Голяма разлика в годините..

• 23 005
  • 498
  •   1
Отговори
# 300
Не мога да накарам ММ да се регистрира тук, но мога да го цитирам - "повече с толкова млада никога. Учиш я, мъчиш се и накрая има риск друг да се възползва от уменията и."  Joy

# 301
На мен 3 години, така че също не мога да дам мнение от личен опит.

Абе Горджъс, няма ли да махнеш този аватар вече, че ... хич не си ми "горджъс" на него? Smiley

# 302
  • София
Какъв го искаш аватарът ми, давай - пожелание на клиента Grinning

Thaicho, прав е човека. За качествено обучение си плащаме като попове Grinning Той, хем про-боно, хем без гаранции.

# 303
Просто някой по- .... как да го кажа ... жив от този.
Хайде сега, аз да го избирам!
И после да ходя подире ти, че да му се наслаждавам ... Smiley

# 304
  • Агент под прикритие
Аз лично досега съм играл в диапазона +/- 5.

Не мога да накарам ММ да се регистрира тук, но мога да го цитирам - "повече с толкова млада никога. Учиш я, мъчиш се и накрая има риск друг да се възползва от уменията и."  Joy
Естествено, пред свършен факт... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако приемем, че не се е шегувал, е абсолютно прав и за това даже не ти трябва да си във връзка с такъв човек, за да го проумееш. Важи и за двата пола, естествено и.... no offence! Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 10:23 от Phoenix Wright

# 305
Той щото като пън седи и хич биля не се възползва. Вари го - печи го, дето има една приказка 😃

# 306
  • Агент под прикритие
Той щото като пън седи и хич биля не се възползва. Вари го - печи го, дето има една приказка 😃
Съмняваше ли се....? Joy

# 307
Аз лично досега съм играл в диапазона +/- 5.

Не мога да накарам ММ да се регистрира тук, но мога да го цитирам - "повече с толкова млада никога. Учиш я, мъчиш се и накрая има риск друг да се възползва от уменията и."  Joy
Естествено, пред свършен факт... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако приемем, че не се е шегувал, е абсолютно прав и за това даже не ти трябва да си във връзка с такъв човек, за да го проумееш. Важи и за двата пола, естествено и.... no offence! Simple Smile

Аз нещо не я разбирам тая шега , ама не е коректно да се навирам в личните отношения на хората. Какво толкова да обучаваш 30-годишна жена, тя до тези години си е формирала вече характера. Пък и при всяка една възраст няма нищо сигурно, никой не е вързан с вериги вече за другия.

# 308
Голям хуморист. Развесели ме Simple Smile

# 309
  • Пловдив
Аз съм бил с -15 до +3. Най-сериозна беше най-малката от тях. Най-качествените скандали правеше най-голямата. 😁

# 310
  • София
Съмняваше ли се....? Joy
Всички се възползваме, да не се правим на това, което не сме.
За друго иде реч - тук опита и познанието се сервира с виното. Превърташ едни 10-20 години и бам! Ако имаш акъл, направо с фуния могат да ти наливат Grinning

Аз съм бил с -15 до +3. Най-сериозна беше най-малката от тях. Най-качествените скандали правеше най-голямата. 😁
То си е до човек. Принципно, малката е трябвало да е скандалжийката, каката по-обрана.

# 311
Съмняваше ли се....? Joy
Всички се възползваме, да не се правим на това, което не сме.
За друго иде реч - тук опита и познанието се сервира с виното. Превърташ едни 10-20 години и бам! Ако имаш акъл, направо с фуния могат да ти наливат Grinning

То си е до човек. Принципно, малката е трябвало да е скандалжийката, каката по-обрана.

За друго иде реч - тук опита и познанието се сервира с виното - то по тази логика и от майка ми и баща ми мога да черпя опит, защо ми е да се обвързвам с 15 години по - възрастна жена или мъж ( ако съм жена) за тази цел ?

# 312
  • Агент под прикритие
Gorgeous, аз не знам защо продължавам да си мисля, че след определена възраст чужд акъл в чужда глава НЕ влиза... ама както и да е.
За "превъртането" на годините съм абсолютно съгласен - това си е бест шорткът евър. Ако стане де....

# 313
  • София
Защото мама и тате дават друг вид любов. Разбира се, техният опит е много важен!
Но и често скатават някои пикантерии, защото друго направление имат като родители.

Gorgeous, аз не знам защо продължавам да си мисля, че след определена възраст чужд акъл в чужда глава НЕ влиза... ама както и да е.
За "превъртането" на годините съм абсолютно съгласен - това си е бест шорткът евър. Ако стане де....
Феникс, за основни и базови неща - НЯМА КАК да наливаш в 30 годишна кратуна.
Но, за детайлите, нюансите, сладострастието, ако щеш - трябва си опит и може този опит да те открехне Grinning

# 314
Само за Горджъс, моля :

Скрит текст:
https://photogrist.com/wp-content/uploads/2018/08/Martin-K%C3%BChn.jpg    резни над силикона и си готова

Общи условия

Активация на акаунт