🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 16 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Днес прочетох това... и ми се стори, че все едно е писано за Амине. Искрено се надявам, че скоро ще излезе от тази дупка, в която е попаднала.

Беше ме налегнало Мълчание…
Скрит текст:
Обичам го, загръща ме топло и се научих да потъвам в дълбините му без страх, без суетене, без да търся края. И толкова се наслаждавам, че го превърнах в зона на комфорт, свикнах с топлотата му и хич не ми се излиза от него. Не че въобще не говоря – призванието, с което се препитавам, е свързано с повече говорене, дори с пеене Simple Smile, понякога, рядко се виждам с приятели и общуваме, но е на минимум. И млъкнах Вътре в себе си. Никакъв диалог, ни монолог даже, ей така, мълчанка пълна, увисване в-не-знам-къде. Дори спрях да наблюдавам съзнателно какво тече, просто стоя на брега и гледам как минава водата – когато я има. Толкова се пуснах от всичкото, че май се изключих на макс.
И открих, че и това има някакъв предел в нашето измерение. Има пак дъно, макар и дълбочината му да се мени с времето и преживяванията. И от него те оттласква неизбежният импулс да продължиш напред, сега по-силен заради натрупаната в тишината сила. Протягаш се полека, разбутваш пластовете, в които си се заровил, и отваряш пространство за дишане, за поникване, за разлистване.
Пролет е, пролет Е вече…”

Ма Шанти Мая
    Цеце, аз пък си мисля, че на Амине й харесва тази изолация и едва ли ще излезе от дупката. Грозника успя да пречупи характера й, да я моделира по своему и да я превърне в примерна домакиня и съпруга, която с трепет очаква появата на отбор дечица. Изчезна свободолюбивият дух и независимата и волна красавица. Амине като актриса и модел е минало, сега е съпругата на футболиста!

Чаровник!

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 14:28 от Emiliya

# 226

Има ли желаещи да споделят следобедното сладко изкушение с мен и Амине

музиката от Софи.

# 227

Flowers HibiscusМомичета* виждам днес сте на линия..прибрали сте се
от снощното парти и днешния шопинг
Joy с изключение на Феми*
но тя е по-специална..пише в две теми и следи Чачо, да не кривне от правия път с Шаманката..
Joy
но скоро ша се запише и тук щот,о съм приготвила нещо празнично и по-силно
за преглъщане и оглеждане в съботния следобед*
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Kissing Heart.. и с нашия красив, галантен романтик, всичко е още по - горещо!! Joy

# 228
# 229
Има ли желаещи да споделят следобедното
 сладко изкушение с мен и Амине

музиката от Софи.
Flowers HibiscusЦВЕТИ* с най-голямо удоволствие споделям страхотното изкушение
и музикален поздрав от красивата и успешна футболна съпруга Шакира*
 за другата красива футболна съпруга Амине*
която и показва и доказва ,че може да си съпруга на футболен милионер
без да се отказваш от собствената си кариера..!!
Sleeping

Soccer Soccer

# 230

Цвети, иска ли питане - веднага се присъединявам към следобедното изкушение на фона на игривата песен, с която Софи ни зарадва!
      От мен - романтикът Чънар - харесват ми сцените с Ляле.

# 231
Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми харесва тук Чънар
ама супер романтично ве..трябва и малко еротика..такъв мъж да те носи на ръце,
да те сложи в леглото и после само да те гали по бузата и целува по челото
малко неестествено,да не кажа неуважително* към Дамата
Joy Joy

..по ме кефи разбитото* сърце
на г-н Иит
Joy Joy Joy

# 232

Софиии, за еротика в турски сериал можем само да си мечтаем. Няма скоро да видим нещо еротично там. Давай по-скоро да изпращаме Толга в Холивуд, за да се насладим и на тази страна от таланта му.
     Представям си този темпераментен мъж, който така нагледно показва разбитото си сърце, как ще демонстрира любовта си. Охх, много се размечтах ... въображението ми взе да работи с пълна сила.Stuck Out Tongue Winking Eye  Да поохладя малко страстите и да се върна на романтиката.

# 233

Flowers BouquetОхх,Толга в Холивуд ще е сбъдната мечта..
като начало и на Netflix* ще съм мноого доволна
 и ако направят комбина с Чачо
ще е страхотно.. ех,мечти..мечти !!
Heart Eyes

# 234

Цецеее, Цветии, пуснете  нещо да ни върнете в реала, че ние със Софи съвсем се размечтахме. Ще започнем и сценарий да пишем!
     За кой ли път - любимата ми снимка?! Ехаа, хубавец мамин!

# 235
РЕАЛА......

Ето го най-после и Каран, синът  на  Бурак Озчивит.

Скрит текст:

# 236

Flowers BouquetНа мен всички снимки на Толга от 2015* са ми любими..
тази година е неотразим, навсякъде е супер секси мъж..

интересно съвпадение.. и Анас* е същия през 2015..
Heart Eyes Joy

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* наистина ни върна в реала
с Грозника и Албанската пиявица..
Hands V

# 237

Цвети, ти добре ни пренесе в реала - и Грозника, и албанската пиявица направо ме повдигнаха от стола. А снимките с Каран ме убедиха, че има и по-големи позьори от Алмеда. Толкова фалшиво позиране, без да се усеща силната връзка между майка и нейното чедо, не бях виждала.
    Каран е сладур - прилича ми на Бурак! Но от нашето бебе по-сладко няма! Само дано всичко е наред с Ефехан, за да се успокоят и родителите и близките му, пък и Алмеда започна да ми липсва - толкова дълго не се е появявала!

Софи, за нас - да можем да "смелем безболезнено" половинките на Толга и Амине.

# 238
# 239
Да довърша разказа си на 12 епизод - "Шампион"

Дервиш посреща в къщата си Фърат и Гюнеш и веднага насочва вниманието на Фърат към предстоящия международен боксов мач, на който противник на Кафкас ще бъде най-силният боксьор от Гърция.
Спокойствието, с което Фърат приема тази новина и желанието му да тренира младежите озадачават Дервиш. Рюзгар също подозира, че Фърат е доносник на полицията.

Дервиш и Рюзгар подготвят план, за да подложат на изпитание коректността на Фърат.
Един от младежите в залата споделя с Фърат, че  момчетата ги грози смъртна опасност, защото ги подготвят за боеве в клетката. Съобщава датата и мястото, на което ще се проведат боевете и моли за помощ.
Фърат веднага предава информацията на комисаря и Яман.
Полицията е вдигната на крак и в уреченото време обсаждат халето, с единствената цел да арестуват Дервиш.

Зафер със своя отбор пътуват за участие в младежкия турнир по бокс. Победата им на този турнир ще подпомогне разрешаването на проблема с дълговете на залата.
     Фърат също придружава младежите от отбора на Дервиш. Огромно е изумлението му, когато пристигайки в залата вижда афиша за младежкия турнир и разбира, че Дервиш му е устроил капан.

Полицаите, начело с комисаря чакат знак от Фърат, за да нахлуят в халето.
А Дервиш наблюдава действията на полицията и е готов да даде заповед за убийството на Фърат.

Интересна е срещата между Дервиш и Яман - двама приятели от детство, а сега смъртни врагове. Но все още не е ясно защо двамата са толкова озлобени един към друг. И защо Дервиш остана като вцепенен от името, което му прошепна Яман - „българката Елза”. Това е любовта на живота му, жената, заради която изоставя дъщеря си. И тук ще има интересно развитие!

Общи условия

Активация на акаунт