Голяма разлика в годините..

• 23 663
  • 498
  •   1
Отговори
# 345
Запазен човек е малко като добре запазена книга - хартията е свежа, кориците лъскави, ама вече съдържанието може да е морално остаряло...

# 346
Да се включа и аз в темата. Хората сме толкова различни,няма как да знаем един човек какво изпитва към друг,дори да говорим за сходни ситуации. Само авторката може да прецени за себе си дали си струва връзката ѝ или не,зависимо от приоритетите,за мен разликата е голяма.Сегашния ми приятел е 10 години по-голям от мен,за справка-аз съм на 22,и като започнахме да излизаме ми беше странно.Бившия ми приятел беше 7 години по-голям,но разликата от единия до другия е от земята до небето. В бившия ме дразнеше детинското общо-взето, предвид възрастта му,тотален ревнивец също така,сегашния е тотална противоположност на всичко,което съм харесвала,но ме удари като гръм. Много е спокоен,уравновесен,докато аз съм си нервак попринцип,доминиращ характер също така,но него си го слушам с удоволствие и го оставям повечето случаи той да взима решенията,докато ако някой,колкото мен се опитва да доминира над мен много се изнервям,необяснимо защо.Аз лично бих искала човека до мен да е близо до моите години,за да си имаме сходни интереси и да бъдем родители в горе-долу еднакъв етап от живота си,но в разликата си има както негативи,така и позитиви. За себе си мога да кажа,че покрай него много повече се нахъсвам за доста неща,защото си е кариерист той и така и аз се мотивирам,отделно виждам много качества,които наборите ми не притежават за момента,аз как му действам не мога да кажа.

# 347
Прави ми впечатление, че за доста мъже на 30-40 е много важно да се натърти, че някой на 50 не може да е по-добър и това продължава, докато не станат на 50 и не хванат някоя на 18-20. Тогава теорията се променя. Joy

# 348
  • Пловдив
Прави ми впечатление, че за доста мъже на 30-40 е много важно да се натърти, че някой на 50 не може да е по-добър и това продължава, докато не станат на 50 и не хванат някоя на 18-20. Тогава теорията се променя. Joy
Има си причина, поради която повечето спортисти и от двата пола се отказват от спорта на 30-35 години. Тогава при много хора обмяната на веществата се променя, рязко човек започва да усеща по-бърза умора, силите не са като на 25 години. Вярно, че и травми натрупват, но са тренирани и спазват хранителен режим, докато един обикновен човек е в пъти по-податлив на ускорено напълняване и обездвижване (дори и тук-там да тренира за удоволствие).

Противно на други мнения, аз пък с лека ръка си казвам, че някъде след навършване на 34-35 години започнах да се позадъхвам по-лесно при тичане, а и не мога вече да издържам по толкова километри като преди. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 12:26 от На кака жребчето

# 349
Има си причина, поради която повечето спортисти и от двата пола се отказват от спорта на 30-35 години. Тогава при много хора обмната навеществата се променя, рязко човек започва да усеща по-бърза умора, силите не са като на 25 години. Вярно, че и травми натрупват, но са тренирани и спазват хранителен режим, докато един обикновен човек е в пъти по-податлив на ускорено напълняване и обездвижване (дори и тук-там да тренира за удоволствие).

Извинете, но по тази логика след 30 да спрем да живеем ли?
По темата, няма как някой да ме убеди, че на 30 мъжът ще е по-добър баща, съпруг и т.н. Ако искам дете, ще си родя, няма нужда да се женя за него.

# 350
Само да ви светна, че е вярна приказката, че животът почва след 40. Като порастнат децата и умре кучето. Laughing 
На 50 г. може да стане баща,  но ако е обмислил добре тази отговорност, дали е напълно здрав и силен, не само да може да го направи, ами да го поеме и след това. Въпреки, че много мъже, че и жени и на 30 г. като са здрави и силни като направят едни деца и си мислят, че ролята им е приключила, а то тепърва се почва...не само деца да направиш, а хора да създадеш.

# 351
  • Пловдив
Скрит текст:
Има си причина, поради която повечето спортисти и от двата пола се отказват от спорта на 30-35 години. Тогава при много хора обмната навеществата се променя, рязко човек започва да усеща по-бърза умора, силите не са като на 25 години. Вярно, че и травми натрупват, но са тренирани и спазват хранителен режим, докато един обикновен човек е в пъти по-податлив на ускорено напълняване и обездвижване (дори и тук-там да тренира за удоволствие).

Извинете, но по тази логика след 30 да спрем да живеем ли?
По темата, няма как някой да ме убеди, че на 30 мъжът ще е по-добър баща, съпруг и т.н. Ако искам дете, ще си родя, няма нужда да се женя за него.
Кой е писал това, и къде? Simple Smile
 Аз по-горе споменах кога аз лично съм усетил отлив на сили, които не са така свежи като в младините ми. Simple Smile Същото си го говорехме и с мой приятел преди 5 години, когато и той беше на около 31-32 години тогава. Човекът спортува (тичане на Гребната база в Пловдив и тежести в зала), хапва салати и месо, ххяб почти не яде, но въпреки това и той усеща, че не е така пъргав като едно време. И в това няма нищо необичайно - част от живота е. Просто трябва да се съобразяваме с възрастта си и да правим най-подходящите неща съобразно своите възможности и възприятия. В това число слагам и облеклото, тъй като има някои хора (особено жени), чиито облекло, прическа и грим съвсем не подхождат на годините им.

# 352
Жреби, загледах се в подписа ти.
Мика Ньютон ок – хубавица и аз съм фен на руските каки.
Ама втората част на подписа ти, ако не е ирония: "Мъжът обича жената, заради това, което е тя. Жената обича мъжа, заради нещата, които той е постигнал и прави за нея", направо ти яде ушите – с тази нагласа никога няма да намериш подходящата жена. Това не е домашен любимец, че да ти е предан за грижите и да те цени. Човек за човека, не мъжът за жената – капиш? Smiley

Тайче, такова добро възпитано момиче си. Напомняш ми Гугълчето. Къде изчезна това също толкова приятно момиче? Simple Smile

# 353
Не ми се връзва тоя цитат, Пирончето не изглежда като човек, който би харесал някой, който е просто себе си. То изисквания за диети, режими, дрехи...как ще обича жена заради самата нея, ако не се е мъчила да е по спецификации?

# 354
Дядо ми по бащина линия останал вдовец (без деца) и се оженил за вдовица, 12-13 години по-млада. Когато тя била на 40 г. се родил баща ми. Какво толкова е проблем? Wink

# 355
То на някои им е проблем и да дишат, да живеят въобще. Човек като има живец и животът му е по-лек, ако му тежи и да гледа – всичко ще му се струва страшно и заплашително в тоя живот.
Не знам, аз съм рискувач и досега не съм съжалявала. Скептична съм доста, преценявам нещата, но реша ли, скачам. Кой какво казал, ама какво щяло да бъде ако аз съм на еди колко си, а мъжът на еди колко си, ама след 20 години какво щяло да бъде.
Божке, само от подобни мисли и сметки ме заболява главата. Утре ще ви падне някоя саксия на главата, докато се прибирате от работа и ще ви приключи, а толкоз сметки за едното нищо.

# 356
  • София
50 годишен мъж, ако няма живец и нагласа, няма да тръгне подир млада жена. Защото има минимум неща за покриване.
Диванен и ошкембен картоф няма да хукне от мързел, не от липса на мерак. Та, подбора на добрите екземпляри го прави природата.

Гугълчето вярно липсва.

# 357
Може ли минимумът, че ме интересува?

# 358
  • София
Абе всички мъжлета ги хваща втория пубертет след като минат 40 години. Започват да се оглеждат за нещо младо и засукано, с което да се пробват да вдигнат либидото и самочувствието.
И ако случайно попаднат на някоя млада прелъстителка,  може и да изгори семейното ложе.
Сега се сещам за папарашките снимки на актьора-дядо Стоян Алексиев с младата му 21 годишна изгора. Любов ли бе да я опишеш...

# 359
  • София
Може ли минимумът, че ме интересува?
Енергия по-голяма от тази да идеш до хладилника и обратно.

gabiplus, всички мъжлета -да. При всички мъже - абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт