Лакове за нокти - 133

• 36 900
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
След добронамерената забележка на Кристал
Скрит текст:
Ако на някого не му харесва отново ,съжалявам толкова мога.
Не съм профи маникюристка .

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 12:52 от X.T

# 571
От днешното ходене до Лили, ще ги пробвам на следващото лакиране 😎

И аз си взех този скейл на Пърфект, обаче съм го слагала 2 пъти и двата ми образува отвратителни огромни балони. Сподели като го пробваш дали и при теб е така - лакът, над който го сложих, съм носила и преди и никога не ми е правил такива номера, затова подозирам Пърфект-а.
Х.Т. непоискан, но добронаменрен съвет от мен  - почиствай изцапаните кожички, наживо може да не личат, но снимките винаги ги улавят Simple Smile

# 572
Х.Т., защо е нужен този тон? Не  смятам, че темата е в този дух, ако не ти е приятно тук е лесно. Сред нас няма професионални маникюристни, всички сме правили грешки, не се засягай толкова.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 13:27 от ARIA*

# 573
Не съм се засегнала,защо смятате така?
И как ми преценихте тона?
Както виждате поправих се и качих снимка.
Вече след това ,ако не ви харесва Ок.
Приятно ми е и затова съм в тази тема.
Благодаря, че ми казахте ,че ако  ми е неприятно мога да я напусна.

# 574
# 575
Аз виновен! 🤭🤭🤭

# 576
Моят много бързо се обели,може би защото сложих отдолу задравителя на Евелин 8 в 1.
😔
Ще се радвам да споделиш мнение при теб как е с трайността.

# 577
Моят много бързо се обели,може би защото сложих отдолу задравителя на Евелин 8 в 1.
😔
Ще се радвам да споделиш мнение при теб как е с трайността.
Ще споделя задължително! 😊😊 За Нова година мисля да се спретна с него и ще там отзиви Simple Smile

# 578
  • София
Джулс, каква е тази Лила, на Снб ли? Разкошен е 💟
Да Lemy, на СНБ е. Миналата година на черния петък я забърсах, но само веднъж съм я слагала, все не й идва ред 😘😘😘

# 579
Много хубаво ти стои! На мен ми седи ужасно смешно, а обожавам лилаво.

# 580
Много хубаво ти стои! На мен ми седи ужасно смешно, а обожавам лилаво.
И на мен ми седеше ужасно и я подарих на бабчето, която също е фенка на лилавото  Grinning

# 581
Набързо и накриво и с малката оригинална четка ... нещо не ми легна на душата!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 19:01 от Agent Provocateur

# 582
  • София
ARIA, Осмичка, благодаря момичета ❤
Agent,  разкош е 😘😘😘

# 583
Агент, и на мен много ми харесва.
Осмичке, ти вярно ли имаш готина баба която се лакира 😍 Моите баба и майка изобщо не бяха/са фенки на козметиката, а майка не ми даваше да се лакирам сигурно до 16 годишна. Но пък сигурно заради това ми бяха много здрави ноктите 😸

# 584
И аз да покажа едно англичанче от предните дни. Набързо съм се лакирала, ама да видите какви нокти съм пуснала за празниците Laughing Не знам как съм ходила преди само с дълги много ме дразнят сега, но ще се опитам да устискам до НГ Simple Smile Преди хич не ми допадаха и обли или заострени нокти, но сега като ви гледам в темичката чак се изкушавам за промяна. Струва ми се обаче голяма занимавка и засега мързелът надделява Laughing
Скрит текст:

Леми, на 83 е , да ми е жива и здрава, но още си боядисва косата, има прическа и като ходи за пенсията или идва в града винаги се лакира Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт