Делене на разходите 50/50.

• 15 335
  • 469
  •   1
Отговори
# 285

Не звучиш като някой, надраснал нещо, каквото и да е. Начинът, по който се изразяваш като цяло, говори за същото. Направо предизвикваш да се обръщаме към теб с господин Борисов.
Не че сме по темата, де...😂

То задължително ли е да звучиш на хората по начин, които им се иска ? Thinking

# 286
че не съм надраснал много хора във финансов, писането на код, житейски и много други аспекти, така че не си мисли, че ще приема съвет.
Не звучиш като някой, надраснал нещо, каквото и да е. Начинът, по който се изразяваш като цяло, говори за същото. Направо предизвикваш да се обръщаме към теб с господин Борисов.
Не че сме по темата, де...😂

Аз затова вече се отказах да споря. То да  е човек да разбере... 🙂

# 287
...а то- хлапе.
Анонимус,  желателно е, особено на обществени места.

# 288
    Цитат
    [/list]

АКО, но не би. Не напразно сме най-бедните в Европа. Искам да те питам на какви хапчета си, че ги виждаш толкова розови нещата. Икономиката и държавата са в колапс, уважаеми! Явно само ти още не си го разбрал. И твоите прословутия данъци далеч не могат да изхранят всички цигани и пенсионери. Слез на Земята, моля! 😂

Вие двете с тайничка сте в колапс ми се струва. Вярвай още на статистиките да ти промиват мозъка, че си бедна и ще си останеш винаги такава. Като не си доволна можеш да се изнасяш в чужбина.

А[quote]з слава Богу не съм бедна, но виждам как хората едва оцеляват. Теглят даже кредит за елементарни електро уреди, нямат спестявания, не ходят по почивки. Това достатъчно ли е?! В провинцията е много зле положението. Нали си баровец уж? Разходи се малко... Корупция и бедност навсякъде! Смешен си, честно! Като щраус си, който си заравя главата в пясъка и отрича проблемите. Но само да ти кажа, че отричането на проблемите не ги решава. Хайде със здраве! Спирам да споря с човек, с който ме делят поне 10 години житейски опит. Порасни и пак ще си говорим😂
    [/quote][/url]

# 289
    ...а то- хлапе.
    Анонимус,  желателно е, особено на обществени места.

Не ме интересува какво мислите, честно да ви кажа Smile .

То всички са анонимни във форума.На обществени места в реалния живот ме знаят много повече хора, не се притеснявай.

Критическата, определено не влияе добре на някои жени във форума и ръсят сексистки неща и подкрепят, лицемерно мнението си една друга(не всички).

Такъв е животът, лицемерите винаги са били по-харесвани.  Wink.

# 290
    E това вече не е "нагоре", а е стагнация. Да не забравяме, че Бърти Устър е комедиен герой, а желанието му да свири на банджо едва ли е човешка еволюция, по-скоро скеч.
    Не бих нарекла заниманията с египтология нито стагнация, нито скеч. Още по-малко би ми дошло на ум да ги сравня със заниманията на който и да било герой на Удхаус.

Още по-малко бих нарекла стагнация свободата да имаш избор. Но това този, който няма особен избор за житейстките си решения, не би могъл да го разбере, а още по-малко да го оцени. На него му се налага да рационализира липсата на избор.

Абе не знам, мисля, че изборът да не работиш идва с доста повече от подарено жилище. В сми с една панелка не ставаш trust fund baby. Нито пък работенето на адекватна за времето работа и реални, не символични доходи, са робия чак. Изборът да си неработещ идва след семейството с едрия бизнес, не едно поколение след бачкаторите, колкото и да им се иска на БГ принцовете и принцесите.

# 291
    Да бе, и мен наживо толкова хора ме познават, че мога да си направя блог със съвети за семейно щастие оттук до Скандинавия Joy Жалко, че си изтрих фейсбука, вместо да събера за приятели всичките 30 хиляди човека, с които някога съм си казала 'здрасти' Joy

# 292
    Абе не знам, мисля, че изборът да не работиш идва с доста повече от подарено жилище. В сми с една панелка не ставаш trust fund baby. Нито пък работенето на адекватна за времето работа и реални, не символични доходи, са робия чак. Изборът да си неработещ идва след семейството с едрия бизнес, не едно поколение след бачкаторите, колкото и да им се иска на БГ принцовете и принцесите.

Аз съм с два апартамента от родителите ми. Ако си бях сама, с наема от единия мога да не ставам от дивана целогодишно. Но пък едно не съм сама, второ не съм възпитана да правя нищо, трето предпочитам стандарта ми да е по-висок от това да мога да ходя на Шкорпиловци /както се беше изразил някой в темата/.

# 293
    Абе не знам, мисля, че изборът да не работиш идва с доста повече от подарено жилище.
    Топло, топло. Жилището е само началото.

# 294
    Да бе, знам, Уиш, жилището да е на Раковска, да го смениш на офис и така нататък. Или да имаш късмет да си издънка на родовете с тютюневи складове в Пловдив, примерно.

Но в стандартния случай - соц жилище ЕПК или панелка, разликата е малка в стандарта, ако трябва следващото поколение да го купи.

Другото е вече въпрос на пазар и балонче като това в последните години, но то това не е постоянно и също е въпрос на късмет.

Иначе като личен опит - бившият ми мъж беше ей на това мнение, че той си има и няма да се "заробва". Сигурно сега го е яд, че не се е "заробил" при цени отпреди 2008.

# 295
    Да бе, знам, Уиш, жилището да е на Раковска, да го смениш на офис и така нататък. Или да имаш късмет да си издънка на родовете с тютюневи складове в Пловдив, примерно.

Но в стандартния случай - соц жилище ЕПК или панелка, разликата е малка в стандарта, ако трябва следващото поколение да го купи.

Е след като казвам, че мога да си живея от наем, няма да са само на Раковска тия жилища. Иначе мани ме на кого съм издънка Simple Smile.

А панелката, ако я продаде този някой, няма ли да си помогне поне със самоучастието?

# 296
    Ще си помогне до първото ПТП на новото БМВ-це.

# 297
    Ех, искрено се радвам, че гоните по-висок стандарт от Шкорпиловци, без това да е в зависимост от имотното ми състояние. Въобще, колкото по-далеч и по-високо, толкоз по-добре Simple Smile

# 298
    Ех, искрено се радвам, че гоните по-висок стандарт от Шкорпиловци, без това да е в зависимост от имотното ми състояние. Въобще, колкото по-далеч и по-високо, толкоз по-добре Simple Smile

А няма нужда да е толкоз по-добре. Качествено образование за детето ми /според каквото аз разбирам/, също такава здравна грижа, спестявания за непредвидени ситуации, екскурзии, като част от дестинациите ми не са хич евтини... А бе съвсем тривиални неща, а и едър бизнес не се пъна да правя, с две думи трагедия Simple Smile.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт