Пътят на честта - Тема 7

• 39 362
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
И Джаки как й казва  - много ще ти отива...морееее, една гьостерица неокастрена...

# 76
Ма голям беше, ма Калабазке. Joy
Инак, да, оная с плитките беше и аз я разпознах. Не игра подгласничка на Ходжата. Пък за вещерка я гласяхме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
Стана ми мъчно за Мони. Интересно какво ли има в пликовете, които остави на старото си аверче. Монката знаеше, че няма да му се размине и че краят му наближава.

А каква стана с Люлю? Що така падна като отсечена? Тестът беше ли положителен? Извинявам се за въпросите, но вече гледам сериала с половин око.
Мони сигурно все пак предвиждаше, че точно така ще стане, но реши да се забавлява(малко силно казано забавление да беше това) и е описал всичко - кой го е убил, защо, и някакви други изобличаващи Киро неща.

Не дадоха теста дали е положителен, тя го погледна и го изхвърли. Дано не е нещо друго, болест някоя, щото е гадничко.

# 78
  • София
И ние ядохме праз!
Това как телепортираха Митю наистина беше тъпо, ама...
Люлю е бременна.

# 79
Да, дано не е болест.
Ама при плиткоумния сценарий - бебе ще е. Дано. Мъ нъли смИ важни. Уж смИ разкрепостени и отворени... мЪ сЪ обиждЪмИ, ако не ни вярват. Ееех.

Пп Тоз телефонен автокоректор ме саботира. Много и често. Sunglasses

# 80
Според мен тестът е положителен- не показаха резултата. Просто като видя реакцията на Асен за евентуална бременност, ще да е предпочела да не му казва.

В пликовете нищо нямаше- само са с надписани адреси на получателите. Тепърва тоя, с когото се срещна Мони, ще обобщава инфото от една тетрадка- компромати, най- вероятно, и ще ги праща.

Много ми хареса днес серията, в сравнение с предишни.

# 81
Гледам, гледам и не разбирам кой всъщност работи в тоя холдинг и Калоян как го управлява?
Какво стана с данъчната ревизия?
Камен къде е?
Какво стана с ресторанта?
Какво стана с разследването на трудовата злополука?
Имам си въпроси🤣

# 82
  • София
Даааа, и мен ме потресе как Митю се телепортира кървящ в Царево, и праза в хартиената торба ме изуми, а най вече ме впечатли татуирания дзвер с розовия диамант за 2 милиона.Joy

Сега заради вас тука ми се прияде праз!

# 83
  • София
Гледам, гледам и не разбирам кой всъщност работи в тоя холдинг и Калоян как го управлява?
Какво стана с данъчната ревизия?
Камен къде е?
Какво стана с ресторанта?
Какво стана с разследването на трудовата злополука?
Имам си въпроси🤣

А, де! Чак не се сещам кой беше Камен?

# 84
Луси, сготви си. Много е вкусен - и на манджа и на супа. Даже и на салата. Пък и сега му е сезона. Пп Аз ко съм гледала, праз не съм видяла, ама инак го сготвих. Joy

# 85
Стига се заяждахте с тези въпроси, де...
Камен - съдружникът, който играеше хазарт.

# 86
  • София
Луси, сготви си. Много е вкусен - и на манджа и на супа. Даже и на салата. Пък и сега му е сезона. Пп Аз ко съм гледала, праз не съм видяла, ама инак го сготвих. Joy
Е, как бре - праза стърчеше от торбата и Симона замери с него патрулката.

# 87
Е, Нинка, кой го помни тоя. И той беше нещо като нищо и после още по голямо нищо. Дупка. Празнота. Бил, не бил, кога и защо е бил.

# 88
Е, Нинка, кой го помни тоя. И той беше нещо като нищо и после още по голямо нищо. Дупка. Празнота. Бил, не бил, кога и защо е бил.
Като общинарите от Царево. Какво стана с лодките и що убиха човека? Офф стига съм питала. Тя Фуч избяга чак в Америка, да не я дразним🤣

# 89
Да ви призная нещо под секрет - досега не ми се е случвало нещо което недолюбвам да предизвиква такъв интерес у мен. Някак съм странно доволна. Лелеее Мистър Хайд у мен се пробуди. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт