Голяма разлика в годините..

• 23 009
  • 498
  •   1
Отговори
# 330
Защо, толкова ли е фрапантно? Сега хората имат по-дълъг живот. Въпрос на избор и преценка е.

# 331
Тоя мъж казва ли се Мик Джагър, Доналд Тръмп или нещо подобно?

Стандартен български чичак, или закъснял ерген на 50, с първо дете, особено ако и за жената е първо дете - интересно ще е.

Може, разбира се, но както казах, може да е интересно. Зависи дали е чакал до 50, защото е имал пределно интересен живот. Никой няма да мигне, ако Брад Пит избащее наново, въпреки че е над 50г. Обаче ако е някой, дето не са му връзвали и чак на 50 е излъгал някоя - ами друго е това. Може да няма сили човечецът и бързо да си скъси живота. Или жената да е млада и да опъва сама.

# 332
  • Варна
Може и на 70г. да стане баща. Има ли финанси, възможности и самочуствие няма да се съобразява с чуждия хейт.

# 333
А може и да живее в затънтено село и на 50г. да хване невръстно цигане и да й направи бебета.

# 334
  • София
Чакайте сега.. Аз питам за 50 годишен татко на първо бебе от втори брак. Simple Smile

# 335
Дали е на 30 или 50 няма значение. Колко деца с млади родители осиротяват.
Все пак е добре да се мисли - поне майката да е в добро здраве, да има финансова възможност, ако нещо се случи с бащата, да гледа дете сама. Би било чудесно, ако имат близки роднини, на които могат да разчитат. Все пак е логично и да се направи консултация с лекар - какви са рисковете за детето при баща на 60 например.
Докато при по-млада жена има шанс единият все пак да присъства дълго в живота на детето си, напоследък има двойки на 50, които се сдобиват с бебе и според мен е по-рисково.

# 336
  • Варна
Siren, нима те учудва смяната на 50г. истеричка с млада плът?

# 337
Все пак е добре да се мисли - поне майката да е в добро здраве, да има финансова възможност, ако нещо се случи с бащата, да гледа дете сама. Би било чудесно, ако имат близки роднини, на които могат да разчитат. Все пак е логично и да се направи консултация с лекар - какви са рисковете за детето при баща на 60 например.
Докато при по-млада жена има шанс единият все пак да присъства дълго в живота на детето си, напоследък има двойки на 50, които се сдобиват с бебе и според мен е по-рисково.

Е, чак пък да няма значение дали ще е първолак с 40 или 60 годишен баща , малко преувеличено. Сега ще кажете има 60 - годишни хора кипят от енергия , в топ форма , не знам какво, но годините са си години. Не мисля, че на 60 + ще имаш нужната енергия да гледаш активно деца. Но естествено може да се компенсира с пари и да делегираш на жената да се занимава, ако нея я устройва.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 11:17 от Анонимен

# 338
Siren, нима те учудва смяната на 50г. истеричка с млада плът?

Не ме учудва, все пак мъжете имат сериозен принос в това жената да стане истеричка. Може да стане интересно, ако младата плът нахитрее и му извърти някой номер в предпенсионна връзраст:)

# 339
  • София
50 годишна истеричка......горкия!

# 340

Е, чак пък да няма значение дали ще е първолак с 40 или 60 годишен баща , малко преувеличено.

До начин на живот е. Има мъже на 60 в чудесна форма. ММ например тича всеки ден, като събота и неделя задължително отделя по 2-3 часа за това. Лично следя ходи ли на лекар и какви са резултатите - накрая ще се окаже в по-добра форма от мен при положение, че не иска да спазва режим на хранене.
Същевременно имам познати мъже на 30, които изпадат в ужас, ако предложа да се качим по стълбите вместо да ползваме асансьор и си мерят кръвното през час.

# 341
Thaicho, това с предварителните консултации, тип - възраст, годен/негоден е така, но на чиста теория.
Като вземеш увешичаващият се брой млади нефертилни мъже, плюс други фактори, подобни начални сметки биха се оказали без кръчмаря в някои отношения.
Толкоз от мен за проекто-бащите в лицето на чичо-дядковци, парясници и ергенаж - първа употреба.
Simple Smile

# 342
Към авторката на темата- от опит ти казвам, ако любовта ви е истинска, никой не слушай! Всичко ще чуеш, не обръщай внимание! Аз и моят съпруг имаме 17 г. Разлика, освен това имаме куче, коте, папагал, рибки, две деца и трето на път! Аз съм на 31г. ще пресметнеш на колко е той 😀 вярно е ,че е много младолик, но това няма значение! И след 30 години пак ще го обичам! Всичко е любов!

# 343
Скрит текст:

Е, чак пък да няма значение дали ще е първолак с 40 или 60 годишен баща , малко преувеличено.
До начин на живот е. Има мъже на 60 в чудесна форма. ММ например тича всеки ден, като събота и неделя задължително отделя по 2-3 часа за това. Лично следя ходи ли на лекар и какви са резултатите - накрая ще се окаже в по-добра форма от мен при положение, че не иска да спазва режим на хранене.
Същевременно имам познати мъже на 30, които изпадат в ужас, ако предложа да се качим по стълбите вместо да ползваме асансьор и си мерят кръвното през час.
[/quote]

Е , ако вземем най-добрия пример от едната категория и най-лошия от другата, може и да се поуравновесят нещата. От друга страна , където ходя на футбол има 30- годишни мъже, бащи, които играят по 3-4 мача на седмица и направо летят. Сигурен съм , че никой 50+-годишен не може да им се опре, кокото и да се поддържа.

# 344
  • Варна
Всеки сам си определя приоритети и изисквания. Няма гаранция, че връстници имат определени качества, а по - зрелите - опит и мъдрост. За млада жена са привлекателни опита и емоц. уравновесеност на по - зрелите мъже. Но има едни особенности на нрава и пороци, които остават до гроба. Има 50 г., с мераци и поведение на хубер. Други са
лоши бащи. Авторката трябва да е наясно какви са причините за развода му.

Последна редакция: чт, 23 яну 2020, 12:01 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт