КАУФЛАНД - тема 39

• 58 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
И аз в Ямбол се натъкнах на страшни находки хихи
Имаше и ботушки за момиче на 1 лв
Ританки за бебе 0.80 ст
Сутиени за кърмачки 0.80 ст
И доста други неща но една мега нагла лелка беше събрала всичко в количката си и си ги разглеждаше на спокойствие и се чудеше кое да вземе кое да остави но най ме е яд за ританките ... но нищо здраве да е другия път дано има и за нас

# 466
Ританки за бебе 0.80 ст
И доста други неща но една мега нагла лелка беше събрала всичко в количката си и си ги разглеждаше на спокойствие и се чудеше кое да вземе кое да остави но най ме е яд за ританките ... но нищо здраве да е другия път дано има и за нас

Тези работи се намират при преоценените стоки ли?

# 467
Точно за Ямбол ли питате защото до колкото съм чела във всеки филиал са на различни места

Ританки за бебе 0.80 ст

# 468
Точно за Ямбол ли питате защото до колкото съм чела във всеки филиал са на различни места

Ританки за бебе 0.80 ст

За Пловдив. Не съм засичала такива освен счупени,спукани,скъсани.

# 469
В Ямбол са в края в кошовете  и при преоценените съм засичала но на дънки за бременни на 1.20 не бях попадала и макар че чакам всеки миг момента да настъпи ги взех хаха

Ританки за бебе 0.80 ст

# 470
  • оттам, откъдето започва България
Супер находки! Браво на вас!

# 471
  • Бургас
Момичета, не слагайте такива цитати-чаршафи, моля Simple Smile Иначе честито за находките! Не ходя често в Кауфланд, но колкото и пъти целенасочено да съм разглеждала, никога не съм попадала на такива благини Grinning

# 472
И аз не съм виждала такива нехранителни намалени. Поздравления на успелите. Находките са супер.

# 473
  • СОФИЯ
Мен ме интересува т.нар. кутия за прибори /разтегателна/ от стр. 41 на настоящата брошура. Най-рано в събота ще стигна до магазина, дали ще свърши работа за нестандартно като размер чекмедже https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

# 474
  • София
В края на лятото си взех обувки за плаж за 1 лв. от магазина на Пещерско шосе. Бяха в специален кош малко преди касите, близо до преоценените хранителни неща. Имаше и няколко детски дрешки, но не се загледах какви са. Бяха на подобни цени.

# 475
  • sofia
Мен ме интересува т.нар. кутия за прибори /разтегателна/ от стр. 41 на настоящата брошура. Най-рано в събота ще стигна до магазина, дали ще свърши работа за нестандартно като размер чекмедже https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/broshuri.html

Ще върши работа. Имам такава от лидл - същата е. Моята е в чекмедже от 60 см и пасва точно. Тези, издърпващите се отстрани са достатъчно дръпнати, за да се сложи нещо в тях. Ако се дръпнат повече ще се извадят.
В сивата малка приставка съм сложила вилиците и лъжиците, а отдолу нещо, които рядко ползвам. Ако сложиш в бялото прибори, тая приставка става неудобна за ползване, защото трябва да я повдигаш при всяко вадене.

ПП: От както Кауфланд почнаха да следват лидълската тъпотия с наличностите при дрехи и домакински работи, абсолютно нищо не съм купувала! Преди все попадах на нещо намалено и читаво. Е, основно гащи, чорапи, пижами, ама сега и това не купувам от там.

# 476
МинАла съм се, моите дънки ги взех за 1,25лв. Joy

# 477
Скъпотия Grinning

МинАла съм се, моите дънки ги взех за 1,25лв. Joy

# 478
  • Карлово
Чудя се на какво основание ги пускат на такива цени. Моля само счетоводител да ми отговори.
Имам стоки за ликвидация, но не намирам основанието.

# 479
Да ви питам за тия стоки със задраскан баркод и бял етикет - цената накрая като на етикета ли е или трябва да се маркира на устройството, за да се разбере на касата как ще излезе?

Общи условия

Активация на акаунт