Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 558
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Да, доставчиците им са същите като на Дъглас.

# 676
  • Бургас
Получих парфюмите си от Венера козметикс. Изключително бързо и съм ужасно щастлива. Имах и подаръче изненада Коледна картичка + коледно чорапче с мини аромат.  Много мил жест.

От ebay от един парфюмен магазин пък получих парфюмен сет /прекрасен и много желан, а и труден за откриване/, който също пристигна с 3 бр парфюмни лосиончета за тяло подарък.

Ако още някой изпитва необходимост да ме направи щастлива съм склонна да изпратя имена и адрес на лични

# 677
Хахахаа, Яна, честито  Heart Eyes Обожавам как се отразяват ароматите на един човек. Разкош.

За желаещите и аз изпращам адрес  Mr. Green hahaha

# 678
  • Балчик
Днес получих два тестера от Венера козметикс. И двата нямаха празен ход, но пък имах подарък-миниатюрка 5 мл в много мило плюшено коледно рекламно чорапче.

# 679
  • Бургас
Джемма, а ти какво поръча? Аз също получих 3 тестера/някъде напред писах кои/, но пробвах само единият.
Скрит текст:
Хич не обърнах внимание дали имаше празен ход, но бутилката е пълна и за това не изпитах необходимост да обръщам внимание на такива неща/

# 680
  • София
Някой да е изпробвал този сайт  https://www.perfume.bg/originalni-uniseks-parfyumi-mancera

# 681
  • Sofia
+1 за "Елинор", вчера направена заявка за BOSS The Scent Private Accord и днес вече получена. Всичко с опаковката, доставката и парфюма се е Ок.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 16:54 от Lady Royal

# 682
  • Балчик
Джемма, а ти какво поръча? Аз също получих 3 тестера/някъде напред писах кои/, но пробвах само единият.
Скрит текст:
Хич не обърнах внимание дали имаше празен ход, но бутилката е пълна и за това не изпитах необходимост да обръщам внимание на такива неща/
Поръчах 24 Faubourg и Elixir des Merveilles. И двата ги имам и ги познавам, в ароматите не се съмнявам. Просто споделих, че е пръскано от тях.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 15:48 от Джемма

# 683
И аз си получих днес поръчките от Парфимо и Елинор - Molinard Lavande и Boss The Scent Private Accord. Всичко е точно, нямам никакви забележки относно продуктите, само с Молинард не знам дали ще се разберем, твърде остра и обсебваща лавандула поне в първия половин час, след това утихва леко, но определено не е лесен парфюм. За Бос доста се чудих, но съм доволен от поръчката, какаото изчезва доста бързо при мен, но въпреки това е красив аромат с прилична трайност и ще се ползва интензивно през зимата.

# 684
Скрит текст:
Поръчах 24 Faubourg и Elixir des Merveilles. И двата ги имам и ги познавам, в ароматите не се съмнявам. Просто споделих, че е пръскано от тях.
Елексира на каква цена беше и има ли капачка?

# 685
Еликсирът капачка няма по принцип. Има една прозрачна предпазна.

# 686
  • София
Да подшушна, че JPG La Belle тестер 100 мл. в момента в Парфимо е 94.20 лв.
Е, на тази цена поръчах Simple Smile

# 687
Не е наличен. Peace

# 688
  • Балчик
Скрит текст:
Елексира на каква цена беше и има ли капачка?
Той си е без капачка, след като изтървах цената от 115 лв в Парфимо, го поръчах на 149 от Венера.

# 689
Поръчах Terre d'Hermes edp от Dolce.bg, доставка 1 ден, всичко 6. Мъжът ми ще му се радва сега. Иначе беше перфектен като опаковка, празен ход и т.н.
Чакам сега една спирала на Lancome от Парфимо. Много е изгодна в момента, няма такава цена. Дано само е в срок на годност и да видим кога ще я донесе Дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт