Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 639
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Ами... така се прави, но не и тук.

# 496
Привет и от мен, аз пак нахлувам в темата с взлом, рядко пиша, но пък за сметка на това редовно ви чета.
Искам само да подшушна за любителите на Mon Guerlain bloom of rose, че в Парфимо е на невероятната цена от 80 лева тестерът. Който го харесва може да се възползва, аз си поръчах вече и май това ще е Коледния ми подарък. Понякога се чудя тези Парфимо от къде ги слагат тези цени, направо избиват рибата.
Досега съм била доволна от всичко закупено от там и се надявам и занапред да е така. Simple Smile

Мернах го тестера на 68 лв . естествено набързо изчезна , много сте бързи с пазаренето Simple Smile .

# 497
Ехее, значи съм се прекарала. А аз в бързината си викам да не пропусна офертата, хем им знам номерата на Парфимо...

# 498
  • София
Търся Azzaro Pour Elle ,но го намирам само в fragrances.bg, дали да се доверя и да си го закупя или да търся в чужди сайтове?

# 499
  • Балчик
И от мен първи минус за парфюми-шоп. Поръчах Alaia 50 ml 77 лв. Днес получих обаждане, че не е наличен. Но поне са го махнали от сайта вече.

# 500
Търся Azzaro Pour Elle ,но го намирам само в fragrances.bg, дали да се доверя и да си го закупя или да търся в чужди сайтове?

Поръчвай смело Simple Smile. При мен обаче излиза, че не е наличен.

Това не е ли странно? https://www.parfimo.bg/chopard-brilliant-wish-eau-de-parfum-za-jeni-30-ml-tester/. Тестер 30мл.? Има ли такива?

# 501
  • Sofia
Това е някакъв върнат парфюм сигурно. Нилските ми градини бяха така, а си дойде парфюм с кутия и никъде не пишеше тестер.

# 502
Да, това има логика Simple Smile.

# 503
# 504
  • Пловдив
Ехее, значи съм се прекарала. А аз в бързината си викам да не пропусна офертата, хем им знам номерата на Парфимо...

И аз се прецаках така с Парфимо. Тъкмо поръчах и цената падна още повече. Малко след това изчезна единият от парфюмите, които поръчах. Иначе съм доволна всичко е перфектно.

# 505
Някой поръчвал ли е от parfimo elie Saab royal? Пробвах го във физически магазин, беше доста траен. Поръчах от parfimo и е доста слаб.

# 506
Хайде на намалението в Елинор.

# 507
Някой поръчвал ли е от parfimo elie Saab royal? Пробвах го във физически магазин, беше доста траен. Поръчах от parfimo и е доста слаб.

Такива са в parfimo, а по-назад съм писала за бутилките пълни с вода, които пращат, прочети!

# 508
Да, и аз получих мейл за намаление в Elinor и вече си набелязах няколко нещица с които ще приключа пазаруването за тази година, а може би и за следващата Blush Sweat Smile
За другата година ми остана само да си намеря Frederic Malle Portrait Of A Lady на прилична цена, може и травълче от 10 мл, както и някои неща от Histoires De Parfums и мога да си умра спокойна Joy така че, ако някой мерне някъде приятни цени да свирка Hug
Някъде май бях попадала на мнение, че във физически магазин в някой от мол-овете е имало промоция на Histoires de Parfums на 80 лв, но не помня вече...

# 509

И тук го има ,аз имам 2 поръчки вече .Много съм доволна.
http://parfumite.eu/index.php?section=CATAL&mg=&g=&g … kcat%5B126%5D=126

Общи условия

Активация на акаунт