Животът ми е съсипан ...

• 9 878
  • 215
  •   1
Отговори
# 135
Ами товА е жена на 29 години, образована и с някакъв сносен доход. Разбирам да беше жената с основно образование и три деца, която я гонят заради любовници или онова момиче на 20 пак с основно образование и дете от един мъж, бременна за втори път от друг...техните случаи наистина са зле. Не виждам нищо супер драматично в ситуацията на тази жена, че чак съсипала живота си...първите месеци или година може да й е малко по-тегаво, но шансът бързо да си стъпи на краката е много висок.  Проблемът е, че не я слуша много главата.

# 136
Събираш пари за раждане? Роди без екип и ще ти е безплатно. Влез във фейсбук групата За дългото кърмене - от рано да събираш информация, питай и чети. Че после като ти дойде на главата, ще се чудиш с кърменето какво да правиш. Ще ти спести и пари. Най-важни за бебето са бодита, и цели пижами , не две части.
Мисли в перспектива, в 9ти месец ще ти е по-трудно да бягаш и обикаляш. Вземай и втора употреба, все пак от бебенца са носени, няма какво да те е гнус например.

Това е ДЕТЕ, човешко същество , което ще има много нужди . Какво значи "да го използвам материално бащата", това е дете. Пиши му направо колко пари може да ти прати, за да купиш най-необходимото . Напиши, че трябва да си подготвена, деца се раждат и по-рано (да не дава Господ де). Кажи, че ти трябват пари и започни час по-скоро да мислиш как да си осигуриш нормални условия за дете.
Ако този вариант отпадне, отиваш при свекърите със същите думи. Това е тяхна кръв. Те ще се радват на детето! Давай смело напред, бори се с всички средства .
Ама той нейния няма пари. Трябва да пита мама и тате. Как намира пари за ония скъпите екстри....не знам, не знам...

# 137
Казах, че събирам пари за раждането и че съм решила да е тук ... не искам да рискувам в родния ми град

Пълно е с фалшиви обяви за квартири, повече от 10 години ми се налага да се занимавам с такива неща, лесно е да влезеш в нета и да ти излезе обява ...
Няма как да продължа да работя след като родя ... лесно заменим кадър съм, никой няма да се занимава с мен
Не съм имала цветна бременост, обясних даже какво ми е казал АГ ... за 1ви месец заради имплантиране и някаква остатъчна кръв, нямам идея каква е тая кръв ... и вторият от претоварване

# 138
Аз първото си дете родих напълно безплатно в Майчин Дом, София. Платих единствено престоя във ВИП апартамента, за да е с мен мъжа ми и упойката. Да, не е било мега лукс или оргазмено преживяване, но си беше напълно ок с хубав финал, което е най-важното. Не съм раждала безплатно, защото не сме могли да платим, а просто не знаехме, че има и такива опции. В много други държави няма опции за раждане с избор на екип или някакви специални доплащания. Отива човек и си ражда. Повечето жени раждат без специални екстри, доплащания и екипи. Но е хубаво да е в сериозна клиника с опитни лекари и аз смятам, че МД София е такава.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 22:09 от VioletBaudelaire

# 139
  • София
Ами товА е жена на 29 години, образована и с някакъв сносен доход. Разбирам да беше жената с основно образование и три деца, която я гонят заради любовници или онова момиче на 20 пак с основно образование и дете от един мъж, бременна за втори път от друг...техните случаи наистина са зле. Не виждам нищо супер драматично в ситуацията на тази жена, че чак съсипала живота си...първите месеци или година може да й е малко по-тегаво, но шансът бързо да си стъпи на краката е много висок.  Проблемът е, че не я слуша много главата.

И ти си права, но тя самата трябва да ги осъзнае тези неща, от това идва голямата драма. Като си вярва, че живота й е съсипан, само се вкарва в още по- големи филми и да се появи изход, няма да го види.

# 140
И друга работа няма  в държавата, само тази? Търси  и в тази насока...Като не си ходила в аптеката.

# 141
Аз първото си дете родих напълно безплатно в Майчин Дом, София. Платих единствено престоя във ВИП апартамента, за да е с мен мъжа ми и упойката. Да, не е било мега лукс или оргазмено преживяване, но си беше напълно ок с хубав финал, което е най-важното. Не съм раждала безплатно, защото не сме могли да платим, а просто не знаехме, че има и такива опции. В много други държави няма опции за раждане с избор на екип или някакви специални доплащания. Отива човек и си ражда.
VioletBaudelaire,
И двете си деца в Майчин Дом, безплатно, платих само вип стаята.👍

# 142
Аз само да вметна за наемите в Пловдив. 250 лв може някой да е плащал по Живково време. От 5 години живеем под наем в града за 370 лв. Искахме да сменим квартирата заради проблеми. В момента жилище, състоящо се от 1 спалня и 1 помещение хол и кухня, няма за по-малко от 450 лв.
Така че и да живее тук, ще й е адски трудно. В Пловдив живота поскъпва постоянно, да кажем, че е като в София. А заплатите са на половина по-ниски.

Колегата на мъжа ми, с когото работят заедно, живее в двустаен за 250лв. Апартамента е до електротехникума. Е, да, не е нова кооперация, стар монолит е, не е кой знае колко добре ремонтиран и обзаведен, но е с три отделни стаи- спалня, хол и кухня. Не знам из центъра и новите кооперации как стоят нещата....

Ън, тета ли имаш предвид? Защото и ние живеем точно тук и е нещо страшно. В по-новите кооперации сме, че моя приятел не иска стара сграда, но все пак. Заради всички прешълци е адски надуто всичко. Може би вашият познат живее тук от много години. Сега е невъзможно да се наеме за тази цена.

Допълвам. Видях, че живееш в Пловдив. Има една страничка във Фб - Квартири в Пловдив. Пробвай там. Изскачат добри предложения и не са фалшиви обяви.

# 143
И друга работа няма  в държавата, само тази? Търси  и в тази насока...Като не си ходила в аптеката.
кой ще ме вземе бременна? това с аптеката не го рабрах ...
това е първата ми работа, като изключим една бригада, отначало беше стаж и ми предложиха да остана, съгласих се, парите са добри за дистанционна работа

# 144
кой ще ме вземе бременна? това с аптеката не го рабрах ...
това е първата ми работа, като изключим една бригада, отначало беше стаж и ми предложиха да остана, съгласих се, парите са добри за дистанционна работа
колко месеца имаш трудов стаж?

# 145
Презервативи има в аптеката.
Няма да си все бременна. Майчинство  все някакво ще имаш.Почасово може да се намери нещо, говорят непрекъснато че има глад за кадри. .Явно първото ми впечатление   е вярно-не си тип борбен човек ,  лежиш на вълната където те отнесе.
Глуха съм. С апарат  карах до скоро ,вече и други неща имам и не мога да работя, а и в пенсия съм. Но имах работа 32 години.Не съм помисляла, че може да е пречка ,защото имам вяра и си знам възможностите. Работих с хора, търпяха ме и отгоре, никой не ме обиди, нито се провалих в нещо. Може да е нищожно за теб   усилието ми да съм с нормалните, не в някое  там ТИХ труд,  и друго.Отгледах почти сама, двама сина, стават, човеци добри са.Въпреки успях ,без помощ.Вярно не плащах квартира, но плащах други неща. Ако съм здрава още да работя. Няма   срамна работа. Ако помислиш  и имаш желание ще се справиш.

# 146
Моят съвет е да споделиш на майка ти незабавно. Казваш, че не работи и няма щастлив брак с баща ти. Може да се изненадаш ако за нея е глъдка свеж въздух да започне начисто тук с теб. Ти няма нужда да прекъсваш работа, щом работиш от вкъщи. Тя ще помага с гледането. Като поотрасне бебето и майка ти ще може да си намери някаква работа. В големи вериги постоянно търсят касиери, а заплащането за града е добро.
Кажи ѝ, опитай. Нищо няма да загубиш!
Моята майка си промени живота на 50+ като се махна от подобен брак. И в момента цъфти и се радва на живота.

# 147
Чакай. Ти на колко си години, че това ти е първата работа, а до сега все си била по квартири? Как ги плащаше?

# 148
Презервативи има в аптеката.
Няма да си все бременна. Майчинство  все някакво ще имаш.Почасово може да се намери нещо, говорят непрекъснато че има глад за кадри. .Явно първото ми впечатление   е вярно-не си тип борбен човек ,  лежиш на вълната където те отнесе.
Глуха съм. С апарат  карах до скоро ,вече и други неща имам и не мога да работя, а и в пенсия съм. Но имах работа 32 години.Не съм помисляла, че може да е пречка ,защото имам вяра и си знам възможностите. Работих с хора, търпяха ме и отгоре, никой не ме обиди, нито се провалих в нещо. Може да е нищожно за теб   усилието ми да съм с нормалните, не в някое  там ТИХ труд,  и друго.Отгледах почти сама, двама сина, стават, човеци добри са.Въпреки успях ,без помощ.Вярно не плащах квартира, но плащах други неща. Ако съм здрава още да работя. Няма   срамна работа. Ако помислиш  и имаш желание ще се справиш.
Поклон !
Браво на вас ! 👍
Мога само да взема пример и да се сещам, когато мрънкам за глупости.

# 149
наЩе, коЙто за мн.число, отлепване на матката..... 🤔🙄

Общи условия

Активация на акаунт