Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 789
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
tamar, не се подлъгвай по блотери и чужди кожи. В случая мисля, че за теб си е напълно сляпо, защото го познаваш от хартия и чужда кожа.
Но, това да не те плаши, вече ти пожелах да се харесате.

Личен пример - купих на майка ми Соспиро Лейляти. От блотер така излъчваше този парфюм, така се развиваше (мина през няколко етапа), че бях убедена, че ще й хареса, защото е точно в нейн стил.
Отидох да го пробвам на кожа и представи си изненадата като го усетих тих и по-странен на кожата си...почнах да давам заден...
Накратко, тръгнах си с него де, щото преседях бая време в парфюмерията, пробвах и други, но пак се връщах към този, защото претърпя развитие, появиха се всички неща, които изначало ми харесаха и прецених, че все пак си заслужава.

Консултантката тогава добре си ме посъветва - ниш парфюмите искат време, това е.

Рапунцел., тук има и отливки.. Grin
Kodiak, магазините са Дъглас и Сефора, даже предстоят и коледни намаления. Много от онлайн сайтовете имат и шоуруми, провери на 1-ва страница белия списък. Simple Smile))

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 13:25 от sunattraction

# 301
  • До сърцето...
Познавам я от блотер и усетена върху приятелка, не е съвсем на сляпо поръчка.

Баш си е на сляпо Grinning  Има се предвид да се тества върху твоята кожа, по личен опит знам, че един парфюм върху три жени звучи по три различни начина, да не говорим за хормонални и температурни нюанси.
Затова се препоръчва да тества и няколко пъти...

# 302
Получих Олимпеа от Елинор - гледах кутията, има някакви различия от оригиналната (която показват за сравнение в youtube), както и капачката, не съм навътре в нещата, не знам дали за различните пазари са различни, но капачката я има в няколко варианта уж. Обаче след 1 час не го усещам върху кожата си, което е много разочароващо. Имам имитация от Сан Сиро, различават се малко ароматите, обаче имитацията я усещам 3-4 часа след пръскане. Подобен проблем имам и с YSL Black Opium Floral Shock - купихме си го с леля ми от летище в Холандия, 90Е беше 50мл - и при двете не се задържа за повече от 2 часа. Ментаците обаче цял ден си ги усещам..... Grinning Явно ще се върна към LVEB - бетон е върху моята кожа, просто ми омръзна.

# 303
  • виртуално

Благодаря, но търся точно 30мл шише
Два пъти съм имала този парфюм и съм го разменяла, защото 100мл просто ме депресира, а много го харесвам.
Третият път трябва да е точно каквото искам Kissing Face
Нали не само аз съм толкова луда ?!

# 304
kodiak, много общо звучи искането ти, бъди по-конкретен за какво ти трябва - дневен, за работа, офиса, вечерен, сладък, "неутрален", 2в1, съблазнителен, свеж?
Магазинът, откъдето се купува не е гаранция за трайност или "автентичност", колкото и да има официални вносители и т.н.

Оф, много сложен въпрос, предимно ходя на работа и понякога излизам вечер на заведение. Значи 2в1 би трябвало. Искам просто да се усеща повече от тези от резервед, които след половин час ги няма.

Благодаря за примерните парфюми на Бос, които ми препоръчаха в другото мнение, ще ги потърся. Също така ще проверя сефора и дъглас, защото държа да е от физически магазин.

# 305
Получих SMS от Спиди за пратката от Елинор. Както предполагах днес.
Ок е, на 3-я ден, нормално. Нямаше чакане, както миналата година по 3 седмици. Grinning
Kaто взема стоката днес ще коментирам.

bubanka гледам ни е изтрила "флирта" с Нели. Joy

A, благодаря на Deetron, че ме подсети за Boss Bottled Intense EDP. Исках наскоро да го взема. Появят ли се сега Елинорските остъпки отнасям по 50 мл. от него и Аllure Homme, да си ги връткам заедно с настоящите.

kodiak, канела и ябълка има в Boss Bottled Intense EDP, екстра е.
Тествай Versace Eros също. Ябълка, мента, тонка, сладост и сексинес има в него, но аз вместо него използвам Allure Sport Extreme EDP. Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:07 от FragranceFanatic

# 306
  • София
предимно ходя на работа и понякога излизам вечер на заведение. Значи 2в1 би трябвало. Искам просто да се усеща повече от тези от резервед, които след половин час ги няма.

Благодаря за примерните парфюми на Бос, които ми препоръчаха в другото мнение, ще ги потърся. Също така ще проверя сефора и дъглас, защото държа да е от физически магазин.

Поне за мен, въпросните 2 боса покриват идеално целите и нуждите, които описваш. Натам вече е въпрос на лична преценка дали ти допадат. Smiley Успех в търсенето.

# 307
  • Бургас
Познавам я от блотер и усетена върху приятелка, не е съвсем на сляпо поръчка.Поръчах я от Парфимо на чудесна цена.Напоследък имам около 15 поръчки и съм много доволна от сайта.Аз съм голям Мюглеров фен и мисля, че ще се погодим някак Simple Smile Благодаря на всички дами за милите думи Flowers Hibiscus Желая ви весело посрещане на празниците и повече сполучливи покупки Flowers Hibiscus
Спокойно,не е чак толкова страшен Аура,аз го харесвам без да го нося,специфичен е като всичко на Мюглер за мен.Няма нищо общо с който и да било друг парфюм на Мюглер,пожелавам ти това да ти е новата парфюмна тръпка.За мен много по-нахален,нахакан,шумен е Аura Sensuelle,това чудо няма миене,триене трайността му е чудовищна!

# 308
Получих Олимпеа от Елинор - гледах кутията, има някакви различия от оригиналната (която показват за сравнение в youtube), както и капачката, не съм навътре в нещата, не знам дали за различните пазари са различни, но капачката я има в няколко варианта уж. Обаче след 1 час не го усещам върху кожата си, което е много разочароващо. Имам имитация от Сан Сиро, различават се малко ароматите, обаче имитацията я усещам 3-4 часа след пръскане. Подобен проблем имам и с YSL Black Opium Floral Shock - купихме си го с леля ми от летище в Холандия, 90Е беше 50мл - и при двете не се задържа за повече от 2 часа. Ментаците обаче цял ден си ги усещам..... Grinning Явно ще се върна към LVEB - бетон е върху моята кожа, просто ми омръзна.

Имам Black Opium, нямам никакви съмнения за оригиналността, разкошен аромат, един от любимите ми, но на моята кожа също е много нетраен.  Simple Smile Simple Smile

# 309
  • София
Забравих само да споделя, че Аурата дойде вчера от Елинор и е идеална. Оказа се, че е рефил версия.
Също така, за приятелка пак от елинор дойде перфектен търговски Армани Си едп 100мл.
Пълно 6 от мен за елинор.

# 310
  • София
Аурата и според мен не е поръчка за насляпо, особено за чужд човек. Но пък е много разпространена, винаги можеш да подпиташ човека за аромата.

Аз така бях с Alien. При първия ми досег с него някоя съставка изби на кисело и бях като напръскана с джибри. Само при малко залитане в такава посока много лесни се отвращавам от даден аромат. Сега си давам сметка, че може тестерът да е бил смотан, което на мен много често ми се случва в БЗ, впрочем. 3-4 години след това имаше нещо ментово, което ме отказа. И след още 2-3 ми стоеше меко, белоцветно и задушливо. И вече ми е сред фаворитите Mr. Green
Та, хамелеони са на Мюглер парфюмите. И нашите кожи се менят, разбира се, но и те много се променят върху всяка кожа.

# 311
Най-любимият ми аромат на TM е Angel muse. Страхотно гурме е  Heart Eyes
На Alien началото не ми харесва.

Да съм по темата  Mr. Green Angel muse ми е от елфрагранс, много съм доволна от тях.

# 312
  • Sofia
Плюсче отново за Парфимо. Получих си червилата, всичко опаковано, здраво пристигна.

Взех си и Мансерата. Опакована в големичък кашон, с бъбъл фолио вътре. Всичко е точно.
Тъй като коментирахме, че се води тестер, ето снимчици, даже кодът отдолу на бутилката си го има.

Плюсче отново и за Елинор, страхотни. Hands Plus1

Скрит текст:

# 313
SmileSmile:https://www.parfimo.bg/parfums-de-marly-athalia-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml/

От 221.90 на 352.90 лева се вдигна цената за един ден. Това ще рече, че скоро ще има "намаление". Smile

# 314
  • Sofia
^^^
Викаш, струи коледно настроение от тях... Joy

(тамън ги похвалих хахаха)

Общи условия

Активация на акаунт