🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 24

• 15 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Честит празник на всички студенти- бивши и настоящи

''Има едно брилянтно дете, заключено във всеки студент.“
Марва Колинс

Студентката от ''Америка''

# 136
# 137

Какъв красавец е Толга на премиерата на "Шампион"!

# 138
Добро утро.

# 139

Hearts

Tada Wine Glass

Скрит текст:

."*.Тя слиза от хълма, слиза танцувайки..
движи се грациозно, а прахта я целува..
движи си кръста и бедрата така, като никоя друга..
Кожата и е мургава, а усмивката с цвят като луната,
има черти на бяла,има и черти на черна..
чудесна смесица от всичко на тази земя.

Танцувай мургавелке,просто танцувай,
танцувай като никоя друга..
поклащайки бедрата си,
поклащайки кръста си..

стъпвай грациозно и ме
вземи със себе си в лудостта!!

танцувай като никоя друга.."*"..

# 140
Здравейте, момичета!

"Да говорим за проблемите си е най-голямата ни пристрастеност. Разрушете навика – говорете за радостите си!''
Рита Скиано

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много обич и сбъднати мечти!

стъпвай грациозно и ме
вземи със себе си в лудостта!!

танцувай като никоя друга.

# 141
Здравейте! Честит имен ден на именниците!

"Всеки от нас има по едно сърце, което прелива от чувства. На някои от любов. На други от завист, алчност и омраза. В крайна сметка, щастието се състои в това, да разбереш, че си от първите."
 Силвия Кристъл

# 142
"Всеки от нас има по едно сърце, което прелива от чувства. На някои от любов. На други от завист, алчност и омраза. В крайна сметка, щастието се състои в това, да разбереш, че си от първите."
 Силвия Кристъл

Наистина сърцето на Фърат прелива от чувства. Но дали завистта, алчността и омразата на другите няма да пречупят характера му, или ще го направят още по-силен.
Със своята доверчивост и добронамереност се остави Яман и комисаря да го манипулират. Бясна съм на треньора, обича Фърат, загрижен е за Гюнеш, а в същото време не постъпи честно. Хубаво, иска да притисне Дервиш и да го вкара в затвора, но защо не каза на Фърат, че Дервиш е дядо на Гюнеш. Тези съзнателно премълчани истини ме вбесяват. Превърна Фърат в доносник, изпрати го в дома на Дервиш, за да могат отблизо да го следят и го остави да си мисли, че единственото им  желание е да запазят живота на бащата и сина.
     Фърат се подведе и поддаде на на техните внушения, но съмнението не го напусна и няколко пъти попита не крият ли нещо от него.

Не мога да разгадая все още Дервиш - иска Фърат отново да се превърне в непобедимия Кафкас, уредил му е международен мач с известен боксьор от Гърция и желанието му е за Шампиона  да се говори и извън пределите на Турция, а в същото време го подозира и следи, готов е дори да го убие, без значение, че е баща на Гюнеш.  

# 143
Здравейте  Hug
Софи Hug bouquet така ме зареди с тази песен и този кадифен глас  Heart Eyes newsm19
Цитат
Емиии bouquet и гифките са прекрасни с танцуващите влюбени. От мен нещо романтичн от Иглесияс. Оставям на Еми да сложи гифки на Ийт и Нур и Ча
Чачо не го бива в танците  Joy На сватбата на специалната колежка , това не са мой думи , а негови когато са го питали за Хазал . На сватбата тропна хорце .
Скрит текст:

давай по едно силно питие и сме в джаза , направо ми иде да му се метна Joy не мога да плувам , морячето като се давя шЪ ми  направи изкуствено дишане:joy:

Лято 2018 на неговата яхта спортува да е във форма за Протектора
Скрит текст:

Слагам линк  да разгледате, снимките са много.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 15:31 от femmi2

# 144

Феми, съжалявам, че на тази хубава песен не мога да сложа гифки, защото Нур и Ийт не ни подариха нито един танц. Но ще сложа блуса на Толга и Алмеда - обожавам музиката, на която танцуват. Изпълнението им също много ме впечатли. Това са единствените кадри, на които албанската пиявица не ме дразни.

И нещо от Чачо:

По повод изцепките на Джан, много ми хареса коментара на рускините за учениците, отишли за автографи на снимачната площадка при Толгахан.
Цитат
💫Поклонники Толгахана Сайышмана посетили съемки сериала Чемпион. И в Испанию ездить не пришлось 😜

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 18:49 от Emiliya

# 145

Heart EyesАлперен и Айча Туран в нов сериал .Харесвам Алперен готин е и добър артист от младите .  Желая успех и да се задържи на екран сериала .Сега окапаха от новите ,но ще дойдат следващите .  

Емиии и аз  ги харесвам тук  с Алмеда  bouquet

Чачо е страхотен  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 20:36 от femmi2

# 146
давай по едно силно питие и сме в джаза , направо ми иде да му се метна Joy не мога да плувам , морячето като се давя шЪ ми  направи изкуствено дишане  Blush smile3544
     За питието веднага ще се подредя. Само Софи да избере коктейла, че от алкохол нищо не разбирам!
      Алперен не може да ме развълнува - стигат ми Толга и Чачо и ... червените им шорти. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 147
Емиии ,тия прословути червени шорти и тяло го изръфахме Joy
Жестоки са  ,код ,жълто,код червено горещооо .
Тоя коджа да казва най - после ше го бъде ли няма ли ,щото се изнервяме с това мълчание . Залагам ,че са поредните измислици.

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 15:32 от femmi2

# 148
Flowers Cherry Blossom Феми* това което си донесла от "падругите" е зашеметяващо..
гледам,гледам и нЕмога са нагледам..станах разногледа..
Чачо кат,делфин красив и игрив*..
Joy Joy

Heart Eyesне знам какво питие ша ти укроти страстите,
и не само твоите,мераците са за всички ни..
затова - *Червени топки* /Red Balls/ камбанки*
Joy Tropical Drink
..водка с вкус на нар,кокосов ром,бадемов ликьор,сладък вермут,лайм..
и коктейлни черешки,както подсказва името..
Joy
Скрит текст:
Tropical Drink Joy
вчера влезнах във вашата тема за Чачо и прочетох
какво сте писали за Джан и визията на Чачо..
 прочете ли за затворника*
Joy Hands V

Flowers BouquetЕМИ*  нашия красавец е страхотен..
и той има сцена със сини шорти как излиза от басейна когато искаше
да удави братовчед си, пусни ги,моля те..!!
Hands Ok Hand

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 06:51 от EvaKrusteva

# 149

Общи условия

Активация на акаунт