СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 7

• 33 784
  • 772
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Е само той ли може да ги провери...други няма ли достойни?🤔

# 241
  • София
Значи не сме само ние. Аз чакам за да пратя някой да ги вземе заедно с българския на един път, че и там ни се губят едни 13 точки да видим къде- дали тест или преразказ.

# 242
  • Отвъд алеята зад шкафа
А откъде могат да се вземат тестовете?

# 243
На мен ми казаха от Гурко. Но на вас ще си ви ги даде учителят.

# 244
  • София

взехме го от Гурко. Ние сме външни ученици. Имаше прикрепени самия тест и отговорите, които качих.

# 245
  • София
Да, от офиса им на ул. Гурко се взимат.

# 246
  • София

На вас би трябвало да ви ги дадат по време на курса, Ина си донесе и двата изпита.

# 247
И аз още нямам мейл от Междучасие.
Офисът на "Гурко" е съвсем близо до Спортната палата, от същата страна.
Гледах примерен въпрос от PISA -  за ранената кокошката и даването на аспирин:smile:
Голям спор се разрази сред колеги - важно или не е това знание . Тази грамотност не се ли усвоява за отрицателно време при сблъсък с действителността и не е ли по -важно  първо да са нефункционално грамотни ? Според мен истината е някъде по средата.

# 248
  • София
Вчера звънях да питам за резултатите в Междучасие и ми казаха "Симеонов е казал, че "тези дни" ще са готови. Предполагаме, че до неделя ще са проверени."
Така че, чакаме.....😐🤔
От днес може да проверяваме и за семегейските Wink Макар че хич не искам и да ги гледам. Замъкнах моя син на едно роднинско празненство предната вечер и той проспал матурата на другата сутрин-отиде, ама нищо не направи, защото много му се спяло. 😲 Аз как мога да гледам бебе нощес и да ходя на работа през деня 😠 Wink

# 249
  • Отвъд алеята зад шкафа
Можете ли да го разтълкувате този въпрос, аз не мога:

# 250
На познатите думи: вирус, дефиле, музика, снимки, файл и инжекция в подточки а), б) и г)е придаден нов съвременен смисъл/ ново значение.

Скрит текст:
Можете ли да го разтълкувате този въпрос, аз не мога:

# 251
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен този въпрос има за цел не да търси знания, а да обърка децата. 2019 г е и "компютърен файл" никой не го възприема като ново значение...или "финансова инжекция". За "модно дефиле" да не говорим. Какви точно знания се проверяват с този въпрос, не го разбирам.

# 252
За мен този въпрос има за цел не да търси знания, а да обърка децата.
Това пак от тест/пробен изпит за АК ли е?
Посъветвай детето, ако има подобни въпроси на реалния изпит/макар, че се съмнявам/, да ги пропуска.

# 253
  • София
Да, напълно съм съгласна, че въпросът е безмислен. Все по- тъпи въпроси срещам из тестовете. Аз се дразня от учебника по география. Не може в един урок да наблъскаш и историята на една държава, и стопанство и какво ли не. Хиляди факти. Те нямат базата, на която да стъпят ,  те ги засипват с детайли.

# 254
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не, това е тест по БЕЛ от у-ще.

Общи условия

Активация на акаунт