Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 594
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • при морето
излиза ми невалиден промо код
https://elinor.bg/order/cart

апропо,исках да приложа кошницата,но тук не се отваря като копирам,пълен шантаж Laughing

Офф,мистерията се изясни-променили са цената ,беше 91лв.,сега е 106,за 30мл. Черна орхидея
Е тва е,в България сме,все пак Laughing

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 23:42 от Winter fairy

# 151
  • София
Сега пробвах кода, работи. Но май важи само за продукти, които не са намалени.

# 152
Velvet orchid вече е изчерпан в 30мл,тюх! ooooh!
Къде е този код,бе хора за 15% newsm78
Кодът е black, Феичке Hug
Май само те (Елинор) имат приличен черен петък.
Махнали ли са го или кво,погледни ,моля ти се
https://elinor.bg/order/cart

Спокойно,кода е активен до неделя вечерта 23:59!

# 153
Благодаря ви за информацията за Монталите, явно 150гр са достатъчни да ми е пълен парфюма Heart

# 154
Нели, малко назад в темата уточнихме, че трябва да тежи 120. Аз нещо се заблудих Simple Smile

Писахме едновременно Simple Smile

# 155
  • Sofia
Аз единствено на Елинор се изкефих, макар че и оттам нищо не купих.

В този сайт единствено видях два от ексклузивите на Бушрон на цена от 90 лв. за 125 мл., без 15%, които проработиха за тях, пробвах ги.
Сантал Кенди и Ириса бяха парфюмите.
Жалко, че не са мои аромати, иначе щях да се обзаведа.

Другите сайтове могат да ме поразкарат с техните смехотворни изпълнения.

И, макар че Нотино ме разочароваха, си прибрах Амуажа, добре опакован, напръсках си се и си тънах в блаженство. Красота невероятна е Онър.

# 156
  • София
Поръчах два тестера 100мл и 120мл от Венера козметика и за втори път ми се случва да са ползвани, 120ката липсваха към 20мл, а 100цата нямаше началното празно фъс.

# 157
И аз мъча кода на Елинор и не става. Парфюмът не е намален. Ще пробвам още малко и се отказвам.

# 158
  • Пловдив
Аз пък съм много доволна от промоциите. Пазарувах от Нотино и от Парфимо. И в двата сайта следях неща отдавна и цените си останаха същите. Взех ги със страхотна отстъпка - поне с 40% надолу от реалните магазини.

# 159
Тестери не поръчвам онлайн, особено от големите и повечето бг фирми, защото шансът да се случи да е ползван, пръскан, върнат, манипулиран, и каквото и да е, е много голям.
Вярно в София имаме избор на място да ходим, за вас от другите градове е по-трудно, но все пак. Simple Smile
Въпреки това 3-4 пъти поръчвах от Parfum-bg.com, от Париж взимам на място, а от Долче/Парфиум.бг, не съм взимал тестери. Всеки случай продуктите са еднакви навсякъде.
От Нотино или Парфимо не бих взел тестери. Точно в големия конвейер, какъвто са, шансът за "гаф", е най-голям.

# 160
Аз тестери не съм поръчвала никога,а причините:

1.Заради 5-10 лв не си заслужава риска(по-горе е споменат)!
2.Искам фабрично запечатани парфюми,а не такива пипани от Сульо и Пульо!
3.Никой ли не се замисля,как така имат толкова тестери (от модел естествено),при положение,че тестери се дават (не знам точно,но не е 1 към 1 със сигурност),при закупуването на парфюми на едро?Самото име подсказва,че това е бутилка за тестване,а не за продаване!

# 161
Нели, ако си от София, ще ти кажа едно място, където тестерите са чисто нови, и не се пипат и сульо и пульо, гледаш ги и виждаш, че са съвършени, кутия, шише, пълно и т.н., иначе споделям мисленето ти, има една нотка "гнусливост" и неприятност и у мен за подобни "моменти". Даже може да отидем заедно, да пием по кафе, и да обсъдим парфюмните размисли и страсти. Пиши, ако желаеш на лично, ще се разберем.
Така е, тестерите са малко grey market, но като имаме възможност, ще се възползваме. Въпреки че, аз лично през годините съм купувал повече "в" кутия, отколкото "без". Grinning

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 11:05 от FragranceFanatic

# 162
  • BG-DE
Като стана въпрос за тестери да споделя нещо, което ми направи впечатление в Германия и на което бях свидетел няколко пъти в различни магазини. Тестерът е свършил, а клиент иска да пробва, продавачката не отива някъде да носи специален продукт, а просто взима една опаковка от рафта отваря я и я слага като тестер. В тази връзка ме зарадва факта, че и двата тестера на Мансера, които взех от Елинор по нищо не се различават от продуктите, не знам дали винаги е така или просто съм извадила някакъв късмет 🤔

# 163
Като стана въпрос за тестери да споделя нещо, което ми направи впечатление в Германия и на което бях свидетел няколко пъти в различни магазини. Тестерът е свършил, а клиент иска да пробва, продавачката не отива някъде да носи специален продукт, а просто взима една опаковка от рафта отваря я и я слага като тестер. В тази връзка ме зарадва факта, че и двата тестера на Мансера, които взех от Елинор по нищо не се различават от продуктите, не знам дали винаги е така или просто съм извадила някакъв късмет 🤔
Е, тестерите ясно си личат. Кутията каква беше? Бяла, картонена? На кутията и шишето отдолу не пишеше ли "Tester not for sale", или "Demonstration"?
Шишето и всичко друго, иначе, са едни и същи, по нищо не се различават, като качество и изпълнение.

# 164
  • София
Менерва, и аз като живеех в Германия, такива ми бяха впечатленията. Вадят ти веднага нова опаковка и я слагат за тестер. И ти дават да се пръскаш, колкото пожелаеш. Изобщо, много е готино там откъм пазаруване. Спокойно, добро обслужване "на повикване". Нито ще ти се заврат насила по петите, нито ще те изгледат зле, ако имаш нужда от съвет, а си облечен каго прошляк. Аз не ходя като прошляк, но има хора, които се носят обикновено и раздърпано. И тях ги обслужват съвсем адекватно и нв ги пренебрегват.

Общи условия

Активация на акаунт