетила у нея разлика или тежест психическа спрямо мен.  ЗАБРАВЯ СЕ как, кога, защо. Появи ли се малкия човек помита миналото. И за добро и за лошо. Wink

# 256
Благодаря Ив, имах нужда от малко здрав разум.
Разбира се, че се забравя, и че психическата тежест е излишна и трябва да се маха. Изпитаваш някаква емоция от разочарованието, моментно, изживяваш я и продължаваш. То ако за всичко почнем да се травмираме как ще ги гледаме после децата, те боледуват, растат им зъби, не спят, плачат. Истината е там - в по-ведрия и спокоен поглед към нещата Wink
И все пак е дразнещо и непонятно тези спермита защо аджебъ не си свършиха работата, като ги пратихме баш където трява и в сериозен състав??

# 257
Гергана, честити чертички! Положителен е и още как! Желая ти лека бременност до финал!
Кийп, горе главата! Убедила съм се вече, че положителното мислене много влияе. Усещам се, че когато мисля негативно, почват да ми се нижат едно след друго лошите събития. Когато си променя мисленето и се обърщат нещата. Може да звучи малко странно, но работи. Трябва да вярваме силно! Кураж, момичета, прекрасните събития тепърва предстоят!

# 258
  • София
Здравейте дами, моля за помощ, направих тази сутрин два теста понеже днес ми е 1вия ден от закъснението трябваше вчера да ми дойде, единия е surecheck, другия е Престо и на двата имам втора бледа черта, но се забелязва не е от онези бледи черти,които едвам се виждат, ще се опитам да прикача снимка❤, положителни ли са

Честитооо!

# 259
Кийп разбирам те перфектно, истината е, че си е и до характер. Като човек е дереминиран, мотивиран, свикнал е да контролира нещата в живота си, и да му се случват, защото е направил всичко както и каквото трябва....еми, трудно се преглъща разочарованието. Особено като е неизяснено. Понякога е дори влудяващо.
Аз също изперквам на моменти, макар да съм в друга позиция. Почнах да правя йога пак активно. Даже разни практики си действам за фертилити.
Рейв сега ти е 20ти ден, а док очаква О уикенда? Хмм, колко дневен ти е цикълът?? 40? Аз забременях с О на 22, даже възможно 23ти ден и наистина мислех, че друга жена няма на този свят с толкова късна О. Grinning Сега след раждането я засичам 19-20 ден. Но с тестове за О, не съм била на фоликулометрия. Пазя го патрона за новата година...

# 260
Освен фолиева киселина какво друго може да се приема сега в начален стадий? ❤

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 17:44 от Gergggana

# 261
Кийп, съжалявам мила моя! Кураж и дано пък ин витрото да даде резултат.
Знаеш, че инсето е с ниска успеваемост.
Сестра ми беше след 8 години неуспешни опити, забременя от първото инвитро , имаше супер лека бременност , а сега има страхотна, послушна, супер социална и красива госпожица, с която все се шегуваме, че е супер бебе, щото е ин витро 😂😂

Наистина всичко се забравя щом забременееш, а и после щом видиш малкото ангелче.

Освен това, предполагам знаеш, че само 1 на всеки 5 оплодени яйцеклетки се имплантира. Всъщност имплантацията е голямата загадка в медицината и именно на нея няма кой да повлияе все още 🤷♀
Доктора на сестра ми, когато й правеше трансфера й каза: “За твоето тяло съм сигурен, че е подготвено по най-добрия начин, за ембрионите съм сигурен, че са най-добрите, оттам насетне за имплантацията - само Господ може да помогне.” Каза й да лежи 14 дни, тя лежа 5... на 6-я отиде на море 😃
Божа работа, късмет, съдба , шанс - както искаш го наречи! Като има нещо да става, то става.

Сега и за себе си откривам много знаци.. защо е станало чак след 2г6м , а не веднага.. и ежедневно се убеждавам, че е станало за добро! 😊

# 262
Успешна седмица на всички !

Сега прочитам тук , Гергана Честито ! Нека всичко е наред ! Кийп една голяма прегръдка... 🤗 моментът ще дойде ! Ив много хубаво си го казала. Разочарованието трудно се преглъща...

Макар и с два дни закъснение М е тук. Продължавам с вас и този месец ( въпреки , че отписвам старанието ) поради предстоящото дълго пътуване, нооо както Ив каза , децата обичат да развалат плановете преди появата си 🙏

Успех момичета! Така ми се иска сняг вече

# 263
  • София/Севлиево
Кийпче,гуш.Ще станат нещата с инвитро,сигурна съм.И аз знам,че шансът с инсе е много малък,но пък го има...
Гергана,честити две чертички.Лека бременност ти пожелавам.
Аз се върнах от док,почнах старите лекарства(Естрофем и Климара),плюс аспирин и на 10.12 съм на контрола.Ако всичко е наред трансфера ще е на 17-18,което ще рече тест точно на Коледа,така че съм обнадеждена.Помолих доктора да провери на каква дебелина на лигавицата са ми били успешните трансфери-7,8 ,което не е невъзможно да го постигна и сега...

# 264
Кийп, много е тежко всичко през което се налагаме да преминем за да получим това което ни е по природа най-естествено дадено. Аз от както съм в процедура по ин витро съм много по-спокойна. Каквото зависи от нас ще го направим, останалото е божа работа. Много прегръдки и горе главата Hug

# 265
Здравейте, момичета. Включвам се набързо само да кажа, че ще отменя час при Калчев на 4ти декември, ако някоя има интерес да ми пише.

# 266
Кийп, 💗 следващия път ще е успешен! Наистина трябва да мислим позитивно и нещата ще си станат!
Гергана, честито! Лека бременност и от мен.
Аз се връщам от преглед. Бях скептична и не очаквах, ноо лекарката видя водещ фоликул в десен яйчник с големина 1.62 см. и още един в ляв яйчник с големина 1.31 см. Каза да започвам тестовете за овулация. Но ме притесни измерването на ендометриума. По принцип по това време на цикъла ми е 0.80-0.90см. а днес го е измерила 0.55. Сега виждам на снимките. На прегледа ми каза, че всичко е добре за момента.. Мога ли някак да му повлияя?

# 267
Кийп Hug
Ив ти ли беше писала преди за някакъв тип йога? Може ли повече инфо? Вкъщи ли или ходиш някъде? Линк?
Много искам да опитам, защото мисля че ще ми помогне за болките в кръста и гърба. Simple Smile

# 268
Здравейте на всички и добре дошла на мен.Чета си ви и се обогатявам с вас,момичета вече 7 месеца.Опитваме и от тогава с моя мъж за 1во детенце,но нещо не се получава...Силно се надявам да получа точно такъв подарък за рождения си ден,тази неделя.Значии последните ми цикли са:
06.09.2019
08.10.2019
10.11.2019
Не съм засичала Ову тоя месец,но ние и без това обичаме да се обичаме и нямаме точен план хаха
Засякох Ову миналия месец на 18тия ден от МЦ.Моя е с продължителност 4-5 дена.
КОГА най-рано да направя тест ,това искам да ви попитам особено след като не съм следяла Ову?Дали ще покаже на 8ми декември (на рождения ми ден) ?
Поздрави,скъпички и успех ☃️☃️☃️☃️❄❄❄❄🤶♥️

# 269
Здравейте на всички и добре дошла на мен.Чета си ви и се обогатявам с вас,момичета вече 7 месеца.Опитваме и от тогава с моя мъж за 1во детенце,но нещо не се получава...Силно се надявам да получа точно такъв подарък за рождения си ден,тази неделя.Значии последните ми цикли са:
06.09.2019
08.10.2019
10.11.2019
Не съм засичала Ову тоя месец,но ние и без това обичаме да се обичаме и нямаме точен план хаха
Засякох Ову миналия месец на 18тия ден от МЦ.Моя е с продължителност 4-5 дена.
КОГА най-рано да направя тест ,това искам да ви попитам особено след като не съм следяла Ову?Дали ще покаже на 8ми декември (на рождения ми ден) ?
Поздрави,скъпички и успех ☃☃☃☃❄❄❄❄🤶♥
Добре дошла Аниии! Бързам да ти отговоря, че дъщеря ми е на 8ми декември и още ми е много емоционално като разбера за някой роден на тази дата! Grinning
Според мен не пречи да се тестваш на рождения ти ден, дано ти е подаръкът това! Обаче щом О ти е по късничка(казваш 18ти ден) може и за най сигурно на самата дата за М. И все пак така като гледам лутеалната ти фаза е 13 дни, може и някой чуствителен тест да хване 11 дена след О(когато ще е 8.12).  Много е индивидуално просто....на някои момичета засича, на други не...то да е станало ти пожелавам пък другото са подробности! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт