КАУФЛАНД - тема 39

• 57 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Купих филтри с магнезий 3бр за 15лв, декоративни възглавнички на Тед, различни видове за 3лв, подходящи за дивана ни, супер са за парите си

# 586
  • Варна

Ето я вечерята ми с помощта на грил тигана. Sunglasses
Мъжът хем приготви нещата, хем не спря да мрънка, че този тиган бил ненужен, на обикновен щяло да стане същото. Joy

Днес е решил да ме нервира Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
И на скара стават на черти.
Прав е мъж ти ☺

# 588
Какъв е тоя мъж дето за 13 лева мрънка.  Twisted Evil

# 589
  • Буркина Фасо
И на скара стават на черти.
Прав е мъж ти ☺
но на обикновен тиган няма черти.

# 590
  • София
Забелязах, че равните Брио бяха с една крива дръжка... Та ме съмнява и в другите тиган, тави да има проблем, за това ги пуснали на тази цена. Преди време на тази марка поръчах от емаг, и познайте, тиганът беше с мнооогооо леко нарушение на дъното от долната страна, почти незабележимо. Ююю

# 591
  • shumen
И аз ходих по обяд до К и успях да взема всичко,което бях набелязала от брошурата.Исках една кайма за принцеси,която е на 1,09 пакетче,но нямаше,и взех от тази в брошурата.Е,и тя не е лоша.

# 592
  • Пловдив
Аз взех стъклена кана за топла вода. Ползвам за чай, та поне да не ври в пластмаса...

# 593
Аз вчех тази стъклена кана на редовна цена преди година. Много ми харесва. Спря да свети на второот пускане, но е различно спрямо пластмасовата.

# 594
  • Пловдив
Аз вчех тази стъклена кана на редовна цена преди година. Много ми харесва. Спря да свети на второот пускане, но е различно спрямо пластмасовата.

какво не свети...?Същата марка ли е ?

# 595
  • оттам, откъдето започва България
Купих филтри с магнезий 3бр за 15лв, декоративни възглавнички на Тед, различни видове за 3лв, подходящи за дивана ни, супер са за парите си
Скрит текст:

И аз имам от тези възглавнички от предни промоции. Принципно са хубави, но лошото е, че пише, че не се перат. Не че не ги изпрах. Simple Smile Само дето кожата подпухна на някои места.

# 596
  • Варна
Единствено в този тиган ме смущава дръжката, нали е сгъваема. Та вчера още преди да го измия го повъртях в ръката - ами тя се сгъва, когато й скимне... Ами ако изтърва храната на пода? Stuck Out Tongue Winking Eye
При вас така ли е или моят е избрал дефектен тиган? Joy

Сега събирам идеи какво още да си приготвям на него. На мен ми хареса на първо четене, особено тиквичките Grinning

# 597

Същата е. Имаше нещо като лед осветление, което се сменя повреме на загряването на водата. При мен спря да свети много бързо

# 598
  • Русе

Същата е. Имаше нещо като лед осветление, което се сменя повреме на загряването на водата. При мен спря да свети много бързо
Аа, не е болка за умиране. Тъкмо по-малко ток да ти харчи Wink
Аз сега се замислих след като ти работи вече година, дали да не купя за село една такава кана. Че откога се каня да сменям настоящата, но 60 лв за Филипс иноксова не ми се дават.

# 599
Единствено в този тиган ме смущава дръжката, нали е сгъваема. Та вчера още преди да го измия го повъртях в ръката - ами тя се сгъва, когато й скимне... Ами ако изтърва храната на пода? Stuck Out Tongue Winking Eye
При вас така ли е или моят е избрал дефектен тиган? Joy

Сега събирам идеи какво още да си приготвям на него. На мен ми хареса на първо четене, особено тиквичките Grinning

Палачинки.😄...на черти.

Ами за каквото си го взела и каквото ядеш...за това обикновено се ползва.

Този ще ти е за тиквички. За друго - друг тиган. Трябва и производителите на тигани все пак да печелят...

Общи условия

Активация на акаунт