Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 776
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Rave, аз съм имала О. и на 35-ти ден , с цикъл 50 дни Simple Smile Всичко е възможно Simple Smile
Стискам палци да я хванете! ✊🍀

# 286
  • София
Ох и аз от другия месец ще почна тестове за ову...не мога така да гадая кога ще е...ето според мен този месец я изпуснахме за малко...2 дни ме боля десния яйчник на 10ти...11ти ден...и тъкмо като спря на 12ти ден... ние тогава щракахме и вчера на 13ти ден...също така си проследих колко дълги са ми били циклите последните месеци...еми различно...ето:

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 09:36 от iana28

# 287
  • София
Добро утро!
Напоследък нямам време да пиша много, ама си чета де Grinning
Взех две кутии О тестове вчера, и снощи моя реши да се скараме... хубавото е, че още е отрицателен теста и има време да се сдобрим.... лошото е, че гадните скорпиони не се знае колко ще ги държи .....
Я кажете как издържате два часа без течности и пишкане - то това си е чисто мъчение....

# 288
Аз си пия и си пишкам Grinning пак си ми отчита, към 3 и нещо го правех ама сега ще правя към 5, но не мисля че ще има проблем.
Е не съм се наливала с 2 литра за 1 час, но полвин чаша вода си пия ако ми е жадно.

# 289
  • София
Добро утро!
Напоследък нямам време да пиша много, ама си чета де Grinning
Взех две кутии О тестове вчера, и снощи моя реши да се скараме... хубавото е, че още е отрицателен теста и има време да се сдобрим.... лошото е, че гадните скорпиони не се знае колко ще ги държи .....
Я кажете как издържате два часа без течности и пишкане - то това си е чисто мъчение....

Хахах, моят пък ми се подиграва,че чета в бгмама и все ми вика това в бгмама ли го прочете...секс по график ли трябва да правим и тн...хич не му се нрави....МЪЖЕ!

# 290
Здравейте, момичета, голяма лудница е при мен на работа и не успявам да пиша, но съм в течение със събитията около вас. За момичетата с лели или отрицателни тестове - гуш и горе главата!
Аз се "разписвам" с леля от днес - криво ми е много, този месец имах реални надежди - положителни тестове за О., гелове, челни стойки... и пак нищо. На всичкото отгоре такова брутално ПМС не си спомням откога не съм имала, че и продължи седмица!
Идущия месец ще сме по пътищата баш във фертилните дни, та дори не съм сигурна дали ще имаме шанс за щрак. Каквото, такова.

# 291
И аз се присъединявам към скараните Grinning Ама имаме време да се сдобрим до О. Макар, че хич не ми се сдобрява!
Много се чудя и аз за тестовете за овулация, не знам дали да вземам или да пробваме без тях..

# 292
При мен пък супер интересно този месец, уж трябва вече да има ЦС, по календар винаги на 14-15 ден съм в овулация, на 12 ден започва ЦС, но сега съм суха, ужас, май ще се удължи този месец цикъла, тоест фазата на цикъла. Какво става вече и аз не знам. Дали сме си срок до март месец, ако не се получи ще  направим консултация с лекар.

# 293
  • София
Аз си пия и си пишкам Grinning пак си ми отчита, към 3 и нещо го правех ама сега ще правя към 5, но не мисля че ще има проблем.
Е не съм се наливала с 2 литра за 1 час, но полвин чаша вода си пия ако ми е жадно.

последно гледам да пишкам като тръгна от работа - около 16.30, значи като се приебера да оставя колата в 17 вече имам чувството, че ще се напишкам.... едвам издържам до 18.30, а след теста грам не ми се пишка...имам чувството, че е на психологична основа моето пиш Grinning

Mint., моя мъж е много странна птица, е свикнала съм му ама... убеден е в правотата на сръднята си, макар и да не е много сигурен за какво се е разсърдил....

# 294
Момичета, дайте съвет за дразнене в гърлото и лека кашлица, никакви лекарства не смея да пия, че току виж е станало чудото и да не навредя на бебчо. Смуча лукчета, пия нон стоп чай, но една седмица подред ставам с болки в гърлото и цял ден ме дразни.

# 295
tinti1984, хахах, леле... ММ трудно ще издържи четири дни подред, пък какво остава по два пъти на ден Grin... Досега не съм чувала такава препоръка от док, то няма да има време да се образуват нови човечета ?! Open Mouth
Ама щом му имаш доверие - това е важното. Hands V

Хахаха , нали и аз все бързам , пиша между пациенти , и съм изпуснала да ти кажа че иде реч за тестова за О сутрин и вечер , то за такъв секс и аз няма да издържа та камо ли ММ Flushed

# 296
Шантал, в нашия случай аз се сърдя в 99% от случаите Grinning Той не, че не ми е свикнал де.. Имам периоди, в които просто трябва да се сърдя за нещо Grinning
Мнк,  можеш да си забъркаш мед с лимон и да си хапваш по една лъжичка или да си слагаш в чая.

# 297
Привет на всички ☃️ само аз ли се радвам , че виждам малкоо сняг ☃️

Малко офф топик , извинявам се 🤗

Shantall  вкъщи и дмата сме скорпи... Ако той е сърдит , ами гушкам го и го целувам. Ако е било сериозно и аз виновна ( извинявам се ) . Прегръдките работят винаги ! Общо взето щом се смиря аз и той поддава. Ако той е прегрешил и аз така не се говори с мен , докато ме разцелува . Разберете се  да не опуснеш месеца 💐

На мен ще ми свършва тези дни и си чакам .
Хубав ден ! ☃️🤗❤

# 298
Здравейте и от мен. По принцип не съм привърженик на тестовете за О, но днес май и аз ще си купя. Днес ми е 21 ден, но ЦС ме кара да съм обнадеждена.
Според вас щом имам ЦС късно ли е днес да започна с тестовете за О?
Никога досега не съм виждала дори и бледа черта на тест. Ще откача от кеф ако я има.

# 299
Имам чувството, че колкото повече наближава тая пуста овулация, толкова по-нервна ставам. То с нерви няма да стане, трябва да съм спокойна, ама..
Нямам никакъв опит с тестовете за О и не мога да съм полезна Sad

Общи условия

Активация на акаунт