Петиция в подкрепа, насърчаване и защита на кърменето! Присъединете се!

• 54 471
  • 569
  •   1
Отговори
# 540
Току що се опитах да се подпиша и се оказа, че вече съм се подписала (вероятно преди 3 години, когато редовно влизах в Кърмаческия).

Има ли някакъв резултат от нашите подписи?

# 541
  • До хладилника, който обичам
Може да се каже, според мен поне, наблюдавайки нещата през последните 6 години, че промяна има Grinning
Бавна и постепенна, но е налице.

# 542
Ох, моето вече е голямо, та не съм много в час.
Сетих се, че имам приетелка с детенце на 1 година. Същият педиатър, който навремето ме съветваше да си захраня детето на 3 месеца с плодово пюре, на нея даде съвет да не бърза със захранването и да го захрани на 6 месеца. Но той на практика винаги е бил ЗА естественото хранене на децата.  breastfeeding
Да, резултат има, но все още виждам млади майки, които отбиват децата си рано поради липса на информация. Мисля, че има какво още да се направи за тях!  yes

# 543
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че има какво още да се направи за тях!  yes
Винаги има накъде още, дори в страни, където информация изобилства Grinning
Стараем се Grinning

# 544
присъединих се и аз...

# 545
Подкрепих!   bouquet

# 546
# 547
Абсолютно съм ЗА!! Мъжът ми са го кърмили до годинка и половина и сега болест не го лови, да чукам на дърво. А аз до преди няколко години бях адски алергична и все болна! Кърмена съм само 2 месеца! Няма 2 мнения относно положителните ефекти от кърмата!!!

# 548
Подпис и от мен  bouquet

# 549
  • София
И от мен.

# 550
Подписах! Какво по-логично да направя за най-хубавото и естествено нещо в живота ми!  Heart Eyes

# 551
Естестевно, че съм ЗА!!! Гласувам с две ръце!! Макар да нямах възможността да кърмя дълго време моята сладуранка, съм се зарекла, че второто ще го кърмя поне до годинка!!!

# 552
Естестевно, че съм ЗА!!! Гласувам с две ръце!! Макар да нямах възможността да кърмя дълго време моята сладуранка, съм се зарекла, че второто ще го кърмя поне до годинка!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 553
за съм и аз  Simple Smile  bouquet Simple Smile

# 554
Подписах!

Общи условия

Активация на акаунт