🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 16 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 210

Фърат и Гюнеш - баща и син, които продължават да ме вълнуват. Ейй, този малкия направо ми пълни душата. Невероятно надарено дете! Такъв синхрон се получи между Толга и Емир, сякаш гледам баща и син в реала.

# 211
Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Green Heart

Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover Green Heart Flowers Four Leaf Clover Green Heart

KissЧерна котка..Бял котарак!! 
Скрит текст:

*Петък - 13* !!
Чувствителни,романтични и..раними!!!

# 212
Здравейте! Хубав ден!

''Много хора правят грешката да смятат,
че струват толкова, колкото искат.''

Наполеон Хил

# 213
Здравейте, момичета!

Понякога сърцето ти се нуждае просто от слънчеви лъчи, чист въздух и ... мечти ...
Дай си ги!

Прекрасен ден!

# 214
Здравейте ,хайде да си изпием сутрешното кафе заедно и да се насладим на белият котарак с пуловерчето . 
На Еми синият цвят е любим с Толга .
Еми ,прочете ли ни разсъжденията в темата ?  Какво мислиш защо сега изпълзя снимката с родата с Чачо и Дуда как си правят закуска ?  Пресата не знам ще ги отрази ли ,на тях им дай сензация .
Това Ча да се задържи и заведе някоя при родата е постижение. От нас нищо не зависи ,коментираме си и дрънкаме . Пази Боже да опипват почвата и да се сгодят .
Ча или други актьори и любимци винаги се гледат и коментират гаджетата им .

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 14:53 от femmi2

# 215
Феми, чета редовно темата ви и  се изненадах от снимката на Чачо и Дуда, улисани с приготвяне на закуската - много семейно ми се видя! И това ме притесни - да не вземе да изскочи някоя новина за сватба. Чачо според мен е доста млад, за да мисли сериозно за брак и семейство, но шаманката си е таман за женене. Може и да го излъже ... ще се чуе. Ние не можем да направим нищо, освен да си коментираме и въздишаме по нашите любимци. И да се радваме на новите им проекти. Да им пожелаем здраве и много професионални успехи, а личният им живот си  е тяхно съкровено право.

Красавци!

# 216
Flowers Cherry BlossomФеми* красивия и игрив,делфинчето Чачо

с червените шорти е класика като Толга..
гледам го с удоволствие но нЕма как
да го коментирам постоянно..
и други ме разсейват!!
Heart Eyes Joy

Animal Paw Prints..за "Червен Дракон" не знам ,само *Червени топки/камбани**
който опитахме преди дни..
сега да разнообразим с *"Тримата влъхви"* (Three Wise Men) "– коледно име
 на едно елегантно (поне до един момент) съчетание от три вида уиски..

Толга,Чачо и Къванч често ги виждаме с чашата в ръка..
Cocktail Joy

Heart Eyes

# 217

Софиии, много лежерно днес в темата. Май само двечките ще опитаме "Тримата влъхви". А аз очаквах, прибирайки се вкъщи, че вече сте привършили с коктейлите и за мен сте оставили само коментари за четене, но ... ще пишем неизвинени отсъствия на момичетата - да видим как ще се реваншират!

# 218
Flowers Bouquet ЕМИ*  време е за Коледния шопинг и фирменото парти
 в края на годината и предполагам затова ги няма момичетата..
Yum Balloon

Joy Joy

# 219

За релакс и настроение след напрегнатия ден.

# 220

Flowers BouquetЕМИ* страхотни са Нур и г-н Иит..радост за очите..
любов и романтика на макс
усмихват ме като ги гледам и ти благодаря за удоволствието
от невероятните кадри..!!
Heart Eyes

Heart Heart

Blue Heart Purple Heart

Скрит текст:

Musical Note Gift Heart

# 221
Здравейте! Хубав ден!

Трябва да се събуждаме, като цветята, гледайки нагоре към небето и с усмивка - пълна с надежда

# 222
# 223
Здравейте, момичета!

“Влюбването не е избор. Да останеш влюбен е.”
 Неизвестен автор

Ако искате живота да ви се усмихне, подарете му прекрасното си настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 14:03 от Emiliya

# 224
Днес прочетох това... и ми се стори, че все едно е писано за Амине. Искрено се надявам, че скоро ще излезе от тази дупка, в която е попаднала.

Беше ме налегнало Мълчание…
Скрит текст:
Обичам го, загръща ме топло и се научих да потъвам в дълбините му без страх, без суетене, без да търся края. И толкова се наслаждавам, че го превърнах в зона на комфорт, свикнах с топлотата му и хич не ми се излиза от него. Не че въобще не говоря – призванието, с което се препитавам, е свързано с повече говорене, дори с пеене Simple Smile, понякога, рядко се виждам с приятели и общуваме, но е на минимум. И млъкнах Вътре в себе си. Никакъв диалог, ни монолог даже, ей така, мълчанка пълна, увисване в-не-знам-къде. Дори спрях да наблюдавам съзнателно какво тече, просто стоя на брега и гледам как минава водата – когато я има. Толкова се пуснах от всичкото, че май се изключих на макс.
И открих, че и това има някакъв предел в нашето измерение. Има пак дъно, макар и дълбочината му да се мени с времето и преживяванията. И от него те оттласква неизбежният импулс да продължиш напред, сега по-силен заради натрупаната в тишината сила. Протягаш се полека, разбутваш пластовете, в които си се заровил, и отваряш пространство за дишане, за поникване, за разлистване.
Пролет е, пролет Е вече…”

Ма Шанти Мая

Общи условия

Активация на акаунт