Голяма разлика в годините..

• 23 629
  • 498
  •   1
Отговори
# 210
Айде сега, мъжете се изкарахте безсребърници. Ама в други теми ви светват очите, като се заговори жената да допринася за бюджета. Да не се лъжем, може да бъдете купени.

# 211
От коли не всеки се интересува, а техника и играчки мисля, че всеки работещ нормална работа може да си позволи - няма да е хай енд, но ще е нещо прилично.
Тъй че по-скоро това са някакви изолирани случаи, отколкото масова практика.

Напълно съгласен.

# 212
  • Пловдив
Имайки предвид неспособността на форумските мъже да стигнат заветните 5К, доста е вероятни същите от тяхната порода да се чувстват идеално в такива връзки, щото ще са купени.

Мисля, че може да има такава връзка, но трябва да са малко бохеми и да имат други цели в живота. Гала е била с 10 години по-възрастна от Дали.
Не зная защо продължаваш във всяка да повтаряш до откат за тези твои 5 Киляди лева, при положение, че едни пари сами по себе си нищо не значат. Нито гарантират взаимно уважение във връзката, нито любов, нито грижовност (ама истинска, като единият да е болен и да е топло подкрепян от половинката), нито разбирателство, нито страст. Единствено гарантират, че единият настоява (или само си мечтае) да харчи парите на другия, който се труди за спечелването им.
 Още повече, че болшинството хора с големи доходи са всъщност необвързани - и мъже, и жени. Част от тях си плащат за съответната компания, но рядко има щастливо обвързани, с истински и споделени чувства помежду им.

# 213
А защо 5000 са критерият? Чак заветни едва ли. И без 5000 се живее, не е такава драма.. Или е? Мъже, споделете, депресирани ли сте от заплатите си? Joy Искате ли кака-провайдър?

# 214
  • Пловдив
Скрит текст:
А защо 5000 са критерият? Чак заветни едва ли. И без 5000 се живее, не е такава драма.. Или е? Мъже, споделете, депресирани ли сте от заплатите си? Joy Искате ли кака-провайдър?
Това е изискване (или форумни мечти) на определени жени, а не мъжки такива. Simple Smile Всеки уважаващ се мъж знае своето място и не таи надежди и очаквания да бъде издържан от жена.

# 215
Наскоро ми попадна неофициална статистика от извадка от около 1000 души във всички прослойки. Женените и обвързани бяха като цяло с по-високите доходи. Предполагам, че така е и в общата популация.

Не ги повтарям аз, Братан повече ги повтаря. И в темите определено се говори и се гледат женските доходи, така че хайде не се правете, че не могат да ви купят. Могат.

Thaicho, 5k са форумния лаф. Затова. Освен това са маркер за някакво положение, да кажем някои софийски адвокати ги докарват.

Живее се, но с повече е по-лъскаво, а българският мъж лесно се учи на лъскаво.

# 216
Не ги повтарям аз, Братан повече ги повтаря
А, извинявам се - аз го повторих 2-3 пъти на майтап някъде из темите, ама тези 5к са ти твоята си мантра.
И от миналата страница е видно кой го споменава прословутото число Wink

# 217
Не, аз не бих споменала точно тая цифра. Бих споменала повече. Но както и да е, твърдя, че е лесно да си купиш по-млад мъж. За какво ти е вече - жената си решава. Може и да е дългосрочна връзка, за кеф и подкрепа. Не мисля, че е катастрофа.

# 218
Абе ти внимавай с експериментите и стой кротка, че ако мъжът ти ако те хване и ти бие шута, тука половината форум ще ти гледа сеира без провайдъра Smile

# 219
Ето защо не харесвам млади мъже... Стисната съм. Joy

# 220
  • Пловдив
 Преди доста имах съседи: син, баща и 10 години по-възрастна от него жена. Когато тя стана на около 45 години, изглеждаше като на 55, а той беше на 35 - младолик и в отлична спортна форма. Той тичаше редовно по много километри, но жена му си похапваше повече, напълняваше и никога не спортуваше. Бързо след това се разведоха. Малко преди развода я бях видял с насинено око, а имаха и чести скандали напоследък. Не мога да кажа дали външността ѝ е изиграла роля за неразбирателството им, но не е далече от логиката, че няма как да е бил доволен той да полага редовни грижи да се поддържа, а тя да прекалява с калоричните храни и да не се движи. Продадоха апартамента си и после синът заживя с баща си в съседен квартал, а за майката не чух повече. Впоследствие синът им стана хулиганче в горните класове и стана "познайник" на полицията покрай серия от кражби на телефони на други ученици.

# 221
Абе ти внимавай с експериментите и стой кротка, че ако мъжът ти ако те хване и ти бие шута, тука половината форум ще ти гледа сеира без провайдъра Smile
О, мен не ме грижи, вече и без провайдър бих се оправила повече от отлично. Само че отлично знам, че бих привличала хищници и да, комерсиални мъже.

# 222
"Една жена се разбира, че почва да остарява, когато почне да заглежда по-млади мъже"

Не помня къде го бях чела, но ми се завъртя в главата мисълта тогава как трудно бих харесала по-млад. Е, явно остарявам: )

# 223
Ако е над 28-30, не би трябвало да има проблем, няма да е хептен зелена тиква.

# 224
  • София
Аз като ви казвам, че повтаряна неистина вмъква слухове за истинност. 5К я гонят Сирената на сън.

Познавам две двойки с голяма разлика в полза на мъжа - стабилни семейства. Имам и приятел, който само по възрастни жени върти - такива си обича човека. Последната му е само 6 години по-голяма и ние сме в шок.

Общи условия

Активация на акаунт