Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 628
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Някъде май бях попадала на мнение, че във физически магазин в някой от мол-овете е имало промоция на Histoires de Parfums на 80 лв, но не помня вече...
Не мисля..

# 511
Елинор май не на всичко са с 30% или има код? 🙄 Нещо не ми е ясно

# 512
Това е промоцията на Елинор. Нищо интересно за мен.  Simple Smile

https://elinor.bg/products/promocii/secretsanta

# 513
  • Балчик
Едно голямо нищо им е промоцията.

# 514
Hypnose на Lancome нетраен парфюм ли е? Поръчах си го преди няколко дни, но трае около 20 секунди върху моята кожа Rolling Eyes Обаче ароматът е нещо, в което искам да се удавя, да умра в него...безобразна красота Crazy

# 515
  • Бургас
Едно голямо нищо им е промоцията.
Пълна излагация!

# 516
Hypnose на Lancome нетраен парфюм ли е? Поръчах си го преди няколко дни, но трае около 20 секунди върху моята кожа Rolling Eyes Обаче ароматът е нещо, в което искам да се удавя, да умра в него...безобразна красота Crazy

Чети и прецени, какъв е:
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Hypn-se-170.html

# 517
  • София
Ехее, значи съм се прекарала. А аз в бързината си викам да не пропусна офертата, хем им знам номерата на Парфимо...

И аз се прецаках така с Парфимо. Тъкмо поръчах и цената падна още повече. Малко след това изчезна единият от парфюмите, които поръчах. Иначе съм доволна всичко е перфектно.

Защо да си се прецакала? Купила си страхотен парфюм на чудесна цена.
Ето аз имах 3 пъти последните дни мега невървеж с поръчки на супер изгодни неща от парфимо.
Прясно от днес - сутринта стигнах до бутона Поръчай на абсолютния финал - натискам - нищо. Излиза надпис - имате нула продукти в количката. Блещя се, още не пил кафе в 7,30 сутринта - ко стана па сега?!?!? Направо не вярвах какво отново ми се случва. Става въпрос за  Jean Paul Gaultier  Scandal By Night - тестер 80мл за 107лв.
Но не спираме до тук, по-късно следобед, носех пръснат на блотер Elie Saab Le Parfum Royal и една колежка ме разпитва за него - кво що, как е - викам ето ти пресен блотер - виж лично как го намираш. Тя като светна - поръчвай! Тръгвам, пишеше 1-3бр - и радостен  йеее най-сетне ще направя поръчка! И при следващата стъпка, отново същото - бам надпис няма наличност Smiley Видно съм топ каръка на парфюмните фенове.
Мисля, че вече мога да заявя по-убедено, че за Парфимо наличност 3-5 е равно на 2-3бр реално, а 1-3 онлайн е равно на 1бр. реално. 

Та мисълта ми беше, не се ядосвайте, ако си видите по-късно парфюмите с 5-10лв надолу, а се радвайте, че сте имали шанса да закупите желан продукт на страхотна цена.

# 518
Значи бая се изложиха тази зима..

# 519

[/quote]
Lancome hypnose edp го имах преди години и беше много траен при мен, получавала съм много комплименти, най-вече от мъже. За edt четох , че е по-нетраен, но не съм го носила.

# 520
Хайде на намалението в Елинор.
Така ли?! Прфюмът, който наблюдавам там, до снощи беше 93 лв, сега е намален на 110 лв...
Толкова за намалението!

# 521
  • София
Hypnose e средна трайност на суха кожа, незадържаща аромати, но в никакъв случай не е нетраен и лек. Wink

# 522
Някой поръчвал ли е от parfimo elie Saab royal? Пробвах го във физически магазин, беше доста траен. Поръчах от parfimo и е доста слаб.

Пиша за пръв път в темата със същия проблем. Днес получен от парфимо тестер Еlie Saab royal на чудесна цена се изпарява от кожата след половин час. Пробван в Sephora - със сериозна трайност. Иначе като аромат и развитие е идентично. Има ли друг подобно оплакване?

# 523
Някой поръчвал ли е от parfimo elie Saab royal? Пробвах го във физически магазин, беше доста траен. Поръчах от parfimo и е доста слаб.

Пиша за пръв път в темата със същия проблем. Днес получен от парфимо тестер Еlie Saab royal на чудесна цена се изпарява от кожата след половин час. Пробван в Sephora - със сериозна трайност. Иначе като аромат и развитие е идентично. Има ли друг подобно оплакване?

Има да! От parfimo парфюмите са бутилки пълни с вода, като аромат почти идентични, но трайността им е супер малка 20-30 минути! Писах по-назад, за моя проблем!

# 524
Nolii, същото и при мен, аз взех парфюм, не тестер. Голямо разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт