Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 603
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • BG-DE
FragranceFanatic, кутийте са си както следва за продукт светла за Роузес грийди и черна за Рози Ванилия, никъде няма никакви надписи обозначаващи, че е тестер, а и двата си бяха опаковани с целофан.

# 166
Оо, Кечи, да те видя веднъж из темите, че все се "оплаквам", хаха. Sunglasses bouquet
Права си за обслужването. Тук в България съм си правил експеримент, ходил съм нарочно и така, и по-така.
И понеже го направих в гъст интервал от време, а аз се набивам на очи(въпреки че ходя съвсем изчистено, свежо, спортно-елегантно, не натруфено), и ме помнят, след провеждане на разговор, имаше смутени погледи и оцъкляния, умрях от смях.
Вече нищо не ме впечатлява, не обръщам внимание, не философствам, а го карам easy, каквото ми трябва и искам, си го взимам, получвам, намирам, живея си в мир, и не ми дреме кой какво би помислил или коментирал, а се забавлявам. Grinning

Я кажи ти кои сайтове ползваш, и само онлайн, и/или ходиш и на място?

# 167
Като стана въпрос за тестери да споделя нещо, което ми направи впечатление в Германия и на което бях свидетел няколко пъти в различни магазини. Тестерът е свършил, а клиент иска да пробва, продавачката не отива някъде да носи специален продукт, а просто взима една опаковка от рафта отваря я и я слага като тестер. В тази връзка ме зарадва факта, че и двата тестера на Мансера, които взех от Елинор по нищо не се различават от продуктите, не знам дали винаги е така или просто съм извадила някакъв късмет 🤔
В Дъглас пред мен отвориха току що заредената Лагуна редовна опаковка, не тестер и я сложиха на рафта.

# 168
  • BG-DE
Е, значи и у нас е така 🤔 това поставя тези "тестери" под все по-голямо съмнение, поне за мен 🙂

# 169
  • София
Когато ме устройва цената изобщо не се замислям тестер ли или не. Последно в тестерен вариант за мен си взех тези два от Парфимо:
- https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/L-Envol-de-Cartier-E … Parfum-39885.html
- https://www.fragrantica.com/perfume/Gres/Pi-ce-Unique-32660.html

Никакви забележки - перфектни от всякъде. Взмал съм тестери на всякакви марки от всички познати ни сайтове и никога не съм имал проблеми, нито негативни усещания, че нямат целофан, но всеки с разбиранията си.

# 170
Не знам защо сте решили,че тестерите са пипани от "сульо и пульо" и въобще от някого. В общия случай са напълно нови,в тестерска кутия и с празен ход. Поръчвала съм от всякакви БГ ,също от чужди сайтове. икога не съм имала проблем. Последните ми поръчки на тетери от Парфимо се различават от продукта само по кутията. И то,ако не си виждал оригиналната кутия,може да се заблудиш,че са с оригинални,а не тестесрски кутии.

# 171
Не знам защо сте решили,че тестерите са пипани от "сульо и пульо" и въобще от някого. В общия случай са напълно нови,в тестерска кутия и с празен ход. Поръчвала съм от всякакви БГ ,също от чужди сайтове. икога не съм имала проблем. Последните ми поръчки на тетери от Парфимо се различават от продукта само по кутията. И то,ако не си виждал оригиналната кутия,може да се заблудиш,че са с оригинални,а не тестесрски кутии.

Не съм писала,че непременно ще са с мазни отпечатъци от пръсти,но предпочитам да няма шанс за такива и затова искам фабрично запечатани кутии,за 5-10 лв не ми е проблем!

# 172
Нямам проблем с тестерите, дори в началото купувах основно такива - все пак защо да не спестя 15-20 лева, при положение че съдържанието е еднакво. Изключително рядко съм попадал на ползвани тестери - веднъж от Елинор и веднъж от Долче, но пък цените бяха супер изгодни и реших да ги задържа. От другите онлайн търговци, които нямат физически магазини, винаги всичко е било изрядно.

# 173
Момичета,поръчах тестер на черното Версаче edp от parfimo.Късно видях,че нямат опция преглед на пратката.Чета ви че са коректни.Въпросът ми е, има ли вариант да изтегля късата клечка и да получа тестера със съдържание половин шише? За колко е оригинален точно да ви питам ли? 😀

# 174
  • Sofia
Всичките ми тестери от Парфимо са идвали хубаво опаковани, бялата кутия и празния ход.
А те не са малко моите.

# 175
Въпросът ми е, има ли вариант да изтегля късата клечка и да получа тестера със съдържание половин шише? За колко е оригинален точно да ви питам ли? 😀
Това пък никога и никъде не се е случвало...
Ей, големи стахове, голямо чудо! Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

# 176
Случва ми се по разни родни парфюмерии.,заради това попитах.Благодаря за отговорите

# 177
Всичките ми тестери от Парфимо са идвали хубаво опаковани, бялата кутия и празния ход.
А те не са малко моите.
+ 1 И не само от Парфимо. Идват си изрядни продукти, даже вече отдавна всички са и с капачки.
И никога не съм получавала наполовина пълна бутилка.
Тестерите понякога са с по 20-40 лв. разлика с продукта, така че покупката им си струва отвсякъде.

# 178
И моя тестер на ланком ла ви белле от Елинор дойде непокътнат, с капачка и с празен ход, чисто пълен до горе, един отпечатък нямаше по шишенцето.

# 179
Ако ще и на половин цена да са,не бих взела,както всеки иска примерно кашкавала да е вакуумиран ,така аз искам да са фабрично запечатани!Връщала съм какво ли не,защото е било разопаковано,отворено или с нарушена опаковка,такива са моите принципи!

Общи условия

Активация на акаунт