Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 690
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Моите придобивки бяха откъдето не очаквах и много спонтанно. От parfume-bg.eu - Gucci Guilty pour femme eau de parfum - подаръчен комплект 90 + 7,5 мл + лосион - за 105 лв. Една нощ го мислих и не устоях Simple Smile От там досега не съм имала забележки, този път също. От Венера Козметикс поръчах за пръв път- два тестера - Kenzo Aqua pour femme и Nina Ricci Rose Extase, също без забележки. И от двата сайта поръчките ми пристигнаха на следващия ден.

# 211
Да питам, по Коледа може ли да очаквам пак някакви оферти или това е сега? В Елинор загледах един Шанел за мъжа и се чудя днес ли да го мятам или по нататък?

# 212
Поръчах acqua di gio-то от Парфимо. Трябвя ми за Коледа. Искаха ми се по-сериозни намаления, но...

# 213
Да питам, по Коледа може ли да очаквам пак някакви оферти или това е сега? В Елинор загледах един Шанел за мъжа и се чудя днес ли да го мятам или по нататък?

Слабост са ми Шанелите, кажи какво те притеснява или те вълнува. Какво си му избрала? Simple Smile

# 214

Слабост са ми Шанелите, кажи какво те притеснява или те вълнува. Какво си му избрала? Simple Smile
Егоист Платинум...стара любов е този парфюм...Просто в момента не е останал безпарфюмен, та бих изчакала, ако знам, че пак може да има намаления по нататък.

# 215
  • Sofia
Баш на финала на черния петък се разписах.
Случайно влезнах в Елинор, видях, че има Рози Ванилия тестер и хич не го мислих.
Не съм капо на ЧП. Grinning

Портфейлът пак не е доволен.
Grinning

# 216
  • София
И какво сега, продължавате да мe изкушавате, а :Iol: Много евтина излиза тая ванилия.

# 217
  • Sofia
Да, особено ако се водиш и лоялен клиент, стават 2 отстъпки. 😁

# 218
Получих TF Velvet Orchid от Елинор, в петък следобед поръчах, сутринта беше тук. Похвално след като миналата година имаше проблеми с доставките и чакахме по 2 седмици.  hahaha Mr. Green

Слаб черен петък, но си купих каквото исках. Кеф цена няма  Blush
Сет на JPG Scandal, S.T. Dupont Vanilla & Leather и TF. Доволна.  Heart Eyes

# 219
  • София
Да, особено ако се водиш и лоялен клиент, стават 2 отстъпки. 😁

sunattraction - Не съм съвсем сигурен, че от елинор начисляват две отстпъки.
Споменавам го, защото жена ми вчера купи от там THIERRY MUGLER AURA 50мл, като тя също е корпоративен клиент Smile на елинор и има постоянна лична отстъпка. Та, в началото тя се зардва, че чудно се било получило с двойната отстъпка, аааа ууу, кеф! Ама аз с кой акъл, взех та го сметнах, дали верно е така. Ми не е Satisfied Пише, че слага и двете намаления, ама реално смята само 15% надолу. Не че сумата заслужава внимание, ама можеше и да пропусна тази математическа самоинициатива. Laughing
Дано при теб елинор са събрали правилно минусите Simple Smile Pencil  Но при тези им цени, как човек да се муси - от мен само адмирации за Елинор.

# 220
  • Sofia
Сега погледнах и си прав. Нищо де, 87 лв. за Мансера са си екстра.  😁

# 221
  • София
Сега погледнах и си прав. Нищо де, 87 лв. за Мансера са си екстра.  😁
С кеф да ползваш Рози Ванилия  - страхотен е!  Simple Smile

# 222
  • Sofia
Благодаря! Ще споделя веднага в съответната тема. Sunglasses

# 223
  • София
Хмм, това с лоялния клиент новост ли е?Аз от Април не съм поръчвала от Елинор, а сега от любопитство погледнах, то и аз съм била лоялен клиент Grinning

# 224
Ех, добре че ви прочетох Heart Eyes Поръчах си току що от Елинор Mancera Muscy Garden. Без отстъпка, но на добра цена. Хубав понеделник на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт