Образователен Говорилник - release 3

• 18 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Явно на Британика им изтече рекламата, сега ме спамват с испанското училище. Сградата доста добре изглежда, останалото не го слушах, не слушам реклами.

Леле, сега намериха някакъв психолог-фройдист да обяснява за катастрофата - от раждането на детето била тръгнала катастрофата, това било бунт, той бил убил всички! Откъде ги намират такива, три минути слава! Ореол им сложи, направи ги по-известни, отколкото заслужават. Просто не им е дремело на цялата компания, никакви бунтове, правят си каквото си искат.

# 496
  • София
Ами, бунтува се човекът, к'во - срещу къщата на пъпа на София, срещу Q 7-ицата, срещу безлимитните джобни, срешу липсата на ограничения, срещу уреждане в най-топ училища. 'Ми, то си е за бунт! Laughing

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 19:30 от sanaka

# 497
  • София
Интересно, че вече някой да п...е публично, и веднага психолози викат да обясняват защо станало така, и то все до Фройд опират.

# 498
  • в страната на чудесата
Ми много психолози има, търсят си трибуна Simple Smile Simple Smile
Шегувам се.

# 499
  • София
То не е баш за шега, а е съвсем вярно. Модерно стана, все едно психолозите притежават някакво тайно знание. Ми, не е тайно това знание, учи се! Край, и аз ще стана психолог, поне да допълня комплекта, и без това ги изяждам и техните учебници! И няма да съм фройдист!

# 500
Бяхме, до днеска.
Сега ни уведомиха, че нямат места.

# 501
  • София
То не е баш за шега, а е съвсем вярно. Модерно стана, все едно психолозите притежават някакво тайно знание. Ми, не е тайно това знание, учи се! Край, и аз ще стана психолог, поне да допълня комплекта, и без това ги изяждам и техните учебници! И няма да съм фройдист!
Давай Анди - ние тука от форума ще помагаме и ще даваме акъл безплатно. Всяка ситуация ще анализираме, ще дъвчем, предъвкваме и т.н. - знаеш, че можем Joy

# 502
  • София
Сигурно няма да повярваш, но тук болшинството от хората в темата, а и други хора от форума, чудесно се ориентирате в ситуации и случаи много по-добре, отколкото доста хора с дипломи. На моменти много ми се иска да им натрия носовете на някои "колеги" и да ги изпратя да  четат тук, че да вземат пример. Може да се ритаме по кокалчетата тук, обаче сте много повече в час, отколкото доста специалисти. Сериозно го казвам.

# 503
  • София
Титина, е как така? Не бяхте ли даже платили? Много грубо от тяхна страна, нали уж имаха място... Човек тъкмо е спокоен, че си е намерил училище и бам, няма места!

# 504
  • в страната на чудесата
Бяхме, до днеска.
Сега ни уведомиха, че нямат места.
Къде нямат места??
Мои приятели се върнаха от ЮАР. Детето беше в свети Георги 1 година, за която успя да проговори български (те у дома не говорят езика, само единият родител е БГ). Освен че проговори, прописа и пр. на БГ, сега е в друго ЧУ, тъй като решиха, че с езика няма проблем а пилучават подобна услуга.
Обмислете БГ училище.
Други приятели се върнаха от Чикаго, записаха детето в 4 клас в ДУ!!! За мой ужас. Те се оказаха доста спокойни. Имаше културелен шок, но те вдигнаха рамене, казаха мнооого странно, ама то така си е българското училище и детето си се оправя чудесно.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 20:14 от Leika_moja

# 505
  • София
Титина, много кофти са постъпили!

Анди, гледах го тоя, чак на смях ме изби, толкова патетично глупаво беше.

# 506
Титина, е как така? Не бяхте ли даже платили? Много грубо от тяхна страна, нали уж имаха място... Човек тъкмо е спокоен, че си е намерил училище и бам, няма места!
Обяснението е, че хората е трябвало да си заминат и заради Ковид са решили, че България е по-сейф и са решили да останат.
Да сме чакали, ако се освободи место, щели да го вземат.
Платили сме депозит, и за това и кандидатствахме една година преди да се върнем. Това беше и каквото те ни посъветваха, за да му запазим место.

# 507
  • в страната на чудесата
Titina, кой български клас ще е детето?

# 508
В Български клас не знам , той  пише и чете, но разбирането хич го няма. Американски ще е 5.

# 509
  • София
Обяснението е, че хората е трябвало да си заминат и заради Ковид са решили, че България е по-сейф и са решили да останат.
Да сме чакали, ако се освободи место, щели да го вземат.
Платили сме депозит, и за това и кандидатствахме една година преди да се върнем. Това беше и каквото те ни посъветваха, за да му запазим место.
Доста непочтено, бих казала.

Общи условия

Активация на акаунт