Отговори
# 285
Бабезиоза пуснахме в НЦЗПБ,а бартонела в микробиолаб . Борелия също в НЦЗПБ.Имам изследване от бодимед от 2023 година,което според мен въобще не е реално с тези"negative"без никакви стойности.

# 286
Странно, сега на Бодимед не изглежда така изследването, а има всеки банд колко е реагирал. Тоест може да се види дали е напълно отрицателен, или все пак е реагирал, без да достига до границата.
Другият вариант са Рамус, но там трябва изрично да се каже, че е нужно да издадат и лист с бандовете.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 23:34 от Дъждец

# 287
Здравейте, вероятно въпросът ми не е за тук,за което се извинявам,но не намерих нищо сходно. Дето ми е с подути подчелюстни лимфни възли. Правили сме изследвания изолиран е прекаран някога циталомегавирус. Не се е срещала с Епщайн или мононуклеоза.
Бихте ли ми препоръчали инфекционист за София.
Доцент Велев Ви препоръчвам. Внимателен и дава допълнителни изследвания при нужда. Отговаря на въпроси по Вайбър след това.

# 288
И аз съм прекарала мононуклеоза преди 6г някъде и още си нося последствията от нея. Имам хронично подута сливица, която периодично се запушва с бели тапички. Освен това си имам и нещо като хроничен ринит. Сутрин кашлица, поради факта че ми се стича секрет в гърлото. Запушване на носа, чести секрети от носа. Абе въобще красота някаква. И аз така имам моменти на покой на всичките тези неща, но и моменти на обостряне. И какво ли не съм пила и нямам напълно излекуване. Sad
Здравейте! Аз съм със същите последици като вашите - хроничен ринит, запушване на носа, секрет, стичащ се в гърлото и кашлица сутрин. Тъй като вие сте писали отдавна искам да ви питам към днешна дата как сте? Взимате ли някакви добавки, противовирусни и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт