Пътят на честта - Тема 7

• 39 331
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
Еех,Монии... 😣

# 61
Ау, какви трилъри в промото се задават...

# 62
Ееех, утепаха го Мони. Гадно ми стана, ама баси коката, бе. То голямо шмъркане, голямо чудо падна.
Не става от мен наркоман, еей, не мога си намеря вена(докторите също) да си бия хероин, в носа си нищо не вкарвам, че имам слаби капиляри и кървя, пуша, но трева, не, че много гадно мирише, а оборска тор не вдишвам. Ооох, сложна е моята. Сложнааа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 63
  • Берлин
Жива си за ожалване Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Стана мо тъпо за Монката,ама беше предвидимо.
Чудя се Николов (май се казваше) дали ще предприеме нещо срещу колегата си Страхил май. Щото някак полицай стои и бездейства, докато жена се бори и вика за помощ,а и знае за ограничителната заповед. Ако и това се размине... още по-гнусно и гадно ще ми е.

# 64
Приятно е да си пишем и да си споделяме мненията.Те са интересни и идеини.Аз съм против втори сезон,защото диалозите са доста еднотипни ,сценарият издиша,а при втори сезон направо ще бъде изсмукана от пръстите.Да не говорим,че играта на Захариев и Петкова е пълна с фалш и рецитация.

# 65
ДалЕ , има шанс Мони да е жив..Фучи токов удар да ти удари лаптопа, докато не си сейвала цял епизод сценарий. Чума такваз! М чи умори на Весо Попов героя..що посегна на Лютаков..

# 66
ДалЕ , има шанс Мони да е жив..Фучи токов удар да ти удари лаптопа, докато не си сейвала цял епизод сценарий. Чума такваз! М чи умори на Весо Попов героя..що посегна на Лютаков..
Не, не видя ли промото, бетер "От местопрестъплението".

# 67
Момичета, обичам ви. Страхотни сте. Всички. Heart Тук е такъв купон. Идеен и забавен. И не, не съм шмъркала. Stuck Out Tongue Winking Eye
При такава атмосфера и трети сезон ми се приисква.

# 68
Аз не схванах промото - наемния прибра Мони в чувал в багажника и пътуват заедно с Маруся, когато ги спира полиция?
Не разбирам какво ще прави тя с него в колата, ако той е тръгнал да се отърве от трупа. Или промото е монтирано така подвеждащо.

# 69
  • София
Нищо не казвате за Джуди и какъв татуиран дзвер беше довел в ресторанта. 😂
А Митьо всъщност как се довлече в Царево кървящ? С нощния рейс? Да не забравя и хартиената торба без дръжки, от която стърчеше праз 😂 В Царево само в такива торби пазаруват, по американски. 😆

# 70
Праз?! Днес каква супа с праз спретнах, ем лековита! Grinning

# 71
Ахахахаха, супа с праз! Голям праз!
Тая с Джуди, достойна за диамант от 2 млн € не е ли онази с плитките, дето се чудехме каква ще го играе? И нощно шкафче да беше играла, точно толкова запомнящо се щеше да е.

# 72
Как стигнал Митю до Царево?! Пеша. 😆

Така я направиха тази сцена, че все едно от  кьотека в София директно у мамини се дотътри едва ходещ.

# 73
  • тук, на мястото си
Ееех, утепаха го Мони. Гадно ми стана, ама баси коката, бе. То голямо шмъркане, голямо чудо падна.
Не става от мен наркоман, еей, не мога си намеря вена(докторите също) да си бия хероин, в носа си нищо не вкарвам, че имам слаби капиляри и кървя, пуша, но трева, не, че много гадно мирише, а оборска тор не вдишвам. Ооох, сложна е моята. Сложнааа! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха-ха, колежке, аз даже и цигарите оставих.

# 74
  • София
Стана ми мъчно за Мони. Интересно какво ли има в пликовете, които остави на старото си аверче. Монката знаеше, че няма да му се размине и че краят му наближава.

А каква стана с Люлю? Що така падна като отсечена? Тестът беше ли положителен? Извинявам се за въпросите, но вече гледам сериала с половин око.

Общи условия

Активация на акаунт