Забременели след ин витро - Тема 46

• 49 293
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
До края ме следи репродуктивния специалист,всеки месец ми прави и ФМ .
От ЖК само за болничен ходих и изследванията по ЗК.

# 631
Благодаря ви за бързите отговори!Моят репродуктивен специалист до сега не ми е пускал кръв и урина за стандартни изследвания,а съм вече в 4 месец.Навсякъде  чета, че са задължителни.Затова се замислям дали да не ходя и другаде.

# 632
И моя не ми ги е пускал, на ЖК ги правих.

# 633
В 13гс съм и се следя в клиниката в която ми правиха инвитро.  И на мен до сега не са ми пускали кръв и урина. На 7-ми май бях на преглед и каза другия път една седмица преди прегледа (прегледа ми е на 4-ти юни) да си пусна кръв и урина. Последния път отидох с направление,но пак ми взеха пари за прегледа. Явно винаги ще вземат пари.

Благодаря ви за бързите отговори!Моят репродуктивен специалист до сега не ми е пускал кръв и урина за стандартни изследвания,а съм вече в 4 месец.Навсякъде  чета, че са задължителни.Затова се замислям дали да не ходя и другаде.

# 634
Какво значи ви следят в репродуктивната клиника и какво включва това следене.
На мен ми казаха, че имат задължение да ме следят до 12 седмица, от гледна точка на това дали опита е успешен, а за другите неща трябва да си ходя на ЖК и т.н.

# 635
Значи ,че веднъж месечно си ходя при доктора който ми е правил инвитро.На ЖК ходя само за болничен.Моя лекар така процедира,следи си до края пациентките,колкото и да е зает.Той ми прави и ФМ на тези еземесечни прегледи,дава ми диск и снимка с размерите,доплера и т.н.

# 636
Това изисква ли допълнително заплащане? Предполагам че да?

# 637
50 лв давам веднъж на месеца.

# 638
  • София
Освен, че изисква допълнително доплащане, чак пък толкова пенкилер доктор...

# 639
Ами много бременни е "изгледал" преди мен,аз му вярвам много.Като знам уж светилата по ФМ ,предпочитам него.

# 640
Ако мислят, че това е техния лекар ОК.
Лично аз прецених, че ми е по- лесно да се запиша в болницата до нас, където мога да отида дори в работно време, отколкото да ходя до инвитро клиниката, но и без това там не следят бременни след 12 седмица. Явно нямат лиценз за водене на ЖК.
Отделно, че финансово ще бъде голям и излишен разход. Също така ако ще плащам на някой за частно, би трябвало той да ме изражда, което май няма как да стане в инвитро клиниката .

# 641
Следи ме гинеколога извършил ми инвитрото имам 2 пъти до сега пуснати кръв и урина,болничния също ми го дава този доктор.Скрининга няма да ми го прави той но пак той ми записа часа за него.Може би си зависи от доктора но да в клиниките където е извършено инвитрото всичко си плащаш нямаш нищо с направление

# 642
Здравейте момичета, знам че въпроса не е за тук, но все пак ако някой има подобен проблем. Месец вече след неуспешното инвитро (кухо яйце) и последвал вакуум ме измъчва страшен запек. След трансфера използвах дуфалак, за да не се напъвам, но като всичко приключи се опитвам да не го използвам, тъй като не е добре продължително време. Започнах сутрин да ям сливи, мюсли, ленено семе всякакви неща, но резултата е трагичен. Страшно трудно и нередовно. Май ще трябва да се ходи на гастро. Някой имал ли е подобен проблем и как се е справил?

# 643
  • София
Хубави, качествени пробиотици ще трябват май.

# 644
Хубави, качествени пробиотици ще трябват май.
Като стана дума за пробиотици, някой знае ли дали Bio Balance е подходящ за бременни?

Общи условия

Активация на акаунт