Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 340
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Одри, всеки ден, от М до М, между храненията го вземах аз. ефектът е с натрупване, между 3 и 6 месеца, но при някои още на първия дава положителни резултати. Аз го спрях, объркани са ми достатъчно хормоните в момента, няма и него да слагам в хилядата неща, които пия. Много е рядко, но може да има и отрицателен ефект.

# 646
Аз само с него свалих пролактина със 110 единици само за 1 месец. Пиех 3*1 всеки ден. Това беше преди доста време - може би 2 години. Като идеята беше да спрат да ме болят гърдите (мислехме, че е от по-височкия пролактин)

# 647
Раздвижи се тематааа. Идвайте си по често старите муцуни. Новите момичета също, разбира се, са добре дошли.
Ама веднага ми направихте смях, Локо, Кийп! Grinning
Жасминке и ти, по редовно, моля вии. Че и аз заглъхвам иначе. И без това нямам какво да кажа, та хептен. Grinning
Одри да, и сз го пия като Марго от М до М, вече 7 седмици и този месец имах мн повече ЦС...ще видим следващия как ще е. Трябват си поне 8 седмици уж...

# 648
След предния си пост веднага влизам да ви черпя един пОзитив тест за овулация ! Сега си мисля, че от миналият месец , когато свалих доста тсх на 1,64, може да ми се е нормализирал цикъла на 27-9 дена, както беше преди година. Последният път , когато съм имала + тест за овулация на 13ти ден, бешееее миналия ноември-декември Grinning След това все на 15-16ти ден и цикъла ми беше 30-32 дни. Странна работа !
Утре ще ви пиша след фоликуметрията, тъкмо най-накрая ще сравня и с тестовете за овулация.

Кийпче, пиши си тук, колко пък да изместваме темата ? То къде ли да я изместваме, нали все си бебеправим - кой веднъж, кой с помощ, кой въпреки докторите Grinning Стискам голеееми палци новата година да започне с ново бебе !

# 649
Кийп, моля те не бягай, Лилак, Жасмин, Джули, всички които сме отдавна тук все едно трябва изобщо да не пишем. Вие няколко момичета сте сърцето и душата на тая тема. Уютно е тук като ви чете човек.
Момичета взех си Вигантол. По колко капки трябва да пия за да си набавя 5000 единици? Хелп?

# 650
Ох, мислех си, че мога без темата ама не мога 😁. Укротих се аз, мина ми депресията май. Заминавам утре на двудневно коледно парти, та поне малко разнообразие. О се пада баш на 24ти, та поръчвам си чудо на Дядо Коледа и ще си го чакам! 🎅💝🤰

# 651
  • Dope Reach
Ехаа, най-после раздвижване и виждам познати имена. No bad feelings към новите момичета, добре сте ни дошли!

Не се включвам с безсмислен пост, влизам да споделя нещото, което в момента правя, току виж съм дала хубава идея на някой. Последното, с което се заех са австралийските цветни есенции. Има два варианта - моно и комбинирана есенция. Аз си купих моноесенция, която подпомага функцията на яйчниците, освен това е алтернатива на хормонозаместителната терапия и се прилага при жени, които не могат да забременеят без ясни психически причини. В тази последна категория май сме много, а? Wink

Слагам кратко описание на есенциите в скрит текст. Моля, модовете да не ми трият мнението, не рекламирам никакви марки, а предлагам нещо ново, което не сме обсъждали сякаш досега. Или поне на мен ми е убягнало.

Скрит текст:
Какво представляват цветните есенции

Цветните есенции притежават вибрационната енергия на цветето, от което са направени и по своята природа наподобяват хомеопатични разтвори. Популярни ги прави д-р Едуард Бах, когато през 30-те години започва експерименти с цветни есенции, приготвени от дивите цветя на Европа. Той считал, че когато пациентът е емоционално стабилен, тялото може да се справи с всякакви физически проблеми.

Какво представляват Австралийските цветни есенции

Преди около 30 години австралийският натуропат Иън Уайт, използвайки учението на д-р Едуард Бах, създава серия от 68 вида цветни есенции, приготвени от дивите цветя на Австралия. В Австралия се намират най-древните и многобройни цъфтящи растения в света, излъчващи огромна красота и сила. Австралийските цветни есенции са вторите по разпространение в света след Баховите и са предпочитани поради тяхната бързина и ефикасност. За разлика от билките и етеричните масла, цветните есенции не встъпват във взаимодействие с каквито и да било лекарствени препарати. Поради разредената си природа те са абсолютно безвредни за бременни, кърмачки и малки деца.

Как се приготвят есенциите

Есенциите са течности, получени от цветя, поставени в изворна вода и подложени на въздействието на пряката слънчева светлина. След това към този слънчев цветен екстракт се добавя бренди, за да се предпази течността от замърсяване. Тази «майчина» есенция може да се използва както за вътрешна употреба, така и да се добавя към кремове и масажни масла.

Предназначение на Австралийските цветни есенции

Австралийските цветни есенции не предлагат готови решения. Те катализират промени, които подпомагат поддържането на емоционално и физическо здраве и благополучие:

- помагат да се освободим от отрицателните си мисловни нагласи и вярвания, да отблокираме отдавна заровени емоционални травми. Могат да успокоят съвременния забързан, изнервен и стресиран човек.
- способстват естественото оздравяване в случай на болест: някои от тях подпомагат функциите на жлезите с вътрешна секреция (щитовидна жлеза, надбъбречна жлеза, панкреaс и т.н.), балансират и хармонизират. Помагат за изчистване на тялото от тежки метали, предпазват от електромагнитни лъчения, от изгаряния и слънчеви алергии.
- съпътстват справянето с предизвикателни или ключови житейски ситуации и разгръщането на пълният личностен потенциал

Австралийските Цветни Есенции са метод за лечение, който всеки би могъл да използва за себе си или да предписва на други. Въпреки че екстрактите от цветя са били използвани от много култури в продължение на хиляди години, Австралийските Цветни Есенции помагат на хората да се справят с проблемите на 21 век – сексуалност, комуникация, хроничен стрес, липса на духовност и други.

Австралийските Цветни Есенции дават смелост и сила, самочувствие и радост, помагат ни да следваме и осъществяваме целите и мечтите си, ясно да осъзнаем пътя си. Подпомагат развитието на креативността, интуицията, духовността. Колкото повече човек използва есенциите, толкова по-осъзнат и щастлив става. Ефектът от есенциите е подобен на този от медитацията – дават възможност на човека да достигне до мъдростта на своето Висше Аз. Това премахва негативните нагласи в подсъзнанието и освобождава добродетелите на Висшия Аз – любов, радост, вяра, смелост и т.н. Когато това се случи, негативните нагласи и мисли изчезват, възстановява се балансът и настъпва истинско изцеление.
Между другото, ако сте прочели скрития текст, есенциите са смесени с бренди, бая се чудих защо ми щипе под езика. Grinning Вечер добре, ама сутрин ми е странно да удрям по едно, даже преди кафето и закуската. Joy
Между другото, при комбинираната есенция има и други ползи, като най-голямо впечатление ми направи това, че предпазва от спонтанен аборт в първите 3 месеца от Б. Кефи ме и това, че са безвредни за бременни и кърмачки, макар че това бренди... Ама от 7 капки сутрин и 7 вечер няма какво толкова да стане, де...

# 652
  • София
Тук съм и аз.

Нищо ново при мен.
Не мога да стана от леглото вече четвърти ден.
Чувствам се като пребита, температура, адска хрема, не мога въздух да си поема, всичко ме боли...

Поздрави за всички и специално за Rochellka, която за пореден път изби рибата с някви супер яки неща Open Mouth Grinning.
Направо ме изумяваш Heart...

А всички дето са си затръгвали - никъде няма да ходите, ей !
Тук сме до забременяване.
Хитлер каза. Grin

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 00:59 от rave

# 653
Момичета честит петък. Идвам само да ви се похваля. Снабдих се с ябълка от Църквата в Горни воден, вчера си я разделихме с ММ и я изядохме, цялата със семките. Както заръчал попа. Сложих и коланче за зачеване и съм толкова щастлива. Дано чудото подейства 🙏🙏🙏

Искам да искажа и на каква жена попаднах, напълно непозната, молейки ако има някой в близост до църквата да ми прати ябълка, жена с малко дете, която на другият ден още ходи до църквата и измоли попа за ябълка, обеснявайки му че съм от далеч и че е зима. Прати ми всичко по еконт. Пак казвам напълно непозната жена. Адмирации за такива неща. Самата тя се е сблъскала с това да копнееш за рожба и взе моята молба толкова присърце.

И сега малко медицина 😂😂😂
Пих агнес/витекс 3 месеца и след овулация гърдите ми като никога бяха супер болезните и наедрели. А преди това не ми се беше случвало. Но не го отдавах на добавката. Този месец вече отчаяна реших, че файда няма и не си купих следваща доза. И хоп нямам никакво напрежение този месец а съм 3 дена преди лелка.
Вие имате ли подобни наблюдения?
Дали ако не го пия нямам овулация? И хормона не се покачва( кой беше там тоя за болки в гърдите😂)  
Ако си ми дойде и тоя месец си го взимам задължително отново.

Здраве момичета, само здраве и щракане ви желая. Хубав уикенд. 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 08:56 от yoanna789

# 654
Привет! Аз бях на критичен минимум с вит Д и док каза да пия по 5 капки на ден.
Момичета взех си Вигантол. По колко капки трябва да пия за да си набавя 5000 единици? Хелп?

# 655
Аз съм добре с вит Д и ми казаха по 10 капки два пъти седмично. Явно за поддържане е тази доза. До колкото знам е хубаво в мазна храна. Аз си ги капа върху лъжица със скир, ужасно гадно е Joy
Frekoko имаше една група със съвети за дозите на витамините и добавките може да питаш и там, момичето което отговаря сигурно е мед. лице, защото отговаря много точно и компетентно.

# 656
Кийп, моля те не бягай, Лилак, Жасмин, Джули, всички които сме отдавна тук все едно трябва изобщо да не пишем. Вие няколко момичета сте сърцето и душата на тая тема. Уютно е тук като ви чете човек.

Като гледам дозировката, ако 1 капка е 500 iU, тогава 10 капки на ден, след по-мазно хранене, и преди 15 часа, за да няма проблеми със съня. Аз съм с дефицит, приемам 2 пъти седмично по 20.000 iU витамин Д депо, и освен това всеки ден по 1 капка с дозировка от 1.000 IU, комбинация с витамин К. Още не съм излязла от дефицита за съжаление...

# 657
Хайл момичета! Grinning
Рейв бързо оздравяване!
Ро много интересно, аз използвам на Бах есенциите, и определено виждам резултат, и върху мен (аз рескю само съм ползвала) и върху малката (на нея за адаптация в яслата й направи микс хомеопатката и действително мн бързо свикна).
Йоанка значи Витекса действа на прогестерона, една от функциите му, заради която го пия и аз е, че влияе на лутеалната фаза, удължава я. Но не мисля, че няма да имаш О ако не го пиеш. При витекса обаче го има момента, че ако има даден проблем то той го решава докато го пиеш, спреш ли го, проблемът се завръща, оказва се, че няма лечебни функции. Thinking

# 658
Ив съмнението ми е за овуто е че съм ходила два пъти на фоликометрия и док твърди, че имам овулация. И на сама глава си пускам после прогестерона, и никига не е бил на горна граница или над нея.
А знам от Темата за хормоните, че имало ли е ову, хормона е завишен. Моя е е винаги в граници за лутеалната, но не и на горна граница.
Иначе си имам всички неразположения по време на нея, даже е имало моменти в които не мога да се изправя от болки в ячниците. Засичала съм яко наситени черти на тестове за ову, макар, че не е фактор.

# 659
  • Dope Reach
Рейвче, радвам се, ако съм полезна! Пък и вече какво ли не ми мина през глават, кофтито е, че натуралните продукти изискват натрупване, повечко време, в което да проявят действието си, а аз съм недостатъчно търпелива и настоятелна. Но в случая вече имам 2 шишенца есенции, така че ще ги гаврътна, дори да е така между другото. Опитът е показал, че когато правим някакви неща незабележимо дори за нас самите, резултатът е налице!
Йоанка, само един човек, изпитал на гърба си тежината на бездетието, може да ни разбере! Евала на тази жена!
Ив, аз ги вземам вече втори ден и усещам някаква промяна на емоционално ниво, именно свързано с несигурността за това дали заслужавам да ми се случи чудото, дали ще ми се случи и т.н. Надявам се да не е плацебо ефект, за съжаление не откривам достатъчно информация в нета, за мнения да не говорим. Може би трябва да се зачета и за Баховите, тук има една бая обширна тема.
Хубав ден, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт