Образователен Говорилник - release 3

• 19 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Как така Нико не са е Британика, нали сто пъти го каза? 'бах тва триене!

Заради вас си изкарах ей сега един стол на балкона и му седнах. Чакам да изстине плънката за агнешката плешка. Татко ми показа онлайн как се пълни, да видим каква ще я натворя, или и аз като кучето дето гледало месаря.

# 211
  • София
И китките си трихме Simple Smile

Лейка, и аз като Бърди да попитам - как така Нико не са в Британика Flushed?

# 212
  • София
Що ги трихте, аз успях да видя на Мецан терасите и май на Амели2

# 213
  • София
Трихме си терасите 😄😄😄
Ми не е честно така! Поне малко по-дълго да ги бяхте оставили - човек да не отиде да боядисва яйца! Joy

# 214
  • София
Могат пак да качат снимките, нали са им някъде из телефоните.

# 215
  • София
Стига с тия тераси, бре, кажете за Нико, че ще пукна от любопитство Joy

# 216
  • София
Sunglasses

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 19:24 от Аш

# 217
  • софия
Трихме си терасите 😄😄😄
Ми не е честно така! Поне малко по-дълго да ги бяхте оставили - човек да не отиде да боядисва яйца! Joy
за сметка на това моите са така :

Скрит текст:

# 218
  • София
Аз китки по тераси нямам. По-голям унищожител на растения от мен няма. Бия Амели със сигурност. Успях дори драцена да уморя 😥
Но исках да ви покажа бенджамина, който ми подари съфорумка - една страхотна мацка, която познавам благодарение на форума:

И който вече е по-висок от мен (но оцеля благодарение на другите домашни, не мен). Та, е, затва ми е ценен форумът: заради ценните и трайни неща в живота, които имах късмет да ми “донесе”.

# 219
  • софия
МИленитка, точно драцена уморих. Няколко годишна, подари ми я дружка като замина за Канада, добре че ме обича жената и не ми се сърди. Иначе използвам саксията на драцената за рисуване Simple Smile

# 220
  • София
Аш, много сладка! Започвам да дебна моя, да го хвана как чете, че да го снимам. До Коледа може и да успея. Joy

Изтрих.

Миленита, супер ти е бенджамина. И аз имам един такъв голям, който още не съм уморила. Но има време. Joy

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 19:01 от sanaka

# 221
  • София
Благодаря Simple Smile пропуснах да поясня, че е вече 12-годишен и нямаше и 20см, като ми го подари Simple Smile

# 222
  • София
Миленита, да не те плаша, ама аз един такъв успях да уморя за няколко месеца Grinning

По принцип цветята вкъщи виреят, когато не аз се грижа за тях.

Санака, ливадата е невероятна. ММ със сигурност ще ти завиди.

# 223
Ох, страхотен двор. Миналата година купих на майка ми 7-8 кила луковици лалета, зюмбюли и нарциси. Сега съседката ни ходи да коси моравата и само дразни със снимки.

# 224
Който видял, видял.

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 18:57 от Татко Мецан

Общи условия

Активация на акаунт