Мисли, че чуждите хора ще я заобичат ей така, защото ще им се натресе в къщата да я хранят и нея.
Всички са по-добри от моите родители, щото не ми дават да си играя на голяма с един пикльо, дето още не може сигурно себе си да храни, та камо ли семейство да прави.Абееее., който иска да има дете, си ражда, не прибира чуждите да ги гледа. Ясно ли, лапе?
Натискай си парцала и завърши училище първо.И прочети онази тема, дето ти пуснах линк. Даммм....
Пп Да работят...тази, малката, е непълнолетна, кой ще я вземе на работа? Сигурно и полуграмотна. Какво ще работи?
Той работи в много добра работа .. няма да прекъсвам никакво образование + ще се местим двамата във Варна след като завърша там той ще продължи професията ви а аз ще продължа с университета + искам да кажа още от както се знаем съм била в тях не въднъж-два а много пъти и много хубаво сме изкарали много добро държание от страна на техните .. закрила и планове за бъдеще имат .. моите родители само искат да стоя в нас да чистя да мия и тн.. техните не са такива виждат ме като тяхна истинска дъщеря помагат ми във всички ситуации .. при проблем ми помагат .. та както и да е щом той може да има проблеми със закона ще изчакам до 18 г. И събирам багажа .. все пак благодаря за хейта !
Ама разбира се, като се пренесеш у тях, или като се изнесете двамата сами, слугинята Консуела ще идва да чисти и пере, няма да си ти, даммм. Просто го виждам как човекът с добрата работа хваща парцала, за да не си ти. Само гледай така, както си решила да си правите семейство, да не забременееш след година-две. Ела тогава да видиш битовизми. Кой ще ви издържа, докато учиш в университета?
И не каза вашите що са против да си с този мъж?