Забременели след ин витро - Тема 46

• 49 626
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Дори да не вземаш прогестерон, това си е една съвсем нормална температура, която можеш да имаш и без да си бременна.

# 601
Здравейте, нормално ли е да има леки  отклонения в ПКК в 14 г.с., предвид симулацията и всички медикаменти? Някои показатели са ми близо до горна или долна референтна стойност. Мога да ги коментирам с док. чак след 2 седмици. Нямям оплаквания иначе.

Досега когато съм правила профилактика всичко е било винаги горе долу по средата...

Между другото , много съм разочарована от ЖК в клиниката, в която се записах, хем е платено. Все си мисля, че една идея е редно да ни обгрижват повече предвид че сме инвитро и възрастта в повечето случаи. Не знам какво да правя, май ще търся нов специалист.

Вие там където правите инвитрото ли се следите после?
Аз си се следя платено при гинеколог , който съм избрала . ЖК ми е само за болничен реално ... Дори и изследванията си плащам сама , че то сега не можеше да се стигне до ЖК и те не издаваха направления . Единствения плюс от ЖК е някоя и друго изследване и болничен.
За отклоненията - при мен левкоцити и ЦРП са високи , витамините падат, зависи кои са ... но някои е нормално да се вдигат , други си падат с напредване на бременността .

# 602
Нали знаете, че референтните на всичко са различни при бременност? Даже през семестрите се различават Simple Smile

# 603
Здравейте,дами,
Днес ми е 5ти ден след зет на 2 бластоциста и бях вир вода цяла нощ 😫 предния трансфер(свеж),който беше + не съм имала такова потене,а и се притеснявам,че сварих ембриончетата 😢
Имали ли сте успех след подобно потене?
На утрогестан,дуфастон и клексан съм.
Преди 2 дни имах много силни болки в кръста/бъбреците,леки придърпвания/бодежи в яйчниците,съвсем леко по-тежки неболезнени гърди и нищо др.
Това ни е последен опит и вече се отчаях за резултата 😢
П.п. БТ днес-37,2

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 07:15 от Devilche

# 604
Здравейте,дами,
Днес ми е 5ти ден след зет на 2 бластоциста и бях вир вода цяла нощ 😫 предния трансфер(свеж),който беше + не съм имала такова потене,а и се притеснявам,че сварих ембриончетата 😢
Имали ли сте успех след подобно потене?
На утрогестан,дуфастон и клексан съм.
Преди 2 дни имах много силни болки в кръста/бъбреците,леки придърпвания/бодежи в яйчниците,съвсем леко по-тежки неболезнени гърди и нищо др.
Това ни е последен опит и вече се отчаях за резултата 😢
П.п. БТ днес-37,2

Абсолютно нормални неща за една бременност. Вероятно си чувала, че на бременните винаги им е топло. Много бременни вдигат лека температура в началото. Важно е да си спокойна и ще видиш, че ще се получи. Пожелавам ти успех и двойна бременност Simple Smile

# 605
Албаа, благодаря ти много за успокоението 🙏🏼 Чувала съм и мин.година бях бременна до 5 месец,но нямах толкова ранно потене и затова се притесних днес. Нали казват никакви горещи душове,вани след трансфер,а аз взех,че се варих цяла нощ 🤨
Дай Боже да си добрия предвестник и тези дни се запиша и аз в тази тема 🙏🏼

П.п.Честит празник!

# 606
Помня те, още от миналата година, много от тука пишещите изжививяхме болката ти. Не бива да се притесняваш, не си сама, а и този път ще е различно.
То по принцип няма две еднакви бременности, но ти си имаш всички симптоми...... Пожелавам ти леко бременеене и този път без проблеми.

# 607
Devilche, след моя успешен ЗЕТ март месец, бях по абсолютно същия начин. На шести ден направих тест, тъй като обявиха ИП, а на мен и през целият ден ми беше горещо и теста беше с бледа втора черта и то направен следобед.
Успех ти пожелавам и стискам палци, но изчакай още малко с теста.

# 608
  • София
Devilche, до началото на 3-ти месец всяка нощ ставах поне по 1 път да се преобличам, постоянно бях вир вода. Не можех да смогна да си пера дрехите, с които спя. Аз също бях на прегнил, прогестеронови инжекции, клексан и зарзио, all inclusiv 😁 Така че не се притеснявай, не си сварила ембриончетата, ще видиш, всичко ще е наред Hug

# 609
Еееееех, че ми върнахте усмивката, момичета ♥🙏🏼
Благодаря ви от сърце за споделеното и подкрепата!!Чул ви Господ!
Здрави бебчета да гушкате и много радости да ви се случват само🍀🍀🍀

П.п.Намислила съм си на 9ти ден уринен сутринта(неделя),ако издържа де.

# 610
  • София
Еееееех, че ми върнахте усмивката, момичета ♥🙏🏼
Благодаря ви от сърце за споделеното и подкрепата!!Чул ви Господ!
Здрави бебчета да гушкате и много радости да ви се случват само🍀🍀🍀

П.п.Намислила съм си на 9ти ден уринен сутринта(неделя),ако издържа де.

Благодаря ти, да ти се връщат пожеланията двойно Heart

Аз на твое място направо в понеделник бих пуснала един кръвен, за да си 100 % сигурна какво се случва Grinning

# 611
🤗 така съм го замислила точно-на 9ти уринен,а на 10ти ден(понеделник) кръвен

# 612
Пиши Devilche за резултата после! Стискаме много силно палци и нека това да бъде вашия опит!!!

# 613
Devilche, и аз те помня отпреди.
Също много се потях, даже писах тук, тестът беше положителен. Ставах да си сменям бельото нощем толкова много и почти всяка нощ след Т.

Смятам, че е добър знак и ще чакаме да се похвалиш!

# 614
Благодаря виииии 🤗🤗🤗
Даноооо,дано 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Днес съм особено изнервена от сутринта,но вие ми върнахте усмивката♥

Общи условия

Активация на акаунт