Звездни компромати - Декември'19

• 233 409
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 010
Чета, че Краси Радков се развежда след 15 години брак. Жалко, ако е истина. Имат малко дете.

# 2 011
  • София
Моля някой да ме просветли коя е Лена Перминова, освен че има безбожно дълги крака и стар мъж, който предполагам е богат.
Много е влюбен мъжът на Тоца, иначе не си обяснявам охотата, с която позира на всички снимки.

# 2 012
  • Пловдив
Моля някой да ме просветли коя е Лена Перминова, освен че има безбожно дълги крака и стар мъж, който предполагам е богат.
Няма какво да предполагаш, очевидно е финансово красив.

# 2 013
  • Пловдив
Няма какво да предполагаш, очевидно е финансово красив.

Ами и на мен ми стана любопитно, та направих справка в гугъла. Тя била манекенка, влязла в затвора за разпространение на наркотици и той, заслепен от нея я измъкнал от Сибир (където била заточена явно). А той е олигарх, близък и до Путин.
Скрит текст:
Председател е на Съвета на директорите на „Национална резервна корпорация“ ЗАО – холдингово дружество начело на корпоративна група с над 100 предприятия, сред които по-известни са Националната резервна банка (97 %) в Москва и Енергобанк (97 %) в Киев, „Аерофлот – руски авиолинии“ (15 %), „Корпорация Енергомашекспорт“, вестниците „Новая газета“ и „Московски кореспондент“ – всичките в Москва, вестниците Independent и Evening Standard в Лондон, други финансови, промишлени, транспортни, туристически, медийни компании в Русия, Украйна, Швейцария, Франция, Италия.

Лена Перминова - от сибирския затвор до модните библии https://fashioninside.bg/fashion/da-bydesh-elena-perminova-7-autfita-za-7-dni/

# 2 014
Тоцкин Бест преживява искрен ужас и страх от брадатия дядка, но важното е, че и този феноменален момент е запечатан и идните поколения ще могат да съзерцават ококорено-ошашавеното му личице.

# 2 015
Поне за коси са й стигнали парите. А не ги мие, да не ги изхаби.

# 2 016
Не ми харесва Лена, по-комерсиална красота притежава.

# 2 017
Сперминова бетер бг бръмчалка или може щот е   чужбинка?

# 2 018
  • на пистата
Вярно е,че са същите бръмчалки...обаче да му се не види не евтинеят като нашите.И Палуна има мъж милионер ама изглежда пошло..Чужбинските бръмчалки поне изглеждат по класни 😂

# 2 019
За мен ,Тоцка доста и редовно си плиска легена.Бих използвала "първа среща с дядо Коледа",но не и "първи контакт с дядо Коледа".Някак си,все едно Бестчо се среща с извънземно.

п.с. (то извънземното живее с него,но е още малък да го разбере,след 20-на години като види какви ги е поствала майка му ,ще се хване за главата)

# 2 020
Перминова има цяла тема в един небългарски форум и на първа страница виси видео на мъжа ѝ , в хотелска стая с две пеперуди. Видеото е абсолютен натюрел, тук в нашия форум  за такова нещо предполагам, че се получава доживотен бан.
Та видеото е заснето след второто им дете иначе са много щастливо семейство .

# 2 021
  • Rock & Roll feeling ...
Тоци е такава мекица. От мига в който видях обзавеждането на семейната им къща в Перник ми стана ясно,че там положението е страш-но. Иначе на последните снимки ( от разкрития комплекс и пазара ) изглеждат средностатистически нормални хора.  Малкия прилича на мъжа й в стойката... и тумбачето.
За угаждането, мисля че тя му угажда в леглото , той - в живота. Да са живи и здрави. И ако може да си заключат инстаграма.

Лима, Валентина и Сиена
Скрит текст:

# 2 022
А защо те? Аз нямам социални мрежи и ми е екстра, например. Мамата е фул хаус, направо роял флаш 😂

# 2 023
С други думи, добре, че се е родила Лена, та да учи другите на "неподражаемия си стил" и вкус....Ама то ясно си е написано-ако не е богатият и мъж-олигарх, ще види бял свят друг път.....
Поредната "модна икона"....😥

# 2 024
  • Пловдив
Нашите поне в затвора не са лежали, а тя и от там е минала.

Общи условия

Активация на акаунт