КАУФЛАНД - тема 39

• 58 047
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
И на нас се случи същото със зехтина, уж под 10 лв, а всъщност на редовна цена

# 361
Ами да сте го взели на уж цената.

# 362
Там си зависи от управителя според мен. Както навсякъде всъщност. Аз ходя в два магазина, когато ходя изобщо. Ходя за определени неща, които само там намирам. До нас преди години имаше техен магазин, но го затвориха. Обичах да пазарувам там, въпреки че беше скъпо, понеже купувах само каквото ми е необходимо. Тоест реално харчех по малко въпреки по скъпите цени. В Кауфланд като вляза и харча повече и доста често за глупости.

# 363
В Билла не стъпвам. Naughty

Тази статия е много тенденциозна, неведнъж се натъквам на подобни оплювания и мисля, че са дело на конкуренция.
Стават грешки, не само в К, но чак пък измами, изобщо не е така. Peace

Мен миналия ден също щяха да ме измамят Sunglasses, в друг магазин. Вместо 8 кюфтета ми бяха маркирали 88. Laughing
Да пиша ли статия за този магазин?

# 364
В Билла не стъпвам. Naughty

Тази статия е много тенденциозна, неведнъж се натъквам на подобни оплювания и мисля, че са дело на конкуренция.
Стават грешки, не само в К, но чак пък измами, изобщо не е така. Peace

Мен миналия ден също щяха да ме измамят Sunglasses, в друг магазин. Вместо 8 кюфтета ми бяха маркирали 88. Laughing
Да пиша ли статия за този магазин?
Аз четох оригиналния пост във фейсбук - това тук е копирано едно към едно. Факт е, че редовно има грешки, не само в К, в Лидл също ми се е случвало. Затова се проверява бележката веднага след касата и ако има разлики, на информация  да ми върнат разликата.

# 365
Помните ли туристическите обувки , които първо бяха по около 40 лв., после -25 ?Днес случайно видях (в Овча купел-София) два чифта дамски -синьо/розово и едни мъжки кафяви -по 11 лв. са .Взех си 41 номер и остана 40 , мъжките са 45 номер.(ако някой има нужда и е в района...Брадли ?Намират се в първия кош срещу филтрите за кани за вода.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 16:36 от denyil

# 366
В брошурата има два вида гофретници. 3в1 и само гофретник, на този 3в1 пише, че е 750 вата, на другия - с реле за регистрация на температурата
Някой с препоръки, какво да гледам при купуването на гофретника?

# 367
  • shumen
Била и аз не го харесвам като магазин.А и там цените са по-високи отколкото в другите магазини.

# 368
  • Русе
Как е положението във вашите магазини?
Отидох за моркови, цвекло, нар - нямаше. От витрините на самообслужване исках да взема пържола от бут и ето какво намерих

От коледните украси имаше само някакви звезди и 15 бр. топки с диаметър 3 мм за 1,99 лв.
Тръгнах си само с един черен шоколад Рошен. Утре ще ида с ММ за един пакет Омо, че нямаше как да мъкна 8 кг. на ръка. Надявам се да са заредили липсващите стоки.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 00:56 от viki_1974

# 369
Уау! Аз такова нещо не съм сварвала в никой магазин. Дано си прочистват застояли стоки. А може просто да подреждат, че мога да си представя какво е било след празничната офанзива.

Днес брошурата е навреме: https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

# 370
БлАгодаря на Поли за брошурата.

# 371
Много благодаря за брошурата.
Някой да има такъв пречиствател за въздух?. Не пише с какъв филтър работи. Ако някой има такъв моля за инфо от къде се взимат и колко струват филтрите, както и дали пречиствателят върли работа.

Знам, че сигурно марков (например Филипс) е по-добре, но бюджетът е ограничен.

# 372
  • Пловдив
Набелязах и аз някои неща...маскарпоне, бишкоти, то.сиренца Хохланд, капсули кафе Simple Smile шоко тюфели-препоръчвам ги! Тези от 4стр. горе.

# 373
До колкото знам от 06 януари ще има нова подредба на стоките в магазините. Може за това да не са заредили.

# 374
Имало е проблем с хладилната техника и трябва да се освободи всичко, за да могат техниците да работят. Стоката се прибира в минусова камера в склада до отстраняване на проблема. Скоро ще има инвентаризация - 11/12.01

Общи условия

Активация на акаунт