Лакове за нокти - 133

• 36 367
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Лилипан, май си с нова форма?
Джаста, Леми, Георгиева, благодаря Hug Истината е, че имам широки длани, по-скоро къси и широки пръстчета (и малко кривички Blush ), а и ноктите ми са много далеч от "уау" като форма, нокътна плочка...Вие имате много красиви нокти и каквото и да правите с тях все ми харесва! Heart А аз нямам друг избор, освен да задобрявам с форма, цветови комбинации, декорации... Grinning
Георгиева, поради споменатите по-горе причини доста се колебаех дали по-заострени нокти ще ми отиват...Мислех, че с нея пръстите ми ще изглеждат по-груби...Имах навремето колежка буквално с "орлови нокти"- дълги, много остри и извити- ненавиждах покрай нея тази форма (тогава не беше и модерна). Обаче се оказа, че заостреното всъщност прави ръцете ми по-нежни, издължава късите ми пръстчета.
Леми, при мен с квадратни нокти (къси при това) се започна едно чупене, постоянно ги удрях в нещо...иначе наистина са си по-лесни за поддръжка. Heart Eyes
Маме, все едно гледам снимка от списание Heart Eyes Как е възможно да са истински?! Heart
Вълничке, дразня се, че в Джъмбо има толкова неща които не мога да намеря във физически магазин Confused Но ако някой познат ходи, ще си поръчам peel off. Къде да ги търсят, предполагам имат и лакове, лакочистители и др. такива?

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 15:44 от dolce miele

# 166
Долче, има в Джъмбо цял кът с козметика, там са тези неща. От кой град си? Бих предложила дори да го потърся това нещо и да ти пратя, защото утре ще ходя до там така или иначе. Ако решиш нещо, пиши на ЛС.

# 167
Арабеск, от Пловдив съм Sunglasses Много ми е неудобен Джъмбо понеже не съм с кола, ще ти пиша на ЛС. Hug

# 168
Лилипан, и аз така виждам, че си с нова форма и да ти кажа, че тя доста ти отива. Даже на мен ми харесва повече от старата ти форма. Hands Ok Hand

# 169
  • Варна
Новият джем на A-England, абсолютно Коледен:

# 170
Агентке, е...как успяваш винаги да си намериш подходящо цвете за снимките?! Heart Eyes
Супер лесно Grinning Първо гледам какво е цъфнало, после му подбирам лак Grinning Grinning Grinning

Дойдоха ми новите пилички (мин. седмица ми се счупи последната, подарък от Милена!) Колежките ми се смяха страшно, защото на въпроса "какво си купи на черен петък", аз много доволна заявих "Пили! Стъклени! ...ааааааааа, и няколко четки за зъби" Grinning Grinning

Намaзах се, щракнах, не се харесах, покрих с вчерашния топ... рапорт даден!?

# 171
  • Prismatica Aerie
Ох, Агент, много красиво, ноктите ти са като сиропирани!😍
Стъклената пила е най-ценното оръжие, върши ми работа за всичко.❤️

# 172
Лилипан, май си с нова форма?
Джаста, Леми, Георгиева, благодаря Hug Истината е, че имам широки длани, по-скоро къси и широки пръстчета (и малко кривички Blush ), а и ноктите ми са много далеч от "уау" като форма, нокътна плочка...Вие имате много красиви нокти и каквото и да правите с тях все ми харесва! Heart А аз нямам друг избор, освен да задобрявам с форма, цветови комбинации, декорации... Grinning
Георгиева, поради споменатите по-горе причини доста се колебаех дали по-заострени нокти ще ми отиват...Мислех, че с нея пръстите ми ще изглеждат по-груби...Имах навремето колежка буквално с "орлови нокти"- дълги, много остри и извити- ненавиждах покрай нея тази форма (тогава не беше и модерна). Обаче се оказа, че заостреното всъщност прави ръцете ми по-нежни, издължава късите ми пръстчета.
Леми, при мен с квадратни нокти (къси при това) се започна едно чупене, постоянно ги удрях в нещо...иначе наистина са си по-лесни за поддръжка. Heart Eyes
Маме, все едно гледам снимка от списание Heart Eyes Как е възможно да са истински?! Heart
Вълничке, дразня се, че в Джъмбо има толкова неща които не мога да намеря във физически магазин Confused Но ако някой познат ходи, ще си поръчам peel off. Къде да ги търсят, предполагам имат и лакове, лакочистители и др. такива?

Да мила,зависи от много неща.С другата когато бях на работа по-малко се чупеха. А с тази много ми се чупят.
Благодаря Джанта Пръста,и на мен ми харесват повече,но не знам колко ще издържа.

# 173
Момичета 😸

# 174
# 175
Не си вижда на снимката но частичките са холограмни и е много красиво това китайче ♥

# 176
  • При децата ми
Георгиева88, от къде ги намираш тези китайчета!? Много е готин. Линк?Simple Smile

# 177
Георгиева88, от къде ги намираш тези китайчета!? Много е готин. Линк?Simple Smile

Благодаря, Хриспа ♥ Намерих го в кварталното левче, докато чаках да си платя сметката в Изипей Stuck Out Tongue Имаше още три - четири останали цвята - синьо, жълто и сребристо, но не ги знаех колко ще са хубави и не ги купих. Сега ме е яд, че вече ги няма. Купувах го преди месец - два Simple Smile

# 178
Георгиева, прелестно е това китайче, но ако е същото което видях при нашите "китайци"- много мини формат Thinking А 4-5 лв струваше Rage По-скоро 5 лв...То за малко повече бих купила холограмен Голдън Роуз...
А по повод холограмните лакове, Перфект имат ли все още холограмни? Преди години приятелка много ги хвалеше, но не знам откъде ги купуваше.

# 179
  • Стара Загора
Няма ги на Перфект. Бяха пуснали малки, но се утаяваха много и дори мислехме че са от спряна стара партида.

От мен Avon Mark gel Mauvelicious и от новите Amplifield, който се оказа разкошен и покрива на 2 слоя.

Общи условия

Активация на акаунт